אגמים

אמא לשקדי

האם בדקו אפשרות של בקע? הסיפור שלך נשמע מזעזע ועצוב לי לשמוע שאת סובלת כל כך. כאבים כאלו היו לי כחודשיים בערך אחרי הלידה הייתי מאושפזת קיבלתי גם לוסק וגם לא גילו מה זה וזה מידיי פעם חוזר. בקרוב יבדקו אם זה בקע. בינתיים זה בסדר זה כאב שבא והולך. תרגישי טוב

mevav1

New member
אמא לשקדי../images/Emo24.gifגם אני סבלתי כמוך והסיפור שלך

בול כמו שלי, פרט לקוקטייל(תודה לאל ולכך שיש לי רפלוקס ושבר סרעפתי ומעי רגיז ועוד כמה חולירות) וגם אני סבלתי ולעתים סובלת מכאבי תופת(תודה לאל לא כמו עם האבנים בכיס המרה שגם לי הוציאו לפני כשנתיים או שלוש), בקיצור, אני מטופלת בלוסק שדי עוזר. מה שאני רוצה לומר לך ואולי להאיר את עינייך זה שהכאבים שאת מתארת נשמעים לי כמו מעי רגיז. האם את מרגישה שיש לך מאה סכינים בבטן שחותכים לך אותה ואינך יכולה לנשום? זה התיאור שלי לכאבים....אבל כוללים אותם יציאות מרובות עד כדי שילשולים מפעם לפעם, בחילות מגעילות, חוסר תיאבון ועוד... איך תוכלי לדעת אם יש לך....בדרך פשוטה..שהרופא ישים שטטוסקופ על הבטן באיזור המעיים ויקשיב אם יש פעילות מעיים מעל לרגיל. זה האיבחון הראשון. עד שאיבחנו לי שיש לי מעי רגיז, כבר לפני 15 שנים אני חושבת, הייתי כל שני וחמישי, בבי"ח עם חשש לאפנדציט ושאר סלטים. מהרגע שאובחנתי, מקיבלתי לוסק ונגד כאבי מעיים ומאז, רק בעיתות של אוכל לא נכון או מתי שבא לו, אני סובלת ממש, אבל תודה לאל שאני יודעת מה יש לי ואיך לנווט את הכאב. אז יקירתי, תבדקי את זה, זה ממש נשמע ל י "זה" . אם לא אז סליחה על המגילה...היה לי חשוב להסביר לך. כל טוב.

פשושקית

New member
בשורות מעולות!!!! אני בטוחה שתתגברי גם על זה

ומאחלת לך הרבה בריאות ואושר!

מיכלי MP3

New member
מאמי'לה../images/Emo24.gif

אין כמו החיוך שלך
והאנרגיות הטובות שמגיעות ממך - אין כמוך
מחכים לעוד בשורות טובות
ושבזכות חג הפסח הקרב ובא - תצאי לחירות מהחיידק החצוף הזה (קישטה
).
ועוד מלאן חיבוקים מתוקה שלי שה' ישמור עלייך

אילתית 2

New member
אורטלי טוב לשמוע על העידכון ../images/Emo24.gif

בשורות טובות שאין ניתוח ושנמצא מה הגורם..ומאחלת שתיק תק יתנו טיפול מתאים והכל יהיה מאחורייך
קישטה...קישטה....לחיידק
טוב לקרוא את האופטימיות שבך וכל הכבוד
על כך ותמשיכי להיות אופטימית והכל יסתדר המון המון אנרגיות טובות
ושלל איחולי בריאות והחלמה מלאה ומהירה
וכמובן שפע של חיבוקים וחיזוקים

nilichi

New member
בשורות טובות

שמחה שאת מרוצה מהתוצאות, המון בריאות קחי הכל צעד אחר צעד עד החלמה מלאה בע"ה!

saky

New member
היי אגמים, גם אותי תקף ה"מניאק" ../images/Emo46.gifהזה

ועם הרבה אנטיביוטיקה הוא חלף אבל אפשרות שיחזור המון בריאות ונשיקות דלית

mevav1

New member
איזה בשורות טובות אגמוש../images/Emo57.gifשרק תוצאות כאלה

נשמע ושבסוף החודש תקבלי תוצאות מעולות

למעלה