אחלה תמונות
פ פרינססה אין לאב New member 11/9/04 #43 ואוו... כמה תמונות טוב, גיא.. תגיד לי גודל של הלוגו, מה לכתוב בו.. ואמממ.. לעשות אנימציה? שטויות? מה לעשות?!??..
ואוו... כמה תמונות טוב, גיא.. תגיד לי גודל של הלוגו, מה לכתוב בו.. ואמממ.. לעשות אנימציה? שטויות? מה לעשות?!??..
° °S¢R£En°°§aV£r° New member 12/9/04 #52 גם לדעתי../images/Emo45.gifשכל אחד יצביע ל שתי תמונות שהוא אהב, השמור אותם וישיים את שתייהם, ואז מזה יעשו את הלוגו אני כבר הבדוק מה אהבתי
גם לדעתי../images/Emo45.gifשכל אחד יצביע ל שתי תמונות שהוא אהב, השמור אותם וישיים את שתייהם, ואז מזה יעשו את הלוגו אני כבר הבדוק מה אהבתי
° °S¢R£En°°§aV£r° New member 12/9/04 #53 טוב אני אהבתי שתיים הכי הרבה ממה שאני שמתי, לא סתם הם שמורות לי במחשב , אבל גם אתם שמתם תמונות ממש יפות לדעתי כל אחד הבחר שתי תמונות שהוא אהב, הכי הרבה ואז מתוך זה, נעשה את ההצבעה זה הכי
טוב אני אהבתי שתיים הכי הרבה ממה שאני שמתי, לא סתם הם שמורות לי במחשב , אבל גם אתם שמתם תמונות ממש יפות לדעתי כל אחד הבחר שתי תמונות שהוא אהב, הכי הרבה ואז מתוך זה, נעשה את ההצבעה זה הכי
M Mr GK New member 12/9/04 #56 שכל אחד יבחר תמונה אחת, בבקשה... בסוף השבוע הבא יועלה הלוגו הנבחר ויוכרז רישמית כלוגו של פורום מחול.