אנט - הראיון!!

היויו

New member
עוד המשך

אני : מה היתה החוויה הכי טובה שלך מהעשיה של DPP ? אנט : כל הזמן שהיינו בסטודיו היה ממש נחמד, עם כל זה שהתחבאנו מכולם .גם העשיה של המוזיקה עצמה והעובדה שיכולתי לתת לשירים את המגע שלי היתה חוויה מאוד טובה מבחינתי. אני : יש משהו מיוחד שהיית רוצה להספיק ולא הספקת? אנט : מבחינת הלהקה? אני : לא, באופן כללי. אנט : אני די מרוצה ממה שהספקתי עד עכשיו. לעשות מוסיקה זה משהו שאני מחוייבת אליו מאוד עכשיו וזו היתה בעצם המטרה אולי הכי גדולה שלי. אולי יותר מאוחר אני אחשוב על מה עוד אני רוצה להשיג... אני : מי המוסיקאים שהכי השפיעו עליך כשהיית ילדה? אנט : וואו , זו שאלה ממש קשה מבחינתי. כל המשפחה שלי , מצד אמא שלי, היו מוסיקאים וגדלתי בסביבה מאוד מוסיקלית,כך שהיו לי הרבה מאוד השפעות. קשה לי להצביע על מישהו ספציפי שהיווה עלי השפעה מיוחדת, כי השופעתי מכל כך הרבה זמרים וסגנונות. אני : האם את אוהבת אופרה, למרות שאת לא זמרת קלאסית? אנט : לא, אני לא כל כך אוהבת אופרה.אני אוהבת מוסיקה קלאסית, אבל לא אופרה באולם עם כל מה שמסביב.אני יכולה לשמוע שיר או שניים של שלושת הטנורים (פבארוטי וכו') אבל לא יותר מזה. כלומר, אני לא שונאת אופרה, אבל זה לא הסגנון האהוב עלי. אני : האם יש לך חששות כלשהם לגבי ביצוע חלק מהשירים הישנים של נייטוויש בהופעה חיה? אנט : ברור, כי יש הבדל בין הקול של טאריה לקול שלי.אני מניחה שאנשים יצטרכו להתרגל קצת לקול שלי, שהוא שונה ממה שהם היו רגילים אליו עד כה בנייטוויש, ואני מקווה שאני אתעלף או אמות באמצע שיר או משהו , אבל אני יודעת שהבנים יעזרו לי מהבחינה הזו . אני : רגע , אז תבצעי גם חלק מהשירים הישנים, הגדולים בהופעה? אנט : כן, וודאי! אני : יש איזה טיפ קטן לגבי מה שתשירי? אנט : אני אשיר כמובן את Ever Dream, ואת Ghost Love Score וגם את Sleeping Sun. אני :  מעולה!! המשך...

היויו

New member
../images/Emo124.gifאנט - הראיון!!../images/Emo124.gif

אנט : היי, כאן אנט מנייטוויש. אני : היי,מה שלומך? אנט : מצויין,תודה. ואתה? אני : מעולה, תודה. קודם כל, רציתי להודות לך על זה שנתת לקהל המעריצים לשאול אותך שאלות. אנט : על לא דבר ! אני עושה את זה בהנאה גדולה. אני : האם תמיד רצית להיות זמרת? אנט : כן, תמיד,מאז שהייתי ילדה. אני : ואם לא היית, זמרת, מה היית רוצה לעשות? אנט : תראה, עבדתי במספר עבודות. הייתי מזכירה במשרד בערך 10 שנים, והייתי ספרית. אבל החלום שלי תמיד היה להיות זמרת, זה מה שתמיד רציתי לעשות. אני : מה גרם לך להגיש מועמדות לתפקיד הזמרת בלהקה,בהתחשב בעובדה שכמעט לא הכרת שירים שלהם? אנט : למעשה, חבר שלי שמתעסק בתחום אמר לי שמחפשים זמרת בלהקה שנקראת "נייטוויש", ואני רציתי גם כך להתחיל לשיר עם להקה גדולה ואמרתי "אני אנסה,למה לא?". ושלחתי להם דמו. עשיתי את זה די מתוך כיף, והכל הסתדר טוב. אני : איך הבן שלך הגיב לזה שהתקבלת ללהקה ? אנט : הוא מאוד שמח בשבילי,הוא אמר לי שהוא הרגיש שזה ממש היה הגורל שלי, ממש כאילו שזה היה אמור לקרות,כי הכל התקדם ממש לכיוון הזה. אני : האם מזהים אותך עכשיו ברחוב? אנט : אני חושבת שדי מזהים אותי, אבל לא ניגשים כל כך לדבר איתי. אני מניחה שעדייון מכבדים את הפרטיות שלי וחוץ מזה כנראה שמי שלא בטוח שזו אני, לא ניגש... המשך מיד...

היויו

New member
עוד קצת,לא הרבה...

אני : אחרי שקיבלת את התפקיד של הזמרת בלהקה, האם קראת את הליריקה של השירים הישנים? מעין מחקר שכזה? אנט : לא, הלוואי והיה לי את הזמן.קראתי את מה שאנחנו הולכים לבצע בהופעה, כמובן. תומאס כותב כל כך יפה ואני ניסיתי להבין את נקודת המבט שלו ולשיר את השירים עם הרגש שהכי מתאים לאותו שיר.אבל לא היה לי זמן עדיין לקרוא את כל השירים,לצערי. אני : יצא לך לשיר בהופעה גדולה כזו קודם? אנט : לא יצא לי להקליט בכזה סדר גודל. הופעתי עם תזמורות סימפוניות בעבר בכל מיני אירועים, אבל זה לא היה אף עם בכזה סדר גודל או בכזו הקלטה. אני : יש לך חששות או דאגות בקשר לכל מה שקורה בסיבוב ההופעות ומסביבו? אנט : הדאגה הגדולה ביותר שלי זה הקול שלי, כי אנחנו הולכים לנסוע המון ולהיות באוטובוס ולהכנס ולצאת ממזגנים.אני שונאת מזגנים, הם האויב הגדול ביותר של זמרת.אני מאמינה שהכל יהיה בסדר, והכי חשוב זה להשאר רגועה וזהו. אני : איזה שיר של נייטוויש את הכי רוצה לבצע בהופעה חיה? אנט : או, אני הכי רוצה לעשות את Sleeping Sun, אני ממש אוהבת את השיר הזה.הוא כל כך יפה ומלודי ורגוע.אני ממש מצפה לבצע אותו.אבל בכלל אני אוהבת גם את GLS ואת כל ONCE באופן כללי, את כולו הייתי שמחה לבצע בהופעה. אני : טוב, זה אולי יגע בנקודה רגישה. האם אחרי שהכריזו שאת המחליפה של טאריה, יצרת קשר עם טאריה? אנט : לא, לא דיברתי איתה אף פעם ולא פגשתי אותה, כך שאני לא מכירה אותה. אני : אז יש סיכוי שתעשו משהו ביחדף איזהו שיתוף פעולה? אנט : כרגע לא נראה לי, כי הבנים בלהקה לאור כל מה שקרה לא ממש ישמחו לעשות את זה. אולי בשלב מאוחר יותר,אני לא יודעת, אבל כרגע בטוח לא. אם יצא לנו לעשות משהו , כלומר היא ואני, אני אשמח.אין לי שום דבר נגדה ואין לי הסטוריה איתה, כמו שלבנים יש. אני : טוב, שאלתי גם את תומאס את השאלות האלו, אז אני אשמח לשמוע גם את התשובות שלך ... אנט : OK אני : מי הסופר האהוב עליך ומה הספר האהוב עליך? אנט : הסופר האהוב עלי הוא כנראה Paulo Quello, הוא כותב כל מינ יספרים בסגנון New Age כאלה. ספר מעולה שקראתי לאחרונה הוא the righteous man של Sam Bourne . אני : פרט לרעב,מלחמה, ועוני – מה הוא הדבר הכי גרוע בעולם, מבחינתך? אנט : פרט לאלו, אני חושבת שהם הדברים הכי גרועים... אני : כן, אבל הם ברורים,הם כאילו השלושה העליונים. אבל מי נגיד הרביעי, לדעתך? אנט : הסביבה. האקלים שלנו משתנה ואני מאוד מודאגת מזה.בכלל, גם האקלים האישי משתנה. ילדים ואנשים מחפשים להיות דומים כל הזמן לסלבריטאים ולהיות מעין "סופר סטארים" כי הם חושבים שזה מה שיעשה אותם חשובים ויתן להם משמעות. אני ממש מודאגת מהשינוי הזה... 

היויו

New member
חלק אחרון!

אני : אם יש גן עדן, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך כשתגיעי לשם? אנט : זו שאלה מצויינת, אני דווקא מאמינה מאוד באלוהים וגן עדן. הייתי רוצה שיאמר לי שעשיתי עבודה טובה ושניסיתי לעשות טוב בחיים שלי. אני : איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים? אנט : אחרי ששיחררנו אלבום חדש,נוסף,יוצאת לסיבוב הופעות נוסף עם הלהקה  אני : האם את מתרגשת לבוא לישראל? אנט : כן, מאוד, אני רק מצטערת שאין לנו זמן לטייל יותר, למרות שהבנתי שדווקא בירושלים לא כל כך בטוח עכשיו. אני : זה לא מדוייק. התקשורת עושה סיפורים גדולים מהדברים הלא נכונים ולא מסקרת את הדברים האמיתיים, לדעתי דווקא אפשר לטייל בירושלים ובכל הארץ בלי דאגה. אנט : באמת? אז אולי באמת ננסה לבקר שם... הייתי מאוד רוצה ללכת בדרך האחרונה בה הלך ישו (via dolorosa). אני : אז אולי תבואו אחרי הטור, ויהיה לכם זמן לטייל.תתקשרו אלי, אני אשמח להיות המדריך שלכם  אנט : או! אנחנו נעשה את זה! <לא ממש מאמין , אבל בסדר
> אני : טוב, שאלה אחרונה. האם יש לך מסר כלשהו למעריצים בישראל? אנט : רק שאני מאוד מצפה לראות אותם בהופעה ואני מקווה שתהיה להם הופעה פיצוץ ושייהנו בה. אני : אני בטוח שייהנו. אנט : אני מקווה  אני : טוב, אז תודה רבה שהענקת לנו את הראיון.להתראות. אנט : ביי!

צריל לזכור שניטוויש מגיעים מפינלנד

וזו מדינה עם אנשים מאד קרים, הרכילות בקרקעית, אין סמול-טוקים, אנשים קרים וסגורים (מין הסתם הם מתאבדים בחורף כל הזמן)... אז צריך לראות את זה גם ככה

היויו

New member
../images/Emo2.gif אני טמבל!!...../images/Emo3.gif

"...אני מקווה שאני לא אתעלף או אמות באמצע ההופעה...
טוב, היה מאחר והייתי עייף

היויו

New member
המשך

אני : הרקע שלך הוא לא מהתחום של המטאל: אנט : כן, זה נכון. אני : איך את מסתדרת עם המוסיקה שאת עושה עכשיו? האם את מתחברת אליה? אנט : אני שומעת עכשיו הרבה מטאל, ואני די אוהבת את מה שאני שומעת ואני גם משתדלת ללמוד דברים חדשים ממה שאני שומעת. אני מאוד אוהבת את המוסיקה שעשינו, וגם את מה שנייטוויש עשו לפני כן. אני : איך את מסתדרת עם ההתעניינות העיתונאית והציבורית הגדלה? אנט : נראה לי שבסדר. אני חושבת שהייתי מעדיפה להיות המתופפת, להיות מאחורי הקלעים ולא להיות ככה באור הזרקורים, אבל רוצים לראיין אותי כי אני הזמרת וזה מובן לי,אז אני אעשה את מירב המאמצים לספק את המראיינים. אני מקווה שיבינו שאני רוצה להשאר גם מי שאני וחשוב לי להשאר אותו בנאדם שהייתי, ושיתנו לי את הפרטיות שלי. אני : האם את מתרגשת לקראת מסע ההופעות? אנט : מאוד! אני ממצפזה לזה מאוד ולמען האמת בדיוק היום אנחנו מתחילים את החזרות להופעות. אני : איך את מתכוננת להופעות ולמסע הזה? אנט : אני לוקחת שיעורי קול שמתרכזים באיך לשמור על הקול שלי לאורך כל ההופעה. אני משתדלת להרגע כמה שאפשר ואני חושבת שאולי הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על גישה חיובית להכל. אני : מה העצה הטובה ביותר שחברי הלהקה נתנו לך? אנט : הם נתנו לי המון עצות מעולות, אבל אני חושבת שהטובה ביותר הי אלשמור על חוש ההומור שלי. גם אם צוחקים עלי בעיתון או באתרים,צריך לקחת הכל ברוח טובה ולצחוק מזה ולא לקחת ללב או להיעלב.חוש ההומור מאוד חשוב.

dralan

New member
יו כל הכבוד!

זה באמת היה מעניין =) ומה זאת אומרת היא הולכת לשיר את סליפינג סאן?! /tapuzforum/images/emo46.gif

תודה על הראיון!

יאיר אתה
והיא אוהבת את פאולו קואלו! אבל מה זה אמור להיות? "ואני מקווה שאני אתעלף או אמות באמצע שיר או משהו , אבל אני יודעת שהבנים יעזרו לי מהבחינה הזו "

The Fantasy

New member
וואי ראיון טוב../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך יאיר! אתה באמת מלך
והיא אוהבת פאולו קואלו!!!!!!! אני מתחילה לחבב אותה קצת
היא נשמעת נחמדה, אבל לא כמו תומאס

Itay Simons

New member
טאגליינס+מאמרים ../images/Emo9.gif

וביקשתי קידום, שוב
הפעם שלחתי תמונה של אנט

Amir Noy

New member
ענט תשיר אוור דרים../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo99.gif

פאק..אני אבוא להופעה רק בשביל זה
ואחלה ראיון...אתה באמת מלך

היויו

New member
היה ברור שהיא תשיר אוור דרים

זה השיר שהיא שלחה בתור הדמו הראשון שלה...

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifזה בערך השיר היחיד שלא היה ספק לגביו...

לדעתי הם יבצעו גם את פלאנט הל, הם אוהבים לבצע אותו בהופעות מה גם שהחלק שלה שם די מינורי, אז זה יכול להיות נפלא... וGLS
ידעתי שהם יבצעו אותו! יש שם המון מקהלה ש"מחפה" על הקול של אנט... והשיר הזה הוא לא כ"כ אופראי... בקיצור- גם סוג של צפוי.

למעלה