אתמול... מה היה אתמול אתמול... אתמול.. מלאו חמש שנים להיווסדו של הפורום
L lupoN New member 11/11/07 #1 ../images/Emo124.gif אתמול... מה היה אתמול אתמול... אתמול.. מלאו חמש שנים להיווסדו של הפורום
N n u t New member 11/11/07 #2 באמצע הלילה בדיוק חשבתי על זה../images/Emo70.gif מזל טוב לפורום חידות חמש שנים זה המון זמן מי יתן ויהיו לנו עוד הרבה שנים שכאלה
באמצע הלילה בדיוק חשבתי על זה../images/Emo70.gif מזל טוב לפורום חידות חמש שנים זה המון זמן מי יתן ויהיו לנו עוד הרבה שנים שכאלה
א אמא יודעת הכל New member 11/11/07 #4 מזל טוב!!../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif ( אחד לשנה הבאה ).
L lupoN New member 13/11/07 #7 ../images/Emo124.gifוואו, האיש שעשה את הפורום../images/Emo70.gif איזה כבוד את זה חייבים להקפיץ
א איש החידות New member 13/11/07 #8 ../images/Emo13.gif .. רק שתדע לך .. שאין יום שאני לא מציץ בפורום לראות מה קורה פה .. אכן הקמתי אותו ו 3 שנים ניהלתי אתו אפילו את הכינוי שלי יצרתי כדי שיהיה קשור לפורום (איש החידות) איך שהזמן עובר ...
../images/Emo13.gif .. רק שתדע לך .. שאין יום שאני לא מציץ בפורום לראות מה קורה פה .. אכן הקמתי אותו ו 3 שנים ניהלתי אתו אפילו את הכינוי שלי יצרתי כדי שיהיה קשור לפורום (איש החידות) איך שהזמן עובר ...