אתמול

b love

New member
../images/Emo124.gif אתמול

בלילה (סביבות 1 וחצי) חזרתי הביתה וראיתי גור חום, בן 4 או 3 חודשיים, משוטט ברחוב, קראתי לו הוא פחד, הוא בא אליי אבל שמר מרחק ולא נתן לי לגעת בו, ואז ראיתי שיש לו קרחות בעור, הוא חייב לקבל טיפול!! עליתי הבייתה ונתתי לו מים, עליתי שוב , ואז לא היה לי לב להשאירו שם, וכשירדתי הוא לא היה שם,(השעה כבר הייתה 2 וחצי) הבוקר אני כבר לא ראיתי אותו, אני לא חושבת שהוא שייך למישהו, והגור הזה חולה! אם מישהו רואה אותו שיכתוב לי פה או במסרים, אתמול הוא היה בצות של עמק האלה ואליהו הנביא, אם מישהו רואה שיגיד לי!! מישהו חייב לטפל בו!!

b love

New member
תודה ענקית!

אני חייבת למצוא אותו! אני לא אתן למסכן הקטן הזה למות!

Angel972

New member
כל הכבוד על הרצון לעזור לכלב

אבל, מה לעזעזל שתיכן עושות בשעות כאלה בחוץ ??? כנראה שהשיר הבא עונה לי חלקית - "היינו ילדים וזה היה מזמן, אני ו ...." (עפרה במיוחד בשבילך ... רק ציטטתי, ולא רשמתי את כל מילות השיר
)

b love

New member
חיפשתי בכל שימשוני..:(

אבל לא מצאתי כלום.. תמשיכו לפקוח עיניים בבקשה! הכלב הזה זקוק לטיפול דחוף! ואני בטוחה שהוא גם רעב וצמא, אם במקרה אתם מוצאים אותו עד מחר בבוקר (כי אז אוכל לקחת אותו לעמותת שלנו "תנו לחות לחיות") תשלחו לי מסר.. נ.ב מישהו יודע למה היו 2 אנשים כמעט ערומים בגן שעשועים ליד אסיף?

רק עכשיו שמתי לב למה שכתבת בסוף...

לגבי הערומים...
בחיי הרגת אותי מצחוק...

b love

New member
נשבעת לכם שהיו שם אנשים ערומים!

הייתי עם חברה שלי ופתאום אני אומרת לה, "יא תראי, יש שם איש ערום" היא לא האמינה לי התקרבנו וראינו 2 אנשים די מבוגרים עם שרירים בוליטים בצורה מזעזעת, וגם תחתונים צמודים מאוד, מצטלמים שם, אנשים שם ישבו בשוק והסתכלו כאילו זה סרט, גם הילדים הקטנים, מה הבעית שלהם? דווקא באמצע גן שעושועים??

b love

New member
מותר לפרסם פה מספרי פלאפון?

אם מישהו במקרה יראה אותו?

החלטה שלך אם לפרסם או לא...

לדעתי, בגלל הסופשבוע...רצוי שתפרסמי, כדי שאם מישהו יראה את הגור, אז הוא יוכל להזעיק אותך באופן מהיר יותר, מאשר להתחיל לשלוח מסרים. בכל מקרה, כל הכבוד לך על האכפתיות!!

רגעעעעעעעעעעעעעעעעע

השכנים שלי [רח' הנביאים, קרוב למקום בו פגשת את הגור], אימצו לפני יומיים גור קטן וחום שבנם מצא ברחוב. יצור קטן ונוגע ללב. לא ראיתי אותו מקרוב, אז אין לי מושג אם הוא סובל ממחלתעור, אבל ייתכן שזה הגור שאת מחפשת?אם את רוצה, אקשר ביניכם ותוכלי לבדוק, רק אמרי לי.

seegall

New member
אפרופו no ivrit

יש מקלדות וירטואליות למקרה חירות. זה לא הכי נוח לכתוב בעזרתן, אבל זה באמת משמש למקרה חירום.

b love

New member
../images/Emo13.gif איזה מזל! כנראה שכן..

יש אנשים טובים באצמע הדרך....

b love

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo124.gif הגור עדיין לא נמצא

רוב הסיכויים שהוא כבר מת או גוסס, אבל עדיין חשוב לפקוח עיניים, ולשים לב!! תודה... בתאל..

למעלה