בשורות

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
../images/Emo124.gifבשורות ../images/Emo124.gif

הייתי היום במסע מספר חנויות: "כפר שעשועים" יש מספר דברים באומנויות חלק זולים יותר מהחנות האומנות . הייתי ב"ארטא"- ללא תעודת פורום העניק לי 10% הנחה. יש להם דברים מעניינים אחרים ונוספים מחנות האומנות. מפית עולה 2 ש"ח (חבילה אחת ,ציור אחד) לעומת 1.40 ש"ח בחנות אומנות ויש מבחר גדול יותר.יש מבחר של ניירות ממוחזרים/אורז /צבעים בקיצור לא רע!!! יש חומר חדש בשם "קרמיקל" באה במן גביע מפלסטיק 0.80 ק"ג כ22ש"ח ,חומר ליצירה לעיצוב ופיסול גופים אמנותיים. ניתן לצביעה בצבעי גואש , אקריליק וכו´. ניתן לאיחוי עם חומרים אחרים. יותר נעים לעיצוב , מייבשים מספר ימים ו"אופים" בתנור. עוד לא קניתי כי פתחתי דאס בשבת. החנות השלישית " הום-סנטר" רניתי רובה לבנה , מסתבר שקיימת גם צבעונית. היתרון של הלבן שניתן להוסיף צבע אקריליק לפי בחירה.6.99 ש"ח. -קיים רובה בשפורפרת כ26ש"ח שהוא טוב גם להדבקה וגם כרובה. מאוד התפתיתי לקנות. לא קניתי :O) קניתי גם "שרמיק" דבק אקרילי לקרמיקה , חרסינה, שיש ופסיפס על משטחים חלקים מבטון ,עץ וגבס.1ק"ג =14.99 ש"ח כתוב שאינו מכיל חומרים המזיקים למשתמש. מקווה שלא אגרום לכם להגדיל את המינוס
העיקר תהנו ברכות

לילך1

New member
מסע קניות רציני !!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך !!!!! גם אני רוצה !!!! נשאר לך כוח להתחיל ליצור אחרי כל זה????

psa

New member
האמת שלא נשאר לי כח :O)

לא קניתי כל כך הרבה .אבל למדתי הרבה.... הקניות העיקריות היו בסופר.... תודה על הברכות ובקרוב אצלכן

psa

New member
סה"כ לא הייתה קנייה גדולה ,יותר

סקרנות, מכיוון שמזמן לא הייתי בארטא. איזה שינוי בחנות , מוצרים רבים יותר. למעשה גם בחוות הצעצועים לא הייתי מזמן ,אך לאחר הדיונים פה סקרן אותי. שיא מסע הקניות היה בסופר -
כמובן שמאוד מתחשק ליצור אך איך אומרים? "חזרנו מרוצים אך עייפים....
" תודה על הברכות , בקרוב אצלכן.

psa

New member
../images/Emo6.gif בפרט עם הבת הולכת אתך../images/Emo8.gif

לילך1

New member
מי כמוני יודעת....

כל קנייה שלי עם הילדים בסופר..אני חוזרת בלי אוכל הביתה..רק חטיפים עוגיות והכי חשוב...שוקולד !!!!!!!!

א אוהל

New member
גם אני עשיתי קניות

בשתי חנויות בתל אביב. חוויות ומחירים לדוגמא: "צור עשה זאת בעצמך" בשינקין - האנשים נחמדים ועוזרים. יש להם קטלוג פוסטרים ואם אין מה שרוצים, הם מזמינים. המבחר סביר. הרבה מכחולים, החל מ-2.5 ש"ח להכי פשוטים (שעולים 4 בהום סנטר) ועד 30 ש"ח ומעלה (אני מדברת רק על קטנים). מבחר נאה של מפיות - 1 ש"ח למפית. צבעי אמריקנה - 6.9 ש"ח. דבק להדבקת מפיות על נרות - 24.5 ש"ח ל-236 מ"ל. 12 ש"ח לפוסטר. הצגתי את נושא כרטיס הפורום - וקיבלתי הרצאה ארוכה למה זה גימיק שיווקי ולמה הבחור נגד. הוא אמר שהמחירים אצלו טובים (בחלקם, לדעתי) ואם מישהו עושה קניה גדולה ומבקש להתחשב הם בד"כ מתחשבים אבל הם נגד כרטיסי הנחה. לעומת זאת, האנשים האחרים שהיו בתור מאוד התלהבו מדבר קיומו של הפורום וביקשו לדעת איך מגיעים אליו. "טינקרבל" בדיזנגוף סנטר - פוסטרים - 14 ש"ח. צבעים אקריליים (אמריקנה ועוד סוג) - 5.9 ש"ח. פולקארט - 8.9. "פרסים" - 6 ש"ח. דאס לבן 485 גרם - 14.5 ש"ח. ניסיתי גם שם להציג את נושא ההנחה לגולשות הפורום אבל זו הנקודה בה הבחור הפסיק להיות נחמד ולדבר איתי... אז גם זה לא הצליח.

למעלה