אפי, רקדנית...

דנייאלה

New member
../images/Emo124.gif אפי, רקדנית...

לא שמענו יום מה שלום התינוקי שלכן
נראה לכן שזה תקין ללא דיווח יומי???????!!!!!!!!!!!

al55

New member
אפי, גם את התחלת לגדל גור?

שיהיה ב
שיזכה ללחמים טובים וטעימים וכל טוב להורים אמן

effyba

New member
אה..בטח אפילו שניים..אחרי שטעמים

את שלך אלונה יוצאת הנשמה לעוד..(אם יצליח כמובן)

שוש יקרה.. עכשיו אני רוצה להכין גם

את הלבנה שלך. את רוצה להגיד לי שלבנה זה כולה יוגורט ומלח????? או שלא הבנתי את המתכון.. (מה שבהחלט יכול להיות עם הפזיזות שלי!(

Rebeccan

New member
לבנה זה רק יוגורט

שאליו אפשר להוסיף מלח קליפת לימון מגוררת שום כתוש וכו' וכו' פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רבקה חמודה אל תבלבלי לי את המתכון

אצלי זה שונה, יוגורט ומלח בלבד, ז"א - 2 יוגורמה (שזה יוגורט כבשים) 1/2 1 ליטר יוגורט של תנובה (לא חשוב כמה %) 1 כף מלח שטוחה תשפכי את כל החומרים לתוך חיתול (שנמצא על מסננת) ותתחילי לערבב הכל ביד היטב, זהו, עכשיו לקשור לברז ולהשאיר בחוץ עד הבוקר. אם רוצים את הלבנה יותר קשה להשאיר אותה עוד 1/2 יום.

ידעתי שלא הבנתי נכון!!!!

אני קניתי רק יוגורט רגיל. מזל שלא התחלתי. שושק'ה.. 2 יוגורמה באיזה משקל? (לא לצחוק עליי, בחיים לא קניתי דבר כזה) אהה, ו- שלום שוש

effyba

New member
תודה שדרשתם בשלום התינוק.....אז ככה

תינוק אחד - לא ממש התפתח יפה ועדיין מחכים להחלמתו. התינוק השני - צומח, מתפתח, וזולל - נראה לי שהוא החזק מבין שניהם. תקבלו עידכונים. הוא כבר קיבל ארוחת בוקר....

דנייאלה

New member
אפי - שאלה

אם אני זוכרת נכון, הכנת אחד מקמח מלא והשני מקמח רגיל? איזה מהם הצליח יותר?

effyba

New member
נכון לעכשיו שניהם בסדר. זה מהקמח

הרגיל נראה גדל יותר מהר, אבל השני גם נראה כבר טוב..הם אהבו את ארוחת הבוקר..

אם היה יודע כמה דודות דאגניות יש לו

בפורום- היה תוסס ביתר עוז ועיזוז!! סליחה שלא עידכנתי, קמתי מאוחר והייתי חייבת לצאת מהבית כך שלא הספקתי להיכנס לאינטרנט. השאור שלי ממש מתפתח יפה. האכלתי אותו היום שוב- ומחר כבר אוכל לאפות לחם ממנו! אני ממש מתלהבת מהעניין. הלכתי קודם לתקן את המצלמה הדיגיטלית שלי- התבשרתי כי עליי להגיע לת"א, למעבדה שהיא המורשה של מצלמות אולימפוס בארץ והוא גם "בישר" לי שהתיקון יכול לעלות אפילו יותר מ-500 ש"ח!!!. קיבלתי במתנה את המצלמה.. זה ממש מבאס אותי. חוץ מזה, קר לי ואני עייפה וסתם מין יום מעאפן כזה. אני הולכת לאכול משהו, להתעודד

12רוניתי

New member
וואו הרבה כסף. אם את צריכה ייעוץ

הבן הגדול שלי עובד בחנות מצלמות ויכול לייעץ לך מה שתרצי. הוא נחמד דווקא..אולימפוס למיטב ידיעתי מצלמה מצויינת.

בלחם השאור שאכלתי אצל אלונה לא

הרגשתי שום "טעם לוואי" או משהו כזה. ואלונה אומרת שיש הבדל עצום בין לחם "רגיל" ללחם "שאור"- אז אני מאמינה לה. על כל פנים, אני מנסה. לא יהיה טעים- לא אעשה עוד

תודה לך!!! תשמעי מה אעשה:

מחר בכל מקרה אני בת"א, אני אלך למעבדה ההיא ואבקש הצעת מחיר. ולא אעשה כלום איתה עד שאדבר עם הבן שלך אחר כך. מה דעתך?

למעלה