הוא ב-ד-י-ו-ק בדלת יחזור רק בגלגול הבא אתה יכול להגיע...
ש שוחרת שלום New member 20/12/05 #17 בוקר טוב לכולם ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif קר לי. ולחשוב שזה חמסין לעומת מה שהולך עכשיו באמסטרדם יום נפלא שיהיה לנו
בוקר טוב לכולם ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif קר לי. ולחשוב שזה חמסין לעומת מה שהולך עכשיו באמסטרדם יום נפלא שיהיה לנו
G Gilgil1 New member 20/12/05 #23 בוקר טוב לכוווולם עוד רגע כבר לא פה אבל רציתי להגיד בוקר טוב לכווווווווול הפורום לפני שמתפנים לעבודת הבורא. כעת שאלה חשובה. לשכב עם אשה נשואה זה ניאוף גם אם זה לא בתנוחה המיסיונרית?
בוקר טוב לכוווולם עוד רגע כבר לא פה אבל רציתי להגיד בוקר טוב לכווווווווול הפורום לפני שמתפנים לעבודת הבורא. כעת שאלה חשובה. לשכב עם אשה נשואה זה ניאוף גם אם זה לא בתנוחה המיסיונרית?
א אסתי69 New member 20/12/05 #29 תהיתי באמת איפה אתה ../images/Emo13.gif אל תעבוד קשה מדי שלא תתעייף חלילה לא יודעת לגבי הניאוף אבל אם מוצצים זו אפילו לא נחשבת בגידה (כתוב במקורות בחיי)
תהיתי באמת איפה אתה ../images/Emo13.gif אל תעבוד קשה מדי שלא תתעייף חלילה לא יודעת לגבי הניאוף אבל אם מוצצים זו אפילו לא נחשבת בגידה (כתוב במקורות בחיי)