התשובות שלי
תגיד לה שהיא יפה, לא כוסית ולא סקסית ---> אם אני באמת חושב כך אומר לה. 2. תחזיק לה את היד, אפילו אם זה רק לשניה --> בוודאי. 3. תנשק אותה במצח:-* --> מה פתאום , מה אני אבא שלה ? 4. תשאיר לה הודעה באיי סי קיו או בפלאפון של בוקר טוב או לילה טוב... --> כל הזמן , אם נהייה באמת בקשר. 5. תגיד לה שאתה אוהב אותה בכל זמן וכל הזמן!!! -->אם אני באמת אוהב - אני אוהב לעשות כך. 6. כשהיא עצובה תחבק אותה חזק ותגיד לה כמה שהיא חשובה לך --> כמובן. 7. תזכיר לה את הדברים הקטנים.. בד"כ הם הכי משמעותיים --> רק כשתהיה עצובה. 8. תקרא לה בשמות חיבה (מאמי, מותק,חיים שלי וכו') --> כן, אך לא כמו שצויין פה (גועל נפש). 9. תשיר לה, גם אם יש לך את הקול הכי נוראי בעולם --> אין מצב. 10. תבלה איתה הכי הרבה מכל הבנות והידידות שאתה מבלה איתן --> כמובן. 11. תכתוב לה מכתבים --> במייל. 12. תכיר אותה לחברים שלך בתור חברה שלך --> בשיא הגאווה. 13. תשחק איתה בהיאבקות וכאלה --> בעירום מלא..
14. תשב איתה בפארק וסתם תדבר איתה -0->חלום חיי. 15. תספר לה בדיחות מצחיקות, תספר לה בדיחות מפגרות.. פשוט תספר לה בדיחות!! --> כמובן. 16. תבוא לרחוב שלה בלילה ותקרא לה מלמטה רק כי אתה מתגעגע --> אממ..כן. 17. תיתן לה להירדם עליך --> אחחח, מתי כבר שוב... 18. תחרוט את השמות שלכם על עץ --> אסור !!! 19. אם אתה מרגיש שמתפתח משהו תנשק אותה!!!*KISSING* --> כמובן... 20. תביא לה מתנות סתם ככה (פרחים, שוקולד, דובי)@}->-- --> בטח. 21. תתייחס אליה ליד חברים שלך כמו שאתה מתייחס אליה כשאתם לבד...--> נכון מאוד. 22. תסתכל לה בעיניים ותחייך --> אלוהים , מתי כבר ???? 23. תן לה לקחת כמה תמונות שבא לה שלך --> בכייף.. 24. תרקוד איתה סלאו אפילו אם אין מוזיקה[:-} --> נכון מאוד.. 25. תנשק אותה במקומות מיוחדים*KISSING* --> היא לא יודעת אפילו איפה... 26. אם אתה מאוהב בה.. פשוט תגיד לה!!!*IN LOVE* --> ממתין בקוצר רוח לתחושה.