אנשיםם =]

jKiTTiE

New member
../images/Emo124.gif אנשיםם =]

טוב ככה! בגלל האפשר לשים תמונות "יותר כבדות" ובגלל שיש חדשים.. אני בעד שכל אחד ישים תמונה שלו ושל הגלשן אם יש.. וקצת פרטים עליו... שם: כינוי: גיל: כמה זמן את\ה גולש: איפה את\ה גולש: וזהו...מקווה שזה ילך =] ועופר...אני יודעת מה אתה עושה בפורומים אחרים חח ;]

jKiTTiE

New member
בגלל שאתם בשלים!

אז אני יתחיל חחח אבל שמעו! שהתמונה שלי לא תיהיה פה לבד..יהיה לה משעמם ;] שם: מור כינוי: בן-דור גיל: כולם לרשום! 22.3 יומולדת 16 כמה זמן אני גולשת: חחח אתם תמותו מצחוק...3 4 שנים אולי יותר... איפה אני גולשת: אשדוד הקשתות =] וכמה דברים בקשר לתמונה חח 1) יצאתי מצחיק כי הצחיקו אותי מתי שצילמו אותי חח 2) אנלא מתלבשת ככהה!! זה סתם בשעת חירפון חח 3) ועכשיו אין לי שיער חלק...יש לי ראסטות חעחע =]

ILANA360

New member
מור אבל עם גולשים פעם בשנה זה לא

נחשב חחחחחחחח אני מבינה אותךךך תאמיני לי

jKiTTiE

New member
חחחחחחחחח

יא שומןן!!! תעני גם אתת על השירשור ושימי גם תמונה שלך שאנלא ירגיש לבד!

jKiTTiE

New member
וואי אחותי ממש לאא!!

יש לי תחתימה הזאת כבר פווול שניםם!! ורק עכשיו שאמרת לי שמתי לב!

jKiTTiE

New member
הלווו את לא תעשי לי ט'חחחח

חח סתם סתם =] וואלה אחותי יצא מאגניב שלשנינו יש אותה חתימה חחח

טוב

שם: גיא כינוי: (מה את מפגרת? רואים את זה ליד ההודעה חחח)----> כמה זמן אתה גולש: שנתיים וחצי (לא כולל תקופה של חצי שנה שהייתי בפציעה ולא נגעתי בגלשן) איפה אתה גולש: Ghana....תם לא מכירים תמונה שמתי פה לפני כמה זמן שרשור עם כמה תמונות שלי...אבל קחו אחת

sfl

New member
שקררר..אין לך 16 עדיין!!

חח גיאושט איזה טפט דפקת בפרטים בצד..

Black Soul Om

New member
קבלו !

שם.. עופר מאושר.. מרמלה CT עיר הפשע והרשע (פאלסטין הקטנה לצערי הרב..) בן 17 גולש בדרך כלל בטובגו לפעמים תל אפיף - במערבי ולפעמים תל אפיף גם בדולפינריום חח ומור עכשיו יש לי שאלה אלייך.. על מה את פאאאאקינגג מדברתת אחותי?!?! חחחחחח באיזה פורום כבר ראית אותי?

jKiTTiE

New member
חחחח אחי

ראיתי אותך בפורום של מוש...וראגיי ועוד כמה...לא זוכרת....

אחרי 60 שנה שלא הייתי פה :)

שם:תומר כינוי:קספר,בץ גיל:20 כמה זמן את\ה גולש:5 שנים איפה את\ה גולש:אשדוד מצטערשאין תמונה יותר מעניינת פירמטו לי את המחשב אני מנסה להשיג אותם שוב :/

למעלה