א-------ה

מרקושה

New member
../images/Emo124.gif א-------ה

עוד 19 שעות למאנייק................................................. חמותי כאן. ואני-דעתי כבר נטרפת!!!!! מחר היא נוסעת!!!! יללא,שיעבור כבר הזמן!!!!!!

ניתושית

New member
../images/Emo24.gifמרקושית דרלינג

אתם נוסעים בסופ"ש או שנפגשים לסביח
19 שעות, מתוכן 8 שעות שינה.....כבר צמצמתי לך את השעות...

מרקושה

New member
סביח??

פרוזק אני צריכה.לא סביח! ואם אפשר שזה יבוא עם עוד איזה כדור,אבל מסוג אחר...(ותחסכי ממני את הפירוט..)

ניתושית

New member
יקירתי

עוד פחות מ 19 שעות, החיים שלך יראו ורודים
ואז נשוב לשוחח בעניין הסביח. בנתיים קבלי
ענק ותחזיקי מעמד....

BillB

New member
ליבי איתך...שלי תגיע בעוד חודש

מעכשיו הפיוזים שלי מקצרים. צרת רבים?

ניתושית

New member
לאמ'שלו יש צו איסור כניסה../images/Emo8.gif

אז נחסך ממני ה"עונג" הזה... וקבוצת התמיכה כאן ניידת, אז אין בעיה לתמוך בך בזמן אמת, לפני ואחרי

BillB

New member
למזלנו אנחנו גרים בסטודיו...../images/Emo3.gif

ככה שמראש הודענו לכל הצדדים שמי שרוצה לבוא מוזמן בחפץ לב (לגבי רוב האנשים אנחנו גם מתכוונים לעניין מכל הלב
), אבל לא יכול לישון אצלנו יותר משני לילות. ככה עשינו לעצמנו את החיים קצת יותר פשוטים, כי באמת לא הגיוני שזוג בני 30 + ישנו באותו חדר עם מישהו אחר... ולגבי הניידות - הסביח, הוא על גלגלים?

ניתושית

New member
תגידי, הניק שלך....

זה בילבי או ביל בי
והסביח....לכשתגיעי למרכז פלורידה, נקבע בסביח

BillB

New member
הממ...בילבי, שם חיבה שלי

אבל גם ביל זה שם חיבה. מרכז פלורידה נשמע נחמד - יש ים?

BillB

New member
כמובן

רק חבל שאם אני אתקרב לחוף משמר החופים יזעיק את חולית חילוץ הלוויתנים שלו
.

האחת zota

New member
אצלנו היו פיצוצים ../images/Emo166.gif

אין לי שום עצה טובה - רק שבסוף היום המיוחל יגיע ואחרי זה תרגישי הקלה נהדרת. אז יאללה שיעבור הזמן - אני איתך

atlanta

New member
וואו אני נורמאלית

איזה יופי זה לא קרה רק לי, חמותי באה אלינו עם כרטיס פתוח )(כן כן) אחרי חודש הרגשתי שאני לא יכולה יותר אז אמרנו לה שאנחנו קופצים לארץ לביקור ארוך היה ברור שהיא כבר סוף סוף תכתוב תאריך על הכרטיס הפתוח ואז נבטל את הקפיצה לישראל, אבל אז היר פשוט אמרה לא נורא אני אחכה לכם פה. לא היה מנוס מפיצוץ כל כך גדול שהיא לעולם לא תחזור (לפתוח אני מקווה)

BillB

New member
נורמאלית? את כמעט קדושה!

אני לא הייתי נותנת לה להגיע לכאן עם כרטיס פתוח, ובטח לא לחיות אצלי בבית חודש. גם לא שיחיה, מזל שאנחנו מסונכרנים.

atlanta

New member
חודש ??? הלוואי היא היתה כמעט חודשי

חודשיים לקח לה חודש שלם להבין שממש לא רוצים אותה פה. אבל אחר כך זה עלה לי בדמים היא המרידה את כל המשפחה נגדי בכל מני סיפורי עלילה עלי ועל בעלי אוי זה היה סיוט צריך לחוקק חוק נגד אורחים שישנים בבית שלך

טל ר

New member
דווקא ראינו את כל האופציות

עד עתה ישנו אצלנו: - אמא של אשתי. - אמא שלי. - שני ההורים של אשתי יחד. - גיסי (בן 23). אמא של אישתי וגיסי - היו תענוג. אמא של אשתי התעקשה להוריד את הכלב בבוקר, להכין ארוחת בוקר, לשטוף כלים וכו'. גיסי - אדם נורמלי שמתחשב בסובבים אותו. שני ההורים של אשתי יחד - ככה ככה. על אמא שלה כבר שמעתם. אבא שלה הוא ההיפך הגמור (ללא שום כוונות זדון, פשוט מחוסר יכולת לשים לב לפרטים הללו), אך אשתו היתה שם לרסן אותו. לי לא היתה בעיה, אבל לו הם היו נשארים עוד קצת אשתי היתה יוצאת מדעתה. עם אמא שלי היה ממש לא פשוט. אני יודע איך להתמודד איתה, וגם לי לא היה קל, אבל לאשתי אמא שלי הצליחה לעשות את זה ממש בלתי אפשרי. טל.

טל ר

New member
הדירה היא two bedroom קטנה למדי

"המספר הנוסף" ישן בחדר השנה השני, אולם הדירה כ"כ קטנה שאי אפשר בלי לחדור למרחב האינטימי זה של זה, וצריך להיות מאוד זהיר ומתחשב. בקרוב נאכלס את ה-bedroom השני, ואז יגיע הסוף לחגיגה. טל.

למעלה