אמיר......

m L m

New member
../images/Emo124.gifאמיר......

אני לא כ"כ טובה בכתיבת חרוזים..אז אני אפילו לא אנסה! רק רציתי להגיד לך - תודה. תודה ענקית על העזרה בפורום. תודה על העידוד תודה על מי שאתה. אני רוצה להגיד לך - בהצלחה! בהצלחה בצבא, אני יודעת שאתה תצליח על הצד הטוב ביותר... אני בטוחה שתשמע את הקורס כל פעם שיזדמן לך ושתזכר בנו, חברי הפורום שמחכים שתבוא...
אוהבת, מירי

LightRay

New member
לאמירוש../images/Emo24.gif

מכיוון שאני קצת טובה בחרוזים וגם ביקשת נורא יפה אתמול אז אנסה... הנה הגיע היום המיוחל מחר אתה עומד להיות חייל אין ספק שבצבא החיים לא כל כך קלים עוד נכונים לך קשיים והרבה מכשולים תנצל עכשיו את השלווה, הרוגע והנחת כי מחר בטירונות "יקרעו לך את התחת" אך עם זאת, שיהיה לך שפשוף נעים וקל תהנה מהשירות ומהחיים בכלל כי אני בטוחה שאתה מאותם אנשים (וזאת לפי נסיון העבר) שנוחלים הצלחות בכל דבר והכי הכי הכי הכי הכי חשוב - תשמור על עצמך:) ליאת

p i n g o

New member
../images/Emo24.gifאמיר!!! ../images/Emo150.gif

אני ממש גרוע בחרוזים!! אז... אני פשוט אגיד לך שיהיה לך גיוס נעים! שלא יטרטרו אותך יותר מדי ושתגמור את השלוש שנים כמה שיותר מהר ובקלות!!! וצירפתי לך משהו נחמד ממני....

אמירושששש!!!! בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif

אנסה גם את מזלי ואנסח את מה שאני חושב בשיר... אמיר, בנאדם מצחיק וחבר נפלא.. עולה על מדים והולך לצבא. איך אני יכול לברך אותך חוץ מבקשה לאלוהים שישמור עליך? גיוס קל ונעים, שתהיה מוקף חברים, מפקדים נעימים, וחיים כמה שיותר קלים, אין מה לעשות, אלו החיים, רק עלינו להפוך אותם לכמה שיותר נעימים. אז תזכור שגם אם אתה מרגיש שאתה אוטוטו קורס, תשמע שוב את "הקורס" ותתאושש. גיוס קל ונעים, שתהיה מוקף חברים, מפקדים נעימים, וחיים כמה שיותר קלים. תזכור שאלו רק שלוש שנים, ולפניך עוד חיים שלמים. תזכור שכולנו פה אוהבים אותך נורא, אז שמור על עצמך אחי, בפקודה!!!!
ורגליו הרוקדות את מסע הדרכים ושפתיו השרות את מקצב הפקודה...

מיכל just

New member
אמירוששששששששש'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שעוד תספיק לראות את זה... המון המון המון הצלחה בצבא... תזכור לא להתחצף למפקדים וכאלה!! (אח שלי עשה את זה והשאירו אותו שבת...) תנסה להנות (אם זה אפשרי שם בכלל) והכי חשוב, אל תשכח שאני מחכה לך עם הילד...

Torn

New member
אחי שיהיה לך בהצלחה../images/Emo13.gif

תשמור עלינו, ואל תשכח את הפורום הזה
...

AndreaCorr ©

New member
אמירוש!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

גיוס קל והמון בהלחה..אנחנו אוהבים אותך המון ואל תשכח אותנו!!!

אמיר!../images/Emo140.gif

לך תגן על המדינה הזאת ובהצלחה רבה!
ובהזדמנות ספר לנו מה אתה עושה שם... איפה אתה משרת בכלל??

AMIR HOREV

New member
וואי...... דמעות בעיינים...../images/Emo9.gif

שמעו חברים שלי!!! אני ממש אוהב אתכם!!! את כולכם!!! מצטער שלא יצא לי לענות מוקדם יותר... אבל ככה זה צבא!!! אבל אל דאגה אני אף פעם לא שוכח אתכם חבריי האמיתים!!! אני נזכר בכם כל יום, שאני חושב על איזה שיר של הקורס!!! רק שתדעו שקראתי את כל ההודעות שלכם ואין אתם אנשים נפלאים וחמודים וחכמים. ובאמת רגשתם אותי!!!

למעלה