באדי

Tully Is Here

New member
../images/Emo124.gifבאדי

מה קרה ? יום שבת אז את מזלזלת? מה עם איזה בקר טוב???? שתהייה לכולכם שבת נהדרת ובייחוד למיץ פטל ושירשיר החוגגות

../images/Emo98.gif קמתי קמתי....מה קרה?

לא נותנים לישון בבית הזה שתיתי קפה עכשיו אני כאן תראי, הלכתי לישון אתמול מאוחר בעלי בדק לי את התסרוקת..........מכל הכיוונים לא ויתר ........ יללה חבר'ה שיהיה לכולנו יום טוב אני כאן בבית החבר'ה שלי נוסעים לתחרות ג'פים ביער חולדה (ליד מזכרת בתיה אם מישהו מעוניין) אני נשארת בבית פשוט אסור לי להיות בשמש עוד מעט אני יסדר קצת ת'בית יראה סרטים ב-DVD

איזה קריזה

כל החבר'ה מחכים לי למטה 10 ג'יפים נוסעים לאבו גוש מה יש לי לחפש שם חוץ מחומוס? יללה מצפצפים לי כולם ביי אחזור בערב באדי

g u r a

New member
התבלבלת...

כי אני כן. חשבתי שנוסעים ליער חולדה, איך פתאום הגעתם לאבו גוש? ובבקשה לא לזלול הרבה פיתות רוצים לראות אותך יפה וחתיכה..(דואגת לדיאטה שלך.)

../images/Emo8.gif חזרתי........

הם נסעו לחולדה ואחרי שעה התייאשו (הבטן קירקרה) נסענו לאבו גוש ניגבנו חומוס (אני לא אוהבת כל כך חומוס, אבל שם יש להם חומוס חבל"ז.......) אח"כ אכלנו בקלאווה וקנאפה משהו משהו לא הגזמתי בכמויות הקיצר, חזרנו הבייתה בחמש בעלי אמר לי - לכי תנוחי שעה קמתי עכשיו הילדים ישנים, הכל מסודר, והוא ירד עם הכלב איזה ממי אבל מי יכול לישון? דפקתי 4 שעות שינה כאלה...... אבל טוב שעשיתי את זה, זה היה חסר לי אני ישנה כל לילה 5 שעות אז שיהיה לנו סופ"ש טוב ותחילת שבוע נפלא באדי

../images/Emo8.gif חזרתי........

הם נסעו לחולדה ואחרי שעה התייאשו (הבטן קירקרה) נסענו לאבו גוש ניגבנו חומוס (אני לא אוהבת כל כך חומוס, אבל שם יש להם חומוס חבל"ז.......) אח"כ אכלנו בקלאווה וקנאפה משהו משהו לא הגזמתי בכמויות הקיצר, חזרנו הבייתה בחמש בעלי אמר לי - לכי תנוחי שעה קמתי עכשיו הילדים ישנים, הכל מסודר, והוא ירד עם הכלב איזה ממי אבל מי יכול לישון? דפקתי 4 שעות שינה כאלה...... אבל טוב שעשיתי את זה, זה היה חסר לי אני ישנה כל לילה 5 שעות אז שיהיה לנו סופ"ש טוב ותחילת שבוע נפלא באדי

g u r a

New member
אפשר להתחלף ?../images/Emo4.gif

הבעל שלך נשמע משהוא משהוא..
את לא אוהבת לצאת איתם לטיולי גיפים? הלוואי והיה לנו גיפ, והלוואי שבעלי היה מכיר קצת את ארץ ישראל ולוקח אותנו לטייל קצת..

Miss פטל

New member
אצלנו מזל אנחנו אוהבים אותו דבר-

שנינו לא אוהבים טבע- טיולים רגליים בטבע ולינה בחיק הטבע
הטיול המושלם בשבילנו זה בבית מלון ולטייל בעיר(למשל טיול בחו"ל). מקסימום לטיול בטבע זה מבית מלון לנסוע באוטו לאיזה מקום יפיפה עם אגם או משהו מיוחד אחר, לשבת ביחד, להיתחבק ולהנות מהנוף

g u r a

New member
זהו שגם אנחנו

אוהבים לטייל. *אין עם מי.(פעם היתה לנו קבוצה של חברים,היו מרימים טלפון בשישי בערב,וציק צק היינו מארגנים תיק עם כל מיני שימורים,גחנון וחטיפים לילדים ועכשיו שאבדנו קשר,,אין עם מי לטייל.) *אנחנו ממש "כבדים " כשאנחנו לבד... * בית מלון..מי לא אוהב?? אבל אין תקציב לשנה הקרובה...
*רציתי להתחלף
כי נשמע לי שבעלה של באדי יודע, ויוזם טיולים..

g u r a

New member
היי שכחתי

איך היה " בילוי יומהולדת " שלך??? נהנית? היה לך כיף? ספרי, ספרי לנו.

Miss פטל

New member
תודה, היה כיף!!

הלכנו אתמול למסעדה, היה טעים והיו מלא ריקודים..ממש נהננו!!!
היום היינו אצל חמותי, היה נחמד וגם כן טעים
סה"כ היה יומולדת כיפי אבל היה חסר לי ביקורי חברים. כל שנה חברות מברכות אותי והשנה שתי חברות הכי קרובות שלי סוגרות בבסיס ואחרות..טוב..לפחות זכרו להיתקשר
וזה גם בגלל שאמא שלי לא היתה ובת דודה שלי חולה ולא באה לבקר.

די, נמאס, כמה שנים אפשר

כל שבת לטייל מתה לשבת מנוחה עם המשפחה אבל לא תמיד אני נוסעת כי בקיץ אסור לי להיות בשמש והם נוסעים לטיולים או לים ונמצאים הרבה בשמש אז אני נשארת לנוח אוהבת קצת אבל לא ממש מתה על זה באדי

s h i r k u s h

New member
צהריים טובים לכולנו ../images/Emo140.gif

כנראה שעוד סופשבוע הולך להתבזבז לו כרגיל... החברות לא יכולות להיפגש לצהריים בנאפיס אפילו, כנראה נלך לסרט בערב, אבל לא רוצה לבלות את כל היום סתם מול המחשב והטלויזיה- זה היום החופשי היחידי שלי ורוצה לבלות, לראות את החברות וכו'. חזרתי די מאוחר ואחרי זה עוד לא הלכתי ישר לישון כי הרגשתי שאני כבר לא עייפה, אז סתם כתבתי קצת בנט וראיתי "פרופיילר" בטלויזיה והלכתי לישון בחמש בערך רק חבל שג'סי החליט לעשות לי השכמה בסביבות עשר

למעלה