אהמ אהמ

Smilmeli

New member
טוב מאוד!! תהנה!!!!../images/Emo8.gif

אני אשמח להתחיל איתך את המרתון המחודש שלך.. כי אני עכשיו בסוף עונה שישית ולא נראה לי שאני רוצה לראות שוב את שביעית. אני כל הזמן בוכה בה..:/.. -->זה לא אמור להרוס אני סתם ריגשי! קיצורו.. תודיע כשאתה מסיים.. עכשיו כשכבר פירסמת את הפרטים שלך.. אני יודעת איפה אתה גר!! והאהאה!
טוב די אני עייפה על הבוקר.. אני לא צכה להפיל את זה על כולם! להתראות חברים!( מישו זוכר את הסידרה הזאת?!- אמיקו!!)

c o n n o r

New member
היה מרתון חזק...נשאר רק פרק הסיום

פרקים פשוט ענקיים קיילב,הראשון,הגרזן ואיך אפשר בלי אנג'ל כל פרק היה פשוט מושלם כתיבה מצויינת. כל אחד מחפש את הנחמה לפני שהם מתים כולם שוכבים זה עם זה אבל אין על באפי וספייק הזוג המושלם שמעדיפים לשכב בזרועותיו זה של זה. רק דבר אחד לא קלטתי מה יש לשנוא בקנדי כל כך ?? היא די בסדר חוץ מפה ושם יציאות על באפי כולם תיארו אוה באופן כזה נורא שחשבתי שהיא פשוט לא מפסיקה לרדת עליה לעומתה את רונה ממש התחלתי לשנוא. יש לי כל כך הרבה לכתוב אבל אני זז לעבודה חג שמח כולם ושנה טובה נתי.

City Of Angel

New member
שוםדבר, זה בדיוק כמו המקרה של ריילי

הייתה לה קצת חוצפה, אבל היא לא הייתה יותר נוראית משאר הפוטנציאליות והיא דווקא כמעט תמיד כיבדה את באפי. היא בדיוק כמו ריילי - הוא הגיע מהר מדי כמחליף לאנג'ל,עם אופי שונה לחלוטין, ולכן הוא ישר השניא עליו את הצופים שלא נתנו לו צ'אנס. גם קנדי הגיע ישר אחרי טארה, וגם היא ממש שונה ממנה. ונכון שעונה 7 לא נוראית כמו שכולם מספרים??

NimaZ

New member
לקוטלת ולא לערפד../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

שנה טובה, כיפית ומצחיקה לכולם
ושיהיה לכם מגניב בחיים! אה, וגם שתזהירו על ספוילרים

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אהבתי את הברכה בסוף, שנה טובה
מי יתן ואנשים חסרי לב לא יהרסו לכם את הסוף של אנג'ל כמו לי.

Leuko

New member
../images/Emo45.gif שנה טובה!

ונטולת ספויילרים........
*כן, התמונה לא קשורה, אבל בא לי להעלות אותה...*

שנה טובה פורומיסטים יקרים!

יש אייקונים חדשים!
מאאגניב... מיי ייתן שקטילותיכם יהיו רבות כגרגרי הרימון שתזכו לנשמה מתוקה כדבש ושתזכו לאורגיה מטורפת עם פיית' וואמפ ווילו O-:

שנה טובה לכולם!

מי ייתן ותהיה עונה שמינית לבאפי, עונה שנייה לפיירפליי, עונה שישית לאנג'ל וסרט לכל אחת מהדמויות הראשיות!

City Of Angel

New member
זאת קצת בעיה לא? ../images/Emo58.gif סוף אנג'ל

כלומר.. כולם מתו?? לא, זה בעצם אף פעם לא הפריע לג'וס לסרטים אני מקווה, למרות שמאוד קשה לי להאמין

למעלה