אני גאה להציג!!

../images/Emo124.gif אני גאה להציג!!

את ערך גלי עטרי הערוך והסופי בויקיפדיה!! התודה נתונה להרבה גולשים באתר "ויקיפדיה" שהשקיעו מזמנם כדי להגיע לערך מכובד, מרשים ומקצועי

כל הכבוד../images/Emo45.gif וכמה הערות והצעות

כדאי לכתוב: "נולדה...שברחובות, בת זקונים למשפחה בת שבעה ילדים". במקום לכתוב "התייתמו האחיות" לכתוב "נפטר אבי המשפחה"(כי לא מדובר רק בשלוש האחיות ויש עוד אחים ואחיות). צריך להיות "יש לך שמש"(ולא "אם יש לך שמש"). אני לא בטוח ש"שוקולי שוקולה" השתתף בפסטיבל שירי הילדים. נדמה לי שהוא התחיל כפרסומת לשוקולד אבל אולי אני טועה. "one night איתו" ולא "לילה אחד איתו". אני בעד להקפיד על השם "נסיך החלומות" ולא "ולנטינו" למרות שאולי ולנטינו זה מעין שם נוסף לשיר זה. ההתייחסות לסצינות המביכות ב"דיזנגוף 99" מיותרת לחלוטין ומוטב להוריד אותה. בקשר ל"בוא נשכח ונסלח" אפשר אולי להזכיר שהשיר לא השתתף בתחרות עצמה אלא רק בחלק האומנותי. לגבי הפיצוי הכספי על השתתפותה ב"חלב ודבש" אני חושב ששלמה צח הגיש ערעור והסכום הופחת. צריך לבדוק את זה ולהזכיר גם את זה. חסרים נתונים על היקפי המכירות של חלק מהאלבומים("סימנים", "גלידה", "חבק אותי לאט")-אני חושב שלשרית יש את הנתונים. "גלידה" הוקלט ב-1997 ולא ב-1996 אך בכל מקרה לדעתי מיותר לציין מתי הוקלט הדיסק-חשוב מתי יצא לחנויות. כמו כן לדעתי כדאי להפריד בין לידת הבת לבין הדיסק גלידה,למשל:"ב-1996 הפכה עטרי לאם כשנולדה בתה לי" ובשורה הבאה:ב-1998 יצא לאור הדיסק "גלידה"... צריך להיות "שיר אהבה מסובך" ולא "סיפור אהבה מסובך". אני לא בטוח, אך ייתכן ו"משפחת עזאני" צולמה ב-1999-2000 ולא ב-1998-1999(שרית יודעת בוודאות). צריך להזכיר את האוסף "השירים שיביאו לכם אהבה" שיצא בשנת 2001 ואת מסע ההופעות המצליח שבא בעקבותיו. מדובר בנקודת זינוק מאד חשובה בקריירה של גלי. צריך להזכיר אוסף נוסף בשם "אוסף להיטים" שיצא בשנת 2005.

Robbie רובי

New member
מסכים עם רק אתמול

מה שכן שוקולי שוקולה כן השתתף בפסטיבל שירי ילדים עד כמה שידוע לי הוזכר גם השיר "אגדה" שהשתתף בפסטיגל?? כי לא שמתי לב

שרית7

New member
נכון בפסטיבל הילדים ואגב שוקולי

שוקולה אכן השתתף בפסטיבל הילדים.

הוא לא השתתף!../images/Emo56.gif

רשמתי בתגובה לך "
", כך שאני מסכים איתך, והשיר אכן לאט השתתף באף פבטיבל

למעלה