אביבה! הצילו!

popo11

New member
../images/Emo124.gif אביבה! הצילו!

יש את היריד בכוכב יאיר שבוע הבא! מה את מציעה להביא איתנו? הרשימה שיש לי כרגע כוללת:
מפה לבנה
שקיות ניילון פשוטות
קרטון ביצוע לתלות את המוביילים מה עם חשבוניות? מה עוד צריך ?

didi10

New member
בנות שיצאו עם דוכנים! טיפים

פה אין טיפים אך אם לכן יש טיפים לתת לנו זה הזמן הנכון אז הפשילו שרוולים רעננו זכרוניםםםם וכיתבו לנו

יערולה

New member
אפשר גם?

לדעתי, תוסיפי שמשיה, אולי אוזו קוביה להגבהה, ששמים על השולחן וחלק מהעבודות על השולחן וחלק מוגבהות. כסף קטן לעודף. עטים, ניירות, אולי תכיני לעצמך כרטיסי ביקור, אף פעם אי אפשר לדעת מי יהיה שם.

וגם ../images/Emo91.gif

תחשבו על רעיון כיצד לקשט את הדוכן שלכם שימשוך תשובת לב אפשר בסרטים , בלונים ....אגב המפה לא חייבת להיות לבנה הכי חשוב לתמחר את העבודות, קודם לחשב מה העלות לפי חומר ולהוסיף את העבודה ( זה שהשקעת 10 שעות על חמסה לא אומר שמשהו יקנה אותה ב 1000 ש"ח ) תיהיו מחושבות נכון, ולחשוב בכמה את הייתי קונה אם היית במקום , להתייעץ עם מישהו שרואה את העבודות , כי אנחנו משוחדות לגבי עבודות שאנחנו עושות להכין מחירים עבור העבודות , לתכנן מה יהיה ליד מה אפשר גם להכין שלטי מחירים עם הנחות כמו 1 ב40 2 ב - 70 יש שני צדדים לנושא המחירים יכול להיות שאם לא תרשמו, יגשו וישאלו כל הזמן כמה כמה עד שישגעו אותכן, זה מינוס ועוד מינוס זה שיש אנשים שלא אוהבים להציק רק מסתובבים ומסתכלים ואם הם ידעו כמה זה זול ( יחסית ) הם לא יהססו לקנות, יש כאלה שרואים משהו יודעים מה המחיר מוציאים כסף וזהו וההפלוס באי כתיבת המחירים שתוכלו לדעת לפי השאלות של כמה וכמה במה אנשים מתענינים. לשיכולכן ( אני אישית הייתי ממליצה לרשום רק על הדברים הזולים את המחיר הנמוך בגדול כדי שיבלוט לעין מרחוק ועל הדברים היקרים לרשום את המחיר בקטן . יש מלא טכניקות ו,עבוד" פסיכולוגית על הצרכן , תנו לי רק לזכור כי אני לא כל כך מרוכזת עכשיו. לא לשכוח לשים דגם על יחודיות של הדוכן כדי שיבלוט ויזכרו אותכן ! ואריזות , אפשר כמובן נילון פשוט אבל עם זה מתנה צריך משהו מיוחד וסרטים , ודבק ומספרים וכמובן שלדעת לארוז , הייתי ממליצה עבודות כאלה לעטוף בעטיפותך שקופות , צלופן כמו של פרחים זה גם יותר זול , לקשור בסרט חוט יוצא פצצה ! רשמתי אוטוסטרדה , מצטערת אם לא מובן! בהצלחה ! ואני עוד אחזור ! תילתול

נייר אריזה למתנות או שקיות מתנה מוכ

נות מבחינת שמשיה - הבנתי שהיריד בכוכב יאיר הוא מקורה, אז לא צריך..

יערולה

New member
לדעתי כן

ואפילו מאד הולף, הרבה יותר מעטיפות מתנה קנויות. תזכרי גם צלוטייפ.

עוד קצת

ניירות צלופן וחוטי רפיה טבעיים לעטוף את האביזרים אם הם לא מגיעים עטופים כבר >וזה אומר להוסיף גם מספריים ונייר דבק< ניירות אריזה לדברים הקטנים שלא תמיד מתאים לארוז בנייר צלופן >בהנחה שאכן הכנתן גם דברים קטנים לצ´ומת ליבם של הילדים שיגיעו< אם יש לכן לוח שעם גדול שעליו ניתן להציג את העבודות או לוח כלשהו אחר זה יכול להיות גם לעזר מים לשתיה וכיבוד להעביר ת´זמן. ואם לא מקבלים במקום אז גם כיסאות ושמשיה.

lilachh

New member
עוד עטיפה קצת פחות שגרתית

במקום נייר צלופן ורפיה שבטח כל הדוכנים יעטפו ככה...להצטייד בשקיות מניירות אריזה חומות או לבנות (יש לקנות בדרום ת"א וכאלה)...אלה הפשוטים, לשרבט איזה ציור זריז וקטן עם צבעי עיפרון או משהו כזה על כל עטיפה (משהו פשוט, פרח, שמש, פרצוף חמוד)..לא משהו מושקע משהו שעושים ב-2 דקות תוך כדי ישיבה במילא בדוכן (אז אפשר להכין את זה שם) - גם מקורי וגם נראה טוב.

lilachh

New member
ואפשר גם לעטוף בניירות משי

בצבעים מדליקים וליפוץ עם חוט רפיה או חוט שפגט...אפשר לשלב נייר משי וצלופן...אפשר להשתמש בבסיס במקום בקטון ביצוע בקרטו גלי בצבעים לא שגרתיים...בקיצור כל מה שתופס את העין, אפשר לקשט גם עם קצת פוטיפורים...

av_i_va

New member
רק תוספת אחת קטנה...../images/Emo140.gif

הכל כבר נאמר. קיבלת את כלההצעות הכי חשובות. לי השאירו רק דבר אחד....
לאחל לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה!!!!!
שתחזרי משם עם אוטו ריק וארנק מלא.

טלולה1

New member
לגבי תמחור

מה דעתכן שנחליט על מחיר מינימום של המוצרים הבסיסיים כמו שעונים חמסות כל אחת כמובן תיקח כראות עינייה אבל לפחות שיהיה מחיר מינימום שלא נצא פראייריות ולגבי אריזות": מישהי יודעת עלויות והיכן ניתן לקנות צלופן ורפיה?

ShirYaki

New member
אז ככה

אפרת ואני השתתפנו ביריד במזרע ויש לי כמה דברים לומר, שאולי יעזרו. קודם כל - הכי חשוב - להנות מהחוויה ! גם אם לא תמכרו תנסו ללמוד כמה שיותר: מה הצרכנים אהבו, מה לא? , מה היה זול מידי, יקר מידי. אנחנו למדנו באותו יריד שהקהל באותו יום אהב "חטיפים" דברים פשוטים יחסית שמחירים היה נמוך יחסית ובעיקר - לילדים. אל תהיו לחוצות! יש לכולכן דברים מקסימים! חשוב מאוד! לרשום מה אתן מוכרות וכמה - שתדעו לפעם הבאה מה הלך טוב! בהצלחה!

עדי 4

New member
לכולן בהצלחה ביריד

סיון לא ידעתי שאת גם בעסק. שיהיה המון הצלחה, ותצלמו את הדוכנים שלכן שנראה מה הפסדנו.

למעלה