אישי מדי

ToryMaster

New member
../images/Emo124.gifאישי מדי../images/Emo124.gif

והנשאלת הפעם היא ספיר. שאלות שיעברו על חוקי הפורום או תפוז יקבלו כאפה לחלק האחורי של הראש ויועברו אחר כבוד למדור המחוקות.

ספירו'ש../images/Emo204.gif

אני יודעת את התשובה ולכן אין לך מצב להתחמק, קבלו אותה נפסלת: מה הפחד הכי גדול שלך בנוגע למשפחה.. ילדים...? סורי, הייתי חייבת להיות שטנית..

הלידה

ב"ה תשמעי חמודה, לפני כמה שבועות הסבירו לי בדיוק איך מתבצעת הלידה,תגובתי לאתר-"אני לא מתכוונת ללדת!!!" מה שאמרתי לך אז, התבטל. כל העניין של הלידה נראה לי כואב מידי.

ועוד משהו שרק נשים יבינו

ב"ה אם פאקינג כואב לנו במחזור. מה יהיה לנו בלידה?! ועוד כל הקטע של לכווץ ושטויות כאלה, למה נראה לכם שאני מתכוונת לסבול מזה?! אה דני!הבאתי לך בהפוכה! יעקב [או בשמו השני ג'וני] די הוריד אותי מהלחץ הזה. הא!

ToryMaster

New member
תכל'ס, זה מה שתמיד אמרתי

אבל מצד שני, תחשבי על זה שזה עניין של גג יום [לא הלידה עצמה, הרי יש צירים - צירים - צירים, ואחרי פרק זמן מסוים הלידה עצמה מתחילה ממש, וזה עניין של כלום זמן], ואחר כך חיים של הילדים שלך, אולי זה באמת שווה את זה. חוץ מזה, אפשר כיום לקבוע ניתוח קיסרי מראש, חצי שעה תחת הרדמה והופס תינוק.

בלינקה

New member
כשיגיע הזמן, שלחי לי מסר ../images/Emo13.gif

(לעולם לא מוקדם מדי לחנך ללידה והורות
)

אני שמח! ../images/Emo6.gif

רק תזכרי מה תיכננו לעשות בסילבסטר - כן? מקווה שזה יפעל לך, כי שלי עומד לפעול עוד 4 ימים...
וסאמק איתו אם הוא לא יסכים לזה. אסור לו לא להסכים!
^^ נו, רק את יכולה להבין אותי...

כן, הא.. תראי לאן זה הוביל! ../images/Emo6.gifשאלה

מה החלום הכי גדול שלך. ולא, ספיר, אסור לשקר... ^^

למעלה