הציור השבועי: לאן נעלם אילן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo268.gif
חגית המדברית פנתה לאילן ושאלה שאלה? כשלא נענתה סובבה את ראשה וגילתה שלא רק אילן לא ענה הוא גם נעלם... היכן מסתתר אילן???? האם מאחורי ה
? אולי מסתתר הוא בתוך
? או שמא קינא ביעל ובתוך
הוא מתקפל??? ילדים,האם תוכלו למצוא את אילן ולגרור אותו לכאן?! טוב אחרי שהשתטתי את מנת השטותניקיות היומית שלי נעבור לרצינות חגיתוש, ברור לי שאם הוא היה רואה את ההודעה שלך הוא היה עונה אבל יתכן והוא בחופשה השנתית עם עובדי המרכז שבדר"כ מתקיימת באילת כך שיש מצב שהוא היה ואו עדיין די קרוב אליך... עד שהוא יתן לך תשובה יותר מוסמכת ממני אני רק אציין בפניך שההצגה מוגדרת כמיועדת לגילאי 5 ומעלה
אז מעבר לזה שהקטנצ'יק עדין רחוק בשנה וחצי מהגיל המיועד נראה לי די חבל לקחת אותו להצגה מראש מוגדרת כמיועדת לגילאים גדולים יותר במיוחד שזו תהיה הפעם והחוויה הראשונה שלו מהצגה...ולאו דווקא בגלל מכשפה או קטעים מפחידים, לעיתים הבחירה יכולה להיות משמעותית לרצון שלו בהמשך לראות עוד הצגות!!!!! זו כמובן דעתי האישית בלבד!!!!!!!!!!!! אני בטוח שאילן יוכל לתת לך מידע לגבי ההצגה הזו ספציפית.