בנות!

../images/Emo124.gifבנות!../images/Emo124.gif

אני חושבת שיש כאן בנות שנמצאות עכשיו בפורום, אז כנסו עכשיו לצ'אט
אני בא לי שנשוחח כאן קצת... כי הפורום עצמו לא פעיל מדי כרגע, למרות שנראה לי שיש כאן בנות..
פתחתי הודעה חדשה, כי בגלל הגודל של השירשורים, אני לא חושבת שהייתם שמות לב להודעה, והיא אחת שצריך לקרוא בדיוק כרגע...
נצלש"ו חופשי...

ThisIsJustME

New member
זהו שלי הצ'אט אומר שהוא טוען

איזה שלוש שעות ואז אני בסוף כבר סוגרת אותו וזהו אררג מעצבן...

Michal Bloom

New member
נצל"ש:שמעו מה ראיתי אתמול../images/Emo5.gif

אני ברוב טיפשותי ראיתי בעשר בלילה את הסרט 'אגדה עירונית 2', לא היה אף אחד לא היה בבית(היו אצל דודים, אני נשארתי בבית) והכל היה חשוך!, זה היה סרט כ"כ מפחיד!!!..מלא דם!!...בחצי השני של הסרט פשוט ויתרתי וכיביתי את הטלויזיה..נשבעת לכם כ"כ פחדתי, ללכת לחדר שלי במסדרון החשוך אצלי בבית(מסדרון ענק, עד שמגיעים לחדר שלי!!)...ובדרך לאמבטיה אני עוברת דרך החדר של ההורים החשוך והמפחיד ביותר!!,תאמינו לי זה סרט שעושה סיוטים לכל החיים והוא הרבה יותר מפחיד מ'צעקה' או 'פרוייקט המכשפה מבלייר'!!, אני אוהבת סרטי אימה אבל לא כאלה......שכיביתי את האור ונכנסתי למיטה אני כל שנייה הסתכלתי לאחור!!..אכן סרט מפחיד!!, התפלאתי שלא היו לי סיוטים וויתרתי כמובן על הסוף..
... *לא לבעלי לב חלש!!...(המלצה שלי!)

ThisIsJustME

New member
חחח בוקר טוב גם לך../images/Emo42.gif

וחבל שלא ראיתי את הסרט, אני מתה על סרטים מפחידים... צעקה בכלל לא מפחיד
אבל פרוייקט המכשפה מבלייר שולט!!! כל פעם לא יוצא לי לראות את הסרט השני, ההמשך

Michal Bloom

New member
אני ראיתי כמעט את כל הסרטים..

המפחידים/אימה בערוצי סינמה.... אבל מה שראיתי אתמול היה יותר מידי! *או או או!!, למי שיש Hot!!,ראיתי את הסרטים שיהיו החודש..'חודש האביב '...סרטים חבל"ז!!... וגם יהיה דרקון אדום!!, את זה אני לא מפספסת!!

n o g i t

New member
היפי...

אני לא מתכוונת לראות את זה.. גם ככה חברה שלי מחריכה אותי לראות את כל הסרטים שלו שאני באה אליה
ואני גם בחרם על ג'וני

n o g i t

New member
כי בא לי../images/Emo98.gif

סתם
אני פשוט שונאת אותו בגלל הסרט החדש הזה שלו

TrinMyQueen

New member
את שונאת את ג'וני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif

איך אפשר לשנוא את הדבר היפה הזה
חחח...סתם.. פשוט את לא אוהבת תסרט הזה הוא קיבל דווקא ביקורות טובות... וחוץ מזה תחשבי שהיו לו עוד המון סרטים טובים... המספריים של אדוארד, מה עובר על גילברט(איזה סרט גאוניי),השער התשיעי, שודדי הקריביים...

n o g i t

New member
אין ספק שהוא חתיך ושחקן מעולה

אבל זה לא אומר שאני צריכה לאהוב אותו... אף פעם לא ממש אהבתי אותו ועכשיו אני שונאת אותו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת בהחלט! אבל מה שבטוח... לכולנו פה יש לפחות חצי טעם, כי אנחנו כולנו אוהבות את אורלנדוווווווווווווווווו

n o g i t

New member
נכון!

וגם אם לא, העיקר שאנחנו נהנות ביחד! למרות שזה קצת מפגר להיות בפורום אורלנדו אם אתה לא אוהב את אורלנדו
אבל הכוונה שלי היא שזה בכלל לא משנה מה אתה אוהב אלא מי אתה בפנים! אני למשל ממש חילונית ויש לי ממללאא חברות שהם נורא מסורתיות והכל..

באמת זה מי שאתה מבפנים../images/Emo70.gif

כמו שפעם אחת קראתי (וטכנית אפשר לומר שאני עדיין, אבל הקטע הוא שכבר קצת זנחתי את זה) בלוג של מישהי.. והיא נשמעה כזאתי ממש כמוני והכל... ופתאום אחרי איזה כמה פוסטים, פתאום אני מגלה שהיא בכלל דתיה! וזה ממש הפתיע אותי, כי היא ממש לא נשמעה ככה או רמזה לזה שהיא דתיה בכל מיני דברים בפוסטים שלה... הקיצר, אני אומרת, שהאמונות והכל יכולות להיות שונות לגמריייייי אבל עדיין הבן-אדם יהיה ממש נשמה ומתוק וכיף להיות איתו, בגלל האופי עצמו.

למעלה