אישה מרציפן מה דעתך על דיסק און קיי כזה?
ה הילי פילי New member 8/9/07 #2 ואגב אישה מרציפן ואוכל ../images/Emo3.gif אישה פולניה אחת מבשלת שוב קציצות. בעלה מתקרב אליה ופתאום רואה שכל קציצה עשויה בגודל אחר. שואל הבעל: "למה הגדלים שונים?" עונה הפולניה: "ביקשת קצת לגוון באוכל, לא?"
ואגב אישה מרציפן ואוכל ../images/Emo3.gif אישה פולניה אחת מבשלת שוב קציצות. בעלה מתקרב אליה ופתאום רואה שכל קציצה עשויה בגודל אחר. שואל הבעל: "למה הגדלים שונים?" עונה הפולניה: "ביקשת קצת לגוון באוכל, לא?"
א אשה מרציפן New member 8/9/07 #6 אהבתי ../images/Emo45.gif זו המתנה שלי ממך לחג? ואכן שנה שעברה קיבלנו דיסק און קי מתפוז, נחשו באיזה צבע...
אהבתי ../images/Emo45.gif זו המתנה שלי ממך לחג? ואכן שנה שעברה קיבלנו דיסק און קי מתפוז, נחשו באיזה צבע...
ה הילי פילי New member 8/9/07 #7 בכיף מותק../images/Emo70.gif אני לא כשרונית ויצירתית ולכן לא חילקתי מתנות והדיסק היה כתום מזעזע כמובן עם כיתוב של תפוז
בכיף מותק../images/Emo70.gif אני לא כשרונית ויצירתית ולכן לא חילקתי מתנות והדיסק היה כתום מזעזע כמובן עם כיתוב של תפוז
א אשה מרציפן New member 8/9/07 #8 את מה שהיה על הדיסק ראית? זה מה שהיה שווה בו... ואני מבינה שלא הכי התלהבת מהמתנה שהבאתי לך
ה הילי פילי New member 9/9/07 #9 התלהבתי, תודה מותק ../images/Emo25.gif פשוט, את יודעת כמה פילים כאלה יש לי