mor kutcher
New member
../images/Emo124.gifאטנשן פליז!!!../images/Emo124.gif
כי הגיעה שעתה של...
פינת החדשות!!!!
כמו בכל שבוע,גם השבוע אני אביא לכם את כל החדשות על השחקנים הכי הכי... ועכשיו, אל העידכונים:
במצעד מיוחד של VH1, אשר מדרג את "100 החתיכות והחתיכים הכי לוהטים" מדורגים...לורה ואשטון!!!
לורה במקום ה-56, ואשטון במקום ה-3. טוב, למרות ששאר הקאסט לא נכנסו, אנחנו יודעים שגם הם חתיכים, וזה מספיק
.
בשורות טובות לטופר: הקרנת הטרום בכורה של סרטו החדש "Win A Date With Tad Hamilton", משכה אליה 80% נשים, ו-84% אנשים מתחת לגיל 30, אולמות התמלאו, ומבקרי סרטים נלהבים נתנו לסרט ביקורות מעולות כמו "טוב מאוד", "מעולה" אחרי ההקרנה.
הסרט החדש של אשטון, "אפקט הפרפר", קיבל ביקורות ראשונות קצת פחות טובות: "זה יכול היה להיות סרט מגניב, אך תסריט מגוחך הופך את המותחן הדרמטי לבדיחה אחת גדולה, שהיא בעצם קומדיה.למרבה הצער, גם כישרונו של אשטון(גוד פור יו אשטון
), לא היה יכול להציל את הסרט." טוב, לפחות משבחים את ההופעה של אשטון, וזה נחמד מאוד.
לסיום, ביום ראשון הקרוב, ה-11.1 ישודר "חיי האהבה של אשטון קוצ'ר", ב-15:15 ושידור חוזר ב-20:20 בערוץ E!.מומלץ מאוד. ***עד כאן לשבוע הזה, אני יודעת שזה קצת אבל הייתי ממש עסוקה השבוע וזה מה שיכולתי למצוא, מצטערת!!!
אתם יכולים להוסיף אם יש משו שלא ציינתי!!!מקווה שנהנתם, מור.
כי הגיעה שעתה של...