ב ל ע ד י

בלעדיייייייייייייייי

חח בין הרקדנית בשיר אלייך לבין דניאל אין כלום אני רגועה
הנה ציטוט מהשורה שהוא שלח לי אני בד"F לא שולחת לפה לפורום הודעות שדניאל רושם לי כי זה אישי כזה חחח אבל השורה הזאת זו לא בעייה: אין ביני לבין הרקדנית שלי שום דבר. את יכולה להיות רגועה... :) לא מקסים? תודו שהוא מקסים? יאלה בנות... להירגע הוא שלי סתם חחחחחחחחחח

בלעדי ?!?!?! אבל לא בטוח

רצה שמועה בצאט .. שדניאל יום שישי מקליט שיר לפוקימון הרי הוא בדובב וזה אז יהיה פרק מסויים שדניאל יקליט אין לי מושג אם זה בטוח נכון אבל תגיבו איזה מגניב אם כל הפורום יראה פוקימון? חחחחחחחחחחחח

אני יודעת איך קוראים לה

קוראים לה שיר היא היתה חברה של בת דודה שלי. היא מזה יפה אני גם חשבתי שהם זוג. למה הם לא זוג? בגלל שדניאל יוצא עם שרי גבעתי?

חחח עלק יוצא עם שרי - כנסו

לשרי יש חבר ודניאל לא יוצא עם הרקדנית ההיא ולא עם שרי בדוק!!!!!!!!!!!! זה שדניאל נדבק כל הצילומים לשרי זה כי היא יפה ומדהימה אבל ביניהם אין כלום חח עוד נגלה אם יש לו חברה אנחנו עוד נגלה......

mor93

New member
יש לו חברה...

שאלתי אותו לא מזמן במסר פרטי והוא אמר לי שיש לו חברה.... זה היה בתאריך...15.7.2006

סבבה לו חחח אבל דיברתי עם

הבמאית היא אמרה מזמן היה לו ועכשיו היא לא חושבת היא תשאל אותו ביום שישי ותגיד לי ומה אנחנו מחטטים??!?! אפילו אם יש לו חברה חחחח סתם.. זה מסקרן

לא מאמי>> כנסי זה סיפור ארוך

היינו בצאט והבמאית של אולפני נ.ל.ס משו כזה הייתה שם במקרה ראתה את השם דניאל ונכנסה לחדר (חדש דניאל זילברשטיין) היינו שם 3 חברי פורום והיא כותבת לנו ממש ממש לא האמנו לה בהתחלה וזה.. אבל היא הוכיחה לנו.. ממש הוכיחה.. שקר כזה קשה להמציא עם השאלות ששאלנו אותה קיצר יש עוד הוכחה שהיא צריכה לתת לנו ביום שישי.. היא פגשה את דניאל ביום שישי הוא מקליט איזה שיר לפוקימון איזה פרק של פוקימון אז הוא ישיר שם משו.. ממש לא האמנתי לה אבל קשה להאמין לכל ההוכחות שהיא נתנה לנו קוראים לה טליה והיא ממש חמודה אז בקיצור אחת מהפורום שכחתי מי זו... נראה לי אני.. שאלתי אותה אם יש לדניאל חברה והיא אמרה לי שהרבה זמן הם לא נפגשו ובפעם האחרונה שהם נפגשו הוא אמר שיש לו ועכשיו היא לא יודעת אבל היא תברר חחח זה נשמע די מצחיק שכמעט כל הבנות בפורום רוצות לדעת אם יש לו חברה חחח.. כי הרי אפילו אם אין לו.. מה אתם תעשו עם זה?!?! חחחחח יום טוב

חחח כי לא האמנתי לה בהתחלה

חשבתי שהיא סתם עובדת עלינו.. אבל בעיקרון אחר כך היא הוכיחה לנו ולא היית שם הלכת מהצאט לא זוכרת לאן איך הודיע לך ? כדי שתקבל את המסר מאוחר ותגיע לצאט ולא יהיה שם אף אחד? קרוע אחד חחחחחחחחחח בסדר היה נחמד דיברנו איתה לא היה משו מיוחד זאת טליה זאת שכתבה הודעה (דניאל שיחקת אותה) משהו כזה אמרתי לה לבקר בפורום חחח

סיפור ארוך... כנסי

קודם כל בדקי כבר מסרים את משגעת אותי
את האחרונה ויש לי עוד את שחר ולפי מה שזכור לי זהו! אז מה יהיה ?!?! היא הוכיחה לנו בכל מיני שאלות ששאלנו אותה והיא אפילו כתבה לנו פירוט יותר ממה ששאלנו קיצר אני מאמינה וההוכחה האחרונה שהיא תתן לנו היא: שדניאל ימסור לנו ד"ש מטליה נראה... כי הם נפגשים יום שישי להקלטות מי יודע ... נראה כבר

למעלה