גבריםםםםםם

הפלא ה8

New member
יאוו - ונשיקה על המצח גם לא?!

זה מבטא אהבה והגנה בעיני כל כך... אני ממש הופכת לילדה קטנה ברגע ולרגע כשהוא נותן לי נשיקה כזו על המצח... מה לא? רק לי זה "עושה" את זה?

לאאאאאאאאא

מבחינתי נשיקה על המצח או על הראש זה אוחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול!! זו לא נשיקה תשוקתית אבל זו נשיקה שמביעה כל כך הרבה... אני אישית אוהבת מאוד.

תשמע, הגיל עושה את שלו

אני רוצה להגיד לך שהשבוע ישבתי עם אחותי, ואני לא זוכרת על מה דברנו, אבל מצאתי את עצמי אומרת לה : "הצעירים בלה בלה בלה בלה" ואז פתאום קלטתי מה אמרתי עצרתי ואמרתי לה שהמצב שלי רע כי אם אני אומרת "הצעירים....." על אנשים אחרים זה אומר שאני כבר לא מרגישה בקטגוריה הזאת? מ פ ח י ד

הפלא ה8

New member
יש בזה משהו אבל בגלל זה זה...

כל כך טוב ונעים ושוב - מבטא מבעיני הגנה, בטחון. וכמו שטל אמרה - זו לא נשיקה תשוקתית...זו נשיקת אהבה טהורה. אני חייבת כאלו. מדי פעם.

יש בזה משהו

לדעתי זה מעביר המון המון חום ואכפתיות זה מאוד לא תשוקתי... עניין של הרגשה...

למה מתחמקת?

אמרתי שיש בזה משהו... אני לא יודעת מה זה אומר? אם לא היה מדובר בי, הייתי אומרת בנות שאוהבות את זה אלו בנות שחסרות להם דמות אב. אבל אצלי למשל, מאוד לא חסרה דמות אב..ובכל זאת אני אוהבת את זה אז זה כנראה פשוט עניין של טעם והרגשה אני לא חושבת שאדם מסוגל סתם לנשק מישהו במצח או בראש אני חושבת שאם מישהו עושה את זה, אז יש לו המון רגש כלפי אותו אדם, ובעיקר המון חום. אני חושבת שרק אדם שיכול מסוגל ורוצה להביע את הרגשות שלו, יתן נשיקה כזאת. לי אישית זה עושה את זה, זה מה שאני יודעת

tzurtzur

New member
גם בעיניי זה לא משהו

אבל אם זה בא כחלק מסדרת נשיקות קטנטנות ורכות על הפנים .. אוהבת..!

shick34

New member
דעתי מבלי להתפרץ...

1.
2.
3.
4. עדיף פתקים על המקרר בכתב יד ברבה יותר אישי. 5. רק אם אתה באמת מתכוון 6. והעיקר להבין למה היא עצובה ולדעת להקשיב ולא לנסות ל"תקן" 7. בפירגון לא בביקורת 8.
9.
10.
11. תמציתי ולא ארוך ומייגע 12. נו מה בתור מחזיק מפתחות? 13.
14.
15. כן רצוי מצחיקות 16.
17. לא בהכרח אנחנו לא רוצים להתעורר בבוקר עם נמק. 18.
19.
20. עדיף הלבשה תחתונה... 21.
22.
23.
24.
25.
26.

yuval charash

New member
התשובות שלי

תגיד לה שהיא יפה, לא כוסית ולא סקסית ---> אם אני באמת חושב כך אומר לה. 2. תחזיק לה את היד, אפילו אם זה רק לשניה --> בוודאי. 3. תנשק אותה במצח:-* --> מה פתאום , מה אני אבא שלה ? 4. תשאיר לה הודעה באיי סי קיו או בפלאפון של בוקר טוב או לילה טוב... --> כל הזמן , אם נהייה באמת בקשר. 5. תגיד לה שאתה אוהב אותה בכל זמן וכל הזמן!!! -->אם אני באמת אוהב - אני אוהב לעשות כך. 6. כשהיא עצובה תחבק אותה חזק ותגיד לה כמה שהיא חשובה לך --> כמובן. 7. תזכיר לה את הדברים הקטנים.. בד"כ הם הכי משמעותיים --> רק כשתהיה עצובה. 8. תקרא לה בשמות חיבה (מאמי, מותק,חיים שלי וכו') --> כן, אך לא כמו שצויין פה (גועל נפש). 9. תשיר לה, גם אם יש לך את הקול הכי נוראי בעולם --> אין מצב. 10. תבלה איתה הכי הרבה מכל הבנות והידידות שאתה מבלה איתן --> כמובן. 11. תכתוב לה מכתבים --> במייל. 12. תכיר אותה לחברים שלך בתור חברה שלך --> בשיא הגאווה. 13. תשחק איתה בהיאבקות וכאלה --> בעירום מלא..
14. תשב איתה בפארק וסתם תדבר איתה -0->חלום חיי. 15. תספר לה בדיחות מצחיקות, תספר לה בדיחות מפגרות.. פשוט תספר לה בדיחות!! --> כמובן. 16. תבוא לרחוב שלה בלילה ותקרא לה מלמטה רק כי אתה מתגעגע --> אממ..כן. 17. תיתן לה להירדם עליך --> אחחח, מתי כבר שוב... 18. תחרוט את השמות שלכם על עץ --> אסור !!! 19. אם אתה מרגיש שמתפתח משהו תנשק אותה!!!*KISSING* --> כמובן... 20. תביא לה מתנות סתם ככה (פרחים, שוקולד, דובי)@}->-- --> בטח. 21. תתייחס אליה ליד חברים שלך כמו שאתה מתייחס אליה כשאתם לבד...--> נכון מאוד. 22. תסתכל לה בעיניים ותחייך --> אלוהים , מתי כבר ???? 23. תן לה לקחת כמה תמונות שבא לה שלך --> בכייף.. 24. תרקוד איתה סלאו אפילו אם אין מוזיקה[:-} --> נכון מאוד.. 25. תנשק אותה במקומות מיוחדים*KISSING* --> היא לא יודעת אפילו איפה... 26. אם אתה מאוהב בה.. פשוט תגיד לה!!!*IN LOVE* --> ממתין בקוצר רוח לתחושה.

למעלה