*אמרתי=אמרת...
• •°•Sweet Girl•°• New member 2/1/04 #22 ../images/Emo39.gifחלי../images/Emo70.gif מה אני כבר לא חמודה?? מה את ישר יורדת עליי בלי לדעת בכלל מה קרה?! אם אני כזאת "לא חמודה" אז למה את חברה של "לא חמודות"?!
../images/Emo39.gifחלי../images/Emo70.gif מה אני כבר לא חמודה?? מה את ישר יורדת עליי בלי לדעת בכלל מה קרה?! אם אני כזאת "לא חמודה" אז למה את חברה של "לא חמודות"?!
I i love facundo New member 2/1/04 #23 גלי ../images/Emo70.gif אני כתבתי הודעה אחרונה וזה מה שאת כתבת .. "אז לא אכפת לי מה את או החברה ה"חכמה" שלך חושבות "
גלי ../images/Emo70.gif אני כתבתי הודעה אחרונה וזה מה שאת כתבת .. "אז לא אכפת לי מה את או החברה ה"חכמה" שלך חושבות "
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 3/1/04 #24 ../images/Emo39.gif אבל את כתבת... "היא חמודה .....וגם את .....(עכשיו כבר לא...)" אז, מה ישר לא חמודה.? את בכלל לא ידעת על מה מדובר..
../images/Emo39.gif אבל את כתבת... "היא חמודה .....וגם את .....(עכשיו כבר לא...)" אז, מה ישר לא חמודה.? את בכלל לא ידעת על מה מדובר..
I i love facundo New member 3/1/04 #28 לא משנה אין לי כוח לריבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 3/1/04 #29 ../images/Emo39.gif ירדן, טוב...אני מתארת לעצמי שאני צריכה להודות לך...אז...תודה.. והאמת שכבר לא אכפת לי אם את חושבת שאני מנצלת אותה [למרות שאת בטח חושבת שאני כן] כי אני יודעת שזה לא נכון
../images/Emo39.gif ירדן, טוב...אני מתארת לעצמי שאני צריכה להודות לך...אז...תודה.. והאמת שכבר לא אכפת לי אם את חושבת שאני מנצלת אותה [למרות שאת בטח חושבת שאני כן] כי אני יודעת שזה לא נכון
• •°•Sweet Girl•°• New member 3/1/04 #31 ../images/Emo39.gif אז למה אמרת "אני לא אספר לה שאת מנצלת אותה?" זה כאילו שאת אומרת שאני כן, פשוט לא תספרי לה
../images/Emo39.gif אז למה אמרת "אני לא אספר לה שאת מנצלת אותה?" זה כאילו שאת אומרת שאני כן, פשוט לא תספרי לה
• •°•Sweet Girl•°• New member 4/1/04 #34 ../images/Emo39.gif וואט אבר../images/Emo70.gif בקיצר...לא אכפת לי שאת חושבת שאני כן, כי אני יודעת שאני לא
../images/Emo39.gif וואט אבר../images/Emo70.gif בקיצר...לא אכפת לי שאת חושבת שאני כן, כי אני יודעת שאני לא
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 7/1/04 #35 ../images/Emo39.gif ירדן, את יכולה למחוק ת'שרשור הזה בבקשה...? ...........