גאוות יחידה...

../images/Emo124.gif גאוות יחידה...

האולפן שלי... פסנתר ושתי גיטרות, שעושות לי את החיים להרבה יותר יפים...

Mr Peiser

New member
אוווו... ../images/Emo99.gif

הלוואי עלי... אני ביינתים (עד שיהיה לי פסנתר וגיטרות אקוסטיות ב'אולפן')P נאלץ להסתפק בזה...

Bandersnatch

New member
הלוואי עלי.. זה החלום שלי.. ../images/Emo99.gif

מיני אולפן אם לא ממש בבית. תבי לי תבי לי תבי לי.. גם אני רוצה!
אפשר לבוא להציק? כרגע לי יש פסנתר עומד, ואורגנית שמחוברת למחשב. על הפסנתר אני מקשקש, על האורנית אני משתעשע ומשגע את השכנים (אחד כמעט הרג אותי
). כמה האולפן שלכם עלה בערך? (שאדע איזה מקצוע אני צריך לבחור
)..

Mr Peiser

New member
חחחחח...מקצוע?? ../images/Emo8.gif

אני (לצערי) עדיין לומד בבית ספר.... ה'אולפן' הזה במימון מלא של אבאאמא...אבל בקרוב תהיה גם גיטרה חשמלית...כנראה שמכיסי.

Bandersnatch

New member
גם אני עדיין לומד בבית ספר ../images/Emo13.gif

אבל זה לא אומר שאני לא יכול לתכנן על עוד עשר שנים שאז יהיה לי אולפן אדיר! (זה התכנון/חלום בכל אופן). כשיהיה רציני כולכם מוזמנים
לכרובית.. אשמח ליצור איתך קשר במסרים האישיים (שלחתי לך הודעה) או בתוכנת מסרים מידיים.

בטח שאפשר לבוא

אני כבר הרבה זמן מחפשת מישהו לנגן איתו (ויש לי גם אורגנית שלא צילמתי, ו...דרבוקה...)

Milk Me

New member
חברה משהו חשוב

ככה לפי מה שראיתי וקראתי אתם יכולים לארגן לכם אולפן (ובלי גרשיים) חצי מקצועי די בקלות אני עוד מעט מארגן לי אחד כזה בבית יש לי פסנתר ריגה וסינטיסייזר yamaha cs1x ואפשר בלי הרבה כסף להכין אולפן חצי מקצועי

תפרט!

כמה כסף, ומה לדעתך צריך להיות שם? אצלי יש פסנתר, 2 גיטרות, אורגנית שיכולה לתת את הקצב ועוד, מיקסר, 2 מיקרופונים, סטנד למיקרופון, אוזניות, ותוכנה טובה במחשב... (אולי פספסתי משהו?)

במחשב אפשר לעשות המון

לגבי איכות הקלטה - שילוב של כסף וניסיון. ככל שיש יותר מהם האיכות עולה. חוצמזה - יש כאן פורום שמתמחה בקטעים האלו - סאונד הקלטה ויצירה

למעלה