בוקר טוב מה שלומכם? שיהיה לכולם שבוע טוב. לכל המצטרפים החדשים ברוכים הבאים מקווה שתישארו איתנו.
S sidi New member 9/9/02 #1 ../images/Emo124.gif בוקר טוב מה שלומכם? שיהיה לכולם שבוע טוב. לכל המצטרפים החדשים ברוכים הבאים מקווה שתישארו איתנו.
../images/Emo124.gif בוקר טוב מה שלומכם? שיהיה לכולם שבוע טוב. לכל המצטרפים החדשים ברוכים הבאים מקווה שתישארו איתנו.
Q Queen Of Love New member 9/9/02 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif בוקר טוב סידוששששש מה קורה? שיהיה לך בוקר מקסים ויום משגע
Q Queen Of Love New member 9/9/02 #4 ../images/Emo9.gif הלכתי לישון קצת מאוחר אתמול... וגם היו פקקים נוראים בבוקר..
ב בת ה י ם New member 9/9/02 #5 ../images/Emo42.gif בוקר טוב מתקשה לנשום..... חחחחחח עודף מזון במערכת העיכול אז.......חדשים/ות ברוכים הנמצאים ולכם יקירייייי - שבוע טוב (ומקוצר)
../images/Emo42.gif בוקר טוב מתקשה לנשום..... חחחחחח עודף מזון במערכת העיכול אז.......חדשים/ות ברוכים הנמצאים ולכם יקירייייי - שבוע טוב (ומקוצר)
מ מאו יין New member 9/9/02 #6 בוקר בוקר אהוביי ../images/Emo24.gif מה שלומכם?? עדיין "מתגלגלים" במקום ללכת עם כל האוכל בבטן?....
J jessשל מיקה New member 9/9/02 #7 בוקר טוב איש מה?? אני רוצה שלמדת בחג ... נהיית קצרנית ... מה זה הפתיחה הצולעת הזו של הבוקר ? משפטים קטנים ויבשים ? איפה סידי הרטוב??..
בוקר טוב איש מה?? אני רוצה שלמדת בחג ... נהיית קצרנית ... מה זה הפתיחה הצולעת הזו של הבוקר ? משפטים קטנים ויבשים ? איפה סידי הרטוב??..
S sidi New member 9/9/02 #8 ג´ס רטוב? אני? פשוט לא היה שום דבר מעניין בחג, חוץ מלישון ולאכול לא עשיתי הרבה זה מזכיר לי שאני באמת נורא עייף.
ג´ס רטוב? אני? פשוט לא היה שום דבר מעניין בחג, חוץ מלישון ולאכול לא עשיתי הרבה זה מזכיר לי שאני באמת נורא עייף.
J jessשל מיקה New member 9/9/02 #9 זה הכי מעצבן הרזים האלו עושים הכל כמו דובים אוכלים ישנים חיים כמו דוב אמיתי ומי יודע??? אני רק מהריח מקבלת 8 קילו עודף והוא?... חופשי חופשי אל תענה לי
זה הכי מעצבן הרזים האלו עושים הכל כמו דובים אוכלים ישנים חיים כמו דוב אמיתי ומי יודע??? אני רק מהריח מקבלת 8 קילו עודף והוא?... חופשי חופשי אל תענה לי
J jessשל מיקה New member 9/9/02 #11 ומה אתה חושב שאני עושה??? רוצה פירוט??? לא תקבל ... אבל אולי אתה עושה אחרת ? ספר לי...
S sidi New member 9/9/02 #12 אני לא יודע מה את עושה... אבל זאת לא רק הכמות (למרות שזה גם חשוב) גם האיכות חשובה לגבי איך? ובכן... יש הרבה שיטות. תנסי בישיבה. חחחחח
אני לא יודע מה את עושה... אבל זאת לא רק הכמות (למרות שזה גם חשוב) גם האיכות חשובה לגבי איך? ובכן... יש הרבה שיטות. תנסי בישיבה. חחחחח
S sidi New member 9/9/02 #17 מאו... מאו נראה לי שיש כאן אי הבנה קטנה... למה את מתכוונת? אל תגידי לי שלס** חחחחחחחחחחחחח ואם כן אז אפשר לקרוא בספר ואחר כך ליישם את זה בשטח. זה עובד
מאו... מאו נראה לי שיש כאן אי הבנה קטנה... למה את מתכוונת? אל תגידי לי שלס** חחחחחחחחחחחחח ואם כן אז אפשר לקרוא בספר ואחר כך ליישם את זה בשטח. זה עובד
J jessשל מיקה New member 9/9/02 #16 תגיד לי ... ת´חלקת על השכל??? ניר פולני והוא צריך הדגמות ספר זה לא טוב....
מ מאו יין New member 9/9/02 #19 רגע אחד... סידי מה זה הקיצורים האלה...סקש....מה נהיית לנו ביישן?... וג´ס... ניראה לי שבנתיים את העיקר ניר ידע לעשות...ראה ערך מיקה.....
רגע אחד... סידי מה זה הקיצורים האלה...סקש....מה נהיית לנו ביישן?... וג´ס... ניראה לי שבנתיים את העיקר ניר ידע לעשות...ראה ערך מיקה.....
S sidi New member 9/9/02 #20 מאו... אני שומר על צניעות חחחחחח בטח שהוא יודע הוא עובד עם רות סירקיס חחחחחח