אני פה

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך
YYYY קרעת אותי אורי../images/Emo6.gif

א ש ל ? מי לימד אותך? אז מי שלימד בטח שנא אותך שנאת מוות. לפני שני קייצים נשרפתי עמוקות (טוב , אז הייתי רזה וחתיכה ועכשיו?
רק חתיכה
) והומלץ לי על האשל. עשיתי !!!! הכל היה נהדר ................................ עד לקטע שהייתי צריכה לגרד את זה מעליי
אימאל'ההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזו שריפה, איזו כאבים פ ח ד !!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אורי..... לא אשל !!!!!!!!!!!! רוצה שמנת?

אורא

New member
את פסיכית עם קבלות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא נותנים לאשל להתייבש על הגוף וזה עוזר פלאים. עוד מילדותי סבתא שלי היתה מורחת לי על הגו ועל זה שמים מגבת לחה. לא נותנים לאשל להתייבש, ואם בטעות נתת לו להתייבש אז לא מגרדים אלה עושים מקלחת עם מים פושרים ונותנים למיים להוריד את זה... הבנת את זה|! בפולניות נכשלת אפס
|

jif

New member
הכאבים מפריעים לך../images/Emo35.gif

מה עם הסירחון הנורא שיוצא מאשל מחומם

כפרות , מילא הריח אבל באילת בקיץ

אין מצב של מים בקרים בברז וזה מאוד בעייתי כשנשרפים. בקיץ הברז מחולק : ימין חמים ושמאל שורפים. אז איך בדיוק להוריד את האשל? נוסיף תותים ונראה נהדר

אורא

New member
תותים באים עם שמנת לא אשל ../images/Emo3.gif

וזה שאת פסיכית כבר ידוע לי ולמרות הכל אני אוהבת אותך

הגנובה

New member
כשהייתי ילדה היינו בטבריה ואני

נשרפתי כל כך שנראיתי כבר כמו סלק - לא כמו עגבניה... כולם אמרו לאמא שלי לשים עלי אשל - והיא עשתה את זה... לא עברו כמה דקות והאשל התייבש לי על האור - מהריח - הקאתי את נשמתי ומהכאבים - ..... אל תשאלו מה היה לי אותו יום
אז במקום לדאוג לאשל - תדאגו לקרם הגנה טוב
ימי הביניים חלפו עברו להם

אז תסבירי לירושלמית הלא מפותחת

הזאת שתם עידן האשל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרם הגנה שעתיים לפני היציאה לשמש ותוך שעתיים אחרי הכניסה למים למרוח שוב. לשים מגבת רטובה על הכתפיים , כובע רחב שוליים ובכלל לא בצהריים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ 8:00 עד 11:30 ומ 17:30 עד למחרת....................... אילתית ו לא?

אורא

New member
למי את קוראת ירושלמית לא מפותחת../images/Emo46.gif

את לא מתביישת
אני הרי נולדתי דרומית לאילת במקום הכי יפה בעולם
אז בבקשה לחזור בך מדברייך או שאני אשלח אותך לבלות עם בגין המנוח ולשאול אותו למה למה הוא נתן למצרים את הר סיני

הגנובה

New member
הלך עלייך סיגלי.... תראי איזה פרצוף

כועס היא שלחה לך
השאלה מה העליב אותה יותר... הירושלמית
או ה"לא מפותחת"

אם תכתוב על אשל , תחטוף גם אתה

כמו שאילתי לא מתעסק עם מוטיבים ירושלמיים גם הירושלמי לא יתערב במוטיב אילתי. פייר לא?

כבר לא אחת אמרתי לך אור ../images/Emo8.gif

כשתבואי לאילת (ואליי) לא תרצי לחזור לתל אביב המסרוחה והדביקה. (במיוחד שאני כאן
)

אורא

New member
אם תבני לי בית במקום היוולדי

אני באה.. לא עוזבת את תל אביב בשביל אילת אבל אם אם חלום שאולי ייתגשם.. אני מוכנה להיות אזרחית מצרית אם צריך העיקר לחזור לבית ילדותי

כבר לא אחת אמרתי לך אור ../images/Emo8.gif

כשתבואי לאילת (ואליי) לא תרצי לחזור לתל אביב המסרוחה והדביקה. (במיוחד שאני כאן
)

למעלה