אנשים!

rAmikube

New member
../images/Emo124.gifאנשים!

טוב, בעיקר מי שעבר היום את הבגרות בלשון...איך היה?! היה קל יחסית (בעצם...מאוווד קל) טוב, אני מקווה לכל מי שעשה שיצליח. מי עשה?

אנשים......./images/Emo103.gif

משעמם.לי...... תשמעו.קטע. נכון.שלא.הבנתם.למה.אני.עושה.נקודות.שכאלה? אז.ככה.המקש.של.הרווח.לא.עובד...חי...חי...חי טוב.לא.נורא... אז.מי.פה?.משעמם.לי.עד.השמיים.אפשר.להשתגע!!!!!

rAmikube

New member
ומה בדיוק הקשר לזה?..

אפשר כבר למות משעמום שכותבים כל הזמן "משעמם לי"... וזה לא קשור בכלל לנושא, אז בשביל מה להגיב על זה ומצד שני לא להתייחס לזה?.... טוב, עזבי rAmikube

מה לעשות....../images/Emo103.gif

מרגו...יש אנשים (אהם אהם) שמתעצבנים סתם....זה בטח החום משפיע....

../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif בלעע..

אז תפסיקו להתעצבן אחד את השני כי זה מעצבן. ואל תתנהגו כמו תינוקות [אפשר להציע לכם
?]. אחרי הכל, המרחק בין אהבה לשנאה הוא מרחק של צעד בלבד.. [
תסיקי מסקנות]

rAmikube

New member
חחח...

אני לא כועס... זה בסדר. אין לי משהו נגדה או משהו כזה, אבל לרשום "משעמם לי משעמם לי!"...לא בדיוק יעזור. rAmikube

../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif מה שנכון נכון..

לרשום שמשעמם לך לא בדיוק עוזר.. צריכים לטפל בשיעמום ;) [זה מדבק, מניסיון]

rAmikube

New member
../images/Emo176.gifאיך בדיוק

תטפלי? לי לא ממש משעמם, אני פה מדי פעם ואני גם עובד. אבל לרשום דברים כמו "משעמם לי! הצילוווו" ודברים כאלו, לדעתי, לא בדיוק יעזרו לפורום. rAmikube

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif והנה, אתה שוב צודק..

אמרתי, שאפשר לטבל בשיעמום.. ולא לפרסם את זה בפורומ בצעקות וירטואליות חסרות תכלית ומוסר כמו "משעמם לי!! הצילו!!" [
] למעשה, גמלי לא כל כך משעמם, אני לומדת [
כן עדיין, מסיימת רק מחר. באת ים הלא מפותחת], ו..אני גם עובדת ואני נמצאת פה מדי פעם.. אחרי הכל, אי אפשר להתקע כאן ולומר שמשעם לך ולקוות שאנשים שמבחינתך הם נחשבים וירטואלים יצילו אותך ממצב "קריטי" שאתה נמצא בו..

../images/Emo6.gif זה פסהההה..

אני כבר מודעת זמן רב לזה שגברים=מצ'ואיזם+אגו נפוח [
אל תיקח קשה מדי. הם אולי כאלה, אבל אי אפשר בלעדיהם
] מממ.. ו.. אחרי הכל, כן, צדקת כאן.. אני לא יודעת םא תמיד אתה צודק [
] אבל זה כבר סיפור אחר..

rAmikube

New member
קל

לעומת מה שהיה לי במגן (מתכונת). היה נחמד. וטוב שהיה. רק שלא יחזור יותר! (תודה ששאלת)

Devilish Angel

New member
וואי לי היה נחמד ביותר!!!

מכיוון שלשון זה אחד המקצועות שאני יותר אוהבת ויותר חזקה בהם... אז ממש נהניתי לעשות את הבחינה... חחח זה נשמע מזה חננה מצידי... אבל ממש אהבתי לנתח את המשפטים!! משפט 30 היה הכי כיף... זה עם שלושת הפסוקיות... אבל בדקתי אחר כך עם התשובות באינטרנט וההבעה הלכה לי ממש גרוע!!!! אז מאה אני לא אקבל... אבל הגישו אותי על 100 אז מה שאני לא אקבל זה יהיה טוב....
כנסו לנענע יש שם את הפתרונות לבגרות, מי שרוצה....

rAmikube

New member
שימי לב!

באתר "נענע" התשובה של ההבעה לא נכונה. ככה, שאת יכולה קצת להירגע.... rAmikube

למעלה