בנות!

pookacha1

New member
חי חי חי איזה קטע!

גם לי היה סיוטים בלילות בגלל הצילצול.. עם הילדה הזאת... וגם פעם אחת.. בטעות בלילה לחצתי על השלט.. ואז הופיע לי שלג (זה שאין כלום בטלויזיה.. יעני אין ערוץ..) בטלויזיה ואני כמעט קיבלתי התקף לב מרוב פחד! חחח בול כמו בסרט כשהילדה יוצאת...

pookacha1

New member
והאמת.. אני אוהבת סרטים מפחידים..

וגם לא מזמן ראיתי עם מיטל את הסרט "לקחת חיים" (בקולנוע) וואי איזה קפיצות הבאתי בסרט הזה.. חחחח וגם מלא אנשים צרחו.. אבל היה סבבה.. כי גם זה היה בקולנוע וממש לא הייתי לבד.. ד"א.. אני ממליצה על הסרט הזה.. הוא עם אנג'לינה ג'ולי.. אחלה שחקנית!

T u r n e r 1

New member
גם אני אוהבת סרטי אימה...

ראיתי את פרוייקט המכשפה מבלייר הראשון אבל את השני משום מה לא יצא לי לראות
ולחן (זה השם?
) יו איזה מסכנה גם אני הייתי נבהלת אם הייתי במקומך

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif גם אני מאוד אוהבת סרטי אימה

מישהי ראתה את הסרט "זהות"
שמעתי שזה סרט אימה מאוד יפה... אמ... אני ראיתי הצלצול, אגדה עירונית. מה עשית בקיץ האחרון 1+2 (לא היה הכי מפחיד) ו... הצעקה (כנ'ל)

מיטץ

New member
גם אני אוהבת סרטי אימה...

ראיתי הצילצול והאמת לא פחדתי מזה בכלל, צחקתי בהכל חוץ מהקטע עם הטלויזיה שמממש נבהלתי. אמממ וראיתי את כל הרגילים צעקה, אני יודעת מה עשית בקיץ הארחון, לילי המסכות ופרדי נגד ג'ייסון .... אבל פרדי קרוגר הכי מפחיד שיש

OB4ever

New member
ראיתי

הפרויקט של המכשפה מבלייר...א איך שלא כותבים את זה וזה לא הפחיד אותי ..יותר עצבן עם הפאק שלהם כל הזמן... הצעקה ממש היה דפוק והצלצול היה הסרט הכי מפגר בהיסטוריה..איך אהבתי מת לצחוק 3 הפרודיה על זה ....חחחחחחחחח פרדי נגד גיסון לא מפחיד רק מלא דם ואיברים..אווו אהבתי תשיר אבל... אני מתה לראות מגרש השדים אומרים שזה מפחיד....אני לאמפחדת לרוב מסרטי אימה ואני כבר מחכה לסרט שכן יפחיד אותי

SailoR VenuS

New member
דורית אני אחטיף לך.../images/Emo47.gif

די לדבר על זהות. כן כפי שהבנתם אני ממש לא סובלת סרטים מפחידים.. יש לי טראומה מ"ליל המסיכות".... לא ישנתי לפחות שבוע!

ThisIsJustME

New member
חחח איזה קטעים עם ה"צלצול" כשראיתי

את הסרט אז בדיוק באמצע הסרט חצי שנייה אחרי שמישהו בסרט ראה את הקלטת הזאת אז בדיוק מישהו התקשר אליי הביתה חחחח
נשבעת לכם כמעט חטפתי התקף לב חחחחח זה הייה טלפון לאמא שלי אבל זה היה הכי מצחיק בעולם

פרפר15

New member
בסוף הסרט אני זוכרת שחברה שלי

היתקשרה אליי בול בסוף שראו שוב את הקלטת איזה פחד אני שונאת סרטים שיש בהם אנשים מתים חיים ומכשפות מפחידות וכל זה דם דווקא לא מפחיד אותי בסליפי הולו שהיתה המכשפה הזאת ירד לי הלב לתחתונים ונישאר שם כל הסרט

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif ראיתי אתמול פסייכו בערוץ 10

וויגו משחק שם.. הוא כל כך חמוד

לחברה שלי קרה משהו דומה...

חברה שלי ראתה את הצלצול לבד בבית בלילה... היא ראתה את הסרט בDVD (כמוני...) ובDVD בתפריט רואים כיסא ולידו היה את כל ה - PLAY MOOVY וכל אלה... בצד השני של הכיסא שראו היה כתוב: ".DONT WATCH THE MOOVE. PRESS HEAR" - תרגום: "אל תצפו בסרט. תלחצו פה." אז היא לחצה על זה... אחרי שניות ספורות המסך התחיל להטשטש (מסך "שלג" - כמו בסרט) ואז הטלפון צילצל . היא רצה אל הטלפון, מבוהלת, וענתה. היא שמעה רחשים חלשים מהעבר השני של הקו (בסרט יש כמה שניות של רחשים עמומים מהעבר השני ואז אומרים : "שבעה ימים"... וזה קרה לה כמו בסרט!) אז היא סגרה את הטלפון מהר. היא הייתה ממש מבוהלת... היא התקשרה להורים שלה ולמלא חברים שלה , היא שאלה אם הם התקשרו - ואף אחד לא התקשר אליה באותו זמן...

למעלה