אתניקס ביצפאן !!!

../images/Emo124.gif אתניקס ביצפאן !!!

ביום ראשון הקרוב. דיברתי כבר עם מתאם הקהל והוא אמר שאין בעיה לבוא אבל צריך להודיע לו כמה שיותר זמן מראש, אני יודעת שזה קצת לחוץ אבל תשלחו לי במסרים מי שמתכוון להגיע בטוח ואני אזמין לנו מקומות במרוכז. סתם שתדעו, הוא די הופתע שיש לאתניקס מעריצים ואמר שגם הוא אוהב אותם, בואו כמה שיותר, שיראו שיש להם פורום של יותר מ-5 וחצי אנשים... את הטלפון שלי כבר יש לרובכם ואני מעדיפה לא לפרסם אותו בפורום אז מי שרוצה - תיצרו קשר ויהיה כיף! קצת פרטים: יום ראשון 20:30 אולפני הרצליה נתראה שם
ליאור

tzvira

New member
אני בה בטוח

אני רוצה בבקשה 2 כרטיסים אם אפשר בבקשה

s b e

New member
היי

צביקה זאת שרית אתם באים? אני מקווה שאצליח יש לי המון חומר ליום שני ללימודים יוסי גם מגיע?

s b e

New member
היי

אולי זאת הזדמנות לנסות ולתאם איתם מפגש פורום?

tzvira

New member
מה קורה שרית

היי מה המצב הרבה זמן לא דיברנו כן אני בה וגם יוסי יבוא כבר דיברתי איתו אז ניפגש שם מה את אומרת כדי להביא מצלמה דיגיטלית יתנו לי להכנס שם

אנשים - שימו לב בבקשה !!!

אל תכתבו לי פה 900 הודעות שאני אצטרך לחטט ובסוף אפספס משהו, תשלחו לי מסר עם מספר מדוייק של מקומות לשמור לכם או תתקשרו אליי. כאילו אין לי בעיה שתכתבו כאן מה שבא לכם פשוט שתדעו שאם זה לא במסר או בטלפון אז זה לא נרשם מבחינתי כי לא בטוח שאני אשים לב לזה. בינתיים יש היענות (גם בפרטי מעבר לזו שבפורום) ואני שמחה על זה. לגבי ההצעה של שרית, אני באמת לא נמצאת בעמדה שאני יכולה לדבר על זה כי אין לי קשר איתם, שרית, אם את יכולה לנסות לדחוף לזה אני בטוחה שכולנו נשמח אבל אני גם בספק כי לדעתי, יותר מתמיד, לא יהיה להם כוח אלינו אחרי התכנית. מחכה להזמנות נוספות, כרגע אנחנו על 7 בטוחים ו2 מתנדנדים, בואו אנשים!!!

KeLeMeNcY

New member
יש! יש ! יש!../images/Emo48.gif

תודה לך, ליאור!! אין לי מושג מאיפה הבאת את המידע הזה סחטיין על היוזמה
וידוי, בחיים שלי לא הייתי בצילומים של אתניקס לתוכנית טלויזיה, או בצילומי טלויזיה כלשהם
אני מקווה שיהיה לאתניקס יותר משיר אחד מקווה לראות אתכם שם ושנתפוס מקום טוב
כולם ביחד: אתניקס! אתניקס! אתניקס!

בינתיים...

אנחנו 10 ולכולנו כבר הוזמן מקום (אפשר להוסיף אם מישהו רוצה להצטרף). ביקשתי להיות בשורה הראשונה אם זה יתאפשר והם אמרו שיעשו את המאמצים לדאוג לזה, אני מקווה שזה ייצא. מה שכן יש קצת מחסור במכוניות, אז מי שמתכוון לבוא, גם אם כבר דיברנו, תודיעו לי אם אתם מגיעים עם רכב, מאיפה וכמה מקומות פנויים יש לכם ונראה מה אפשר לארגן כי יש אנשים שלא באים בגלל שאין להם איך להגיע... קיצר - תודיעו לי... ביי

KeLeMeNcY

New member
ביקשת מקומות בשורה ראשונה

לכולנו או רק לרונן ולך? :) ברגע שאני אדע איך אני נוסעת, אם יהיה רכב אני אעמיס כמה שיותר בנתיים אני כנראה אסע ברכבת

KeLeMeNcY

New member
אנשים, בקשה נוספת

למה שמי שבא לא יבוא עם חולצה של אתניקס? ככה ייראו שלאתניקס עדיין יש מעריצים בעולם אגב, יש למישהו חולצת אתניקס מיותרת? שלי נקרעה :((

רכבים, חולצות, מצלמות, מצברוח!!!

מה קורה? יש למישהו עדכונים שאחד הנושאים למעלה (לא כולל מצברוח
) אנחנו בינתיים מגיעים באוטובוס - יש למישהו 3 מקומות מאיזור ת"א?

אוטובוסים

סתם כי בדקתי וחבל שתתעסקו בזה יותר מדי... הלוך מתל אביב: קו 502 מרכבת מרכז בתל אביב יוצא כל 20 דקות בערך עד שעה 20:00 וזה האחרון (לוקח לו בערך 15 דקות מהרכבת עד לתחנת הירידה שלנו). הוא מוריד ברחוב הרב קוק 17 שזה ממש קרוב לאולפנים, תסתכלו בEMAP מי שלא מכיר... בחזרה נראה כבר, אנחנו עוד לא חשבנו על זה... בלה בלה בלה - הצבא משפיע עלי... יהיה טוב. ליאור חשוב: בואו ניפגש שם ולא נתפצל וכל אחד ייכנס לבד, הכנתי משהו שבשביל שהוא יצליח נצטרך שיתוף פעולה מכולכם, שתפו

למעלה