בדדי ??????

בדדי

New member
אני כאן

כל הזמן קוראת... עסוקה במלחמה שלי בימים האחרונים... הייתי היום אצל הרופא לקחתי לי מרשם חדש של כדורים ונלחמת מולם..... הוא האדיוט עוד כותב ונותן......ואני האדיוטית ממשיכה להאחז בהם ואני פוחדת כל כך ..... הנפילות האלה מהקצה אל הקצה...... רוצה לחבק את האחרים.....אבל לא מצליחה לחבק אפילו אותי... ואת את אני קוראת אותך כל הזמן שאלוהים יברך אותך על האור שאת מביאה לכאן...

../images/Emo24.gif יקירה ...

אופיים של חיבוקים מאוד מיוחד... ככל שאתה נותן יותר - ככה יש לך יותר... אני קוראה להם " Warm Fazzi" כן, יש לי כיס מיוחד, וכל הזמן אני שולחת Warm Fazzi
... האמת? הכיס הזה מצוי אצל כל אחד, ליד הכיס של האור
וליד הכיס של ה
...וככל שאני נותנת יותר... ככה מתמלאים לי יותר הכיסים.. לפעמים אני מוצאת בכיסים האלה דברים מוזרים... פעם חבל, פעם מקל הליכה, לפעמים סוכריה חמוצה, לפעמים מטפחת, פעם אפילו מצאת טישיו משומש... (אופסס זה מכיס אחר...) אבל.. העיקר למצוא תמיד
Warm Fazzi אחד...הוא גם מחבק חזרה. זה אמיתי, נשבעת ! וקיבלתי אותו במתנה עם הבטחה להמשיך ולתת אותו הלאה... אז, הנה
Warm Fazzi ורוד וסגול בשבילך... ואולי היום מספיק שאני אחבק? ואת רק תהיי מחובקת? אפשר לפעמים לא?

moryon

New member
היי את.

אני כאן.שולחת לך חיבוק גדול ואוהב.רוצה לתת לך בחזרה את הכח שנתת לי כשהייתי צריכה.אני מקווה שאת מאמינה בכוח האדיר הזה שיש לך.מקווה שגם עכשיו כשכל כך קשה את מרגישה את עצמך עמוק בפנים חזקה ויציבה.שלא מפסיקה להאמין בעצמך. מחבקת חזק.

../images/Emo45.gif מוריון את כל כך צודקת...

יש לבדדי המון כוח... צריך רק לעזור לה להאיר את הדרך למצוא אותו.. ובשביל זה אנחנו כאן. את נהדרת מוריון

בדדי

New member
../images/Emo23.gifתודה

שאתן מאמינות בי כל כך.... האור כרגע כבה לי.... כבר תקופה ארוכה סגורה בתוך עצמי, מתקשה לתפקד לא אוכלת לא ישנה לא מצליחה ללמוד בקושי מצליחה לעבוד....... ופוחדת כל כך פוחדת. משהו קורה לי שם בפנים והמאבק בשבילי הוא כפול לעבור את הגל הזה שמאיים להטביע אותי ולעבור אותו בלי בקבוקים וכדורים...... וזה קשה.......כל כך קשה שמחה על התמיכה והאור שנשלח לי מכאן....

../images/Emo140.gif מתוקה שלי...

זה לא האור - זה בטריות.. והנה - אני שולחת לך סט חדש... אנרג'ייזר.... תחליפי ותדליקי ת'פנס.. מבפנים!!! מבפנים אמרתי... והים היום שקט ורוגע, הרגע ראיתי אותו... הגלים הכי גבוהים שקטים גם הם... נשבעת, הרגשת הפחד מאכלת...והיא קשה, ואנחנו כאן להדליק את האור... ולחבוק.

למעלה