אני פשוט לא מאמינה

shirakl

New member
../images/Emo124.gifאני פשוט לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עמלתי כבר שעה וחצי על כתיבת עדכון שבועי מושע ויפה, סיימתי לכתוב אותו, לחצתי על שלח, וקיבלתי הודעת שגיאה
ניסיתי לחזור אחורה ולהעתיק את ההודעה או לנסות לשלוח שוב, אבל היא נעלמה כלא היתה
אני מבקשת שתבינו אותי וקבלו את התנצלותי
אין שום סיכוי שאני אכתוב את העדכון שוב מההתחלה
אז השבוע לא יהיה לנו עדכון שבועי.... העדכון יחזור כרגיל בשבוע הבא
ברוכים הבאים לכל החדשים (השבוע יש לנו 15 שזה ממש המון)
ואני מתנצלת שלא תזכו להופיע בעדכון השבועי כפי שקורה לחדשים בכל שבוע
ושוב - סליחה לכולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח

shirakl

New member
זה לא מצחיק, זה עצוב ../images/Emo7.gif

לך סיפרתי כמה השקעתי בזה
שעה וחצי... ואז עוד עשיתי תצוגה מקדימה ויצא כזה יפה
ואז נמחק הכל

מותק שאלה../images/Emo85.gif

אוי' זה נורא
אבל לא נבכה על חבל שניפשך אין מה לעשות
תעשי -
חיוך כל שבוע יש עידכון מצוין. זה באשמת תפוז או בשמת המשחב שלך
עם זה קשור לתפוז את יודעת שאת יכולה לאשיים אותם זה ממש חוצפה עם זה בגללם!

MrJacKasS

New member
תאמצי את השיטה שלי...

לפני שאני שולח הודעה, כל הודעה שהיא, אני מסמן הכל, מעתיק, ורק אז לוחץ על "שלח". בטח ובטח בהודעות ארוכות. בקשר לעדכון - לא נורא, שבוע אחד לא נתעדכן

../images/Emo41.gif אוווו שירה. אל תהיי עצובה../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

אנחנו לא כועסים עליך
נחכה לעדכון של שבוע הבא..... אני לפחות מאוד
בך על זה שעמלת קשה על העידכון
יש לי כמה עצות בשבילך
:
תשמרי את ההודעה שלך כל פעם שגמרת לכתוב שורה חדשה תעשי לה קופי(העתקה)
עם הוא כותב לך שיש שגיאה בהודעה תלחצי על רענן (refresh) לפחות 3 פעמים ואז תכנסי לפורום מהתחלה וזה ישלח....
אוהבת תמר.....

למעלה