../images/Emo123.gif

מה לדעתכם השיר הכי גרוע של פרל ג'ם? ממה שאתם מכירים, כי בטח יש להם הרבה שירים גרועים לפי הביקורות לדיסקים שהם קיבלו אחרי ויטולג'י. אנא לא לסקול אותי

הוד11

New member
חלילה לסקול

יש לפרל ג'אם שירים גרועים האמתי םשוט לא זכורים לי השמות שלהם האלבום בינוראל הוא חלש מאוד גם ריוט אקט לא מתעלה לרמה גבוהה ובמידה מסויימת גם יילד למעת כמה הברקות לדעתי פרל ג'אם די איבדו ב10 השנים האחרונות את מגע הקסם שלהם שני השירים היחיד שאני אוהב שלהם שהם יצרו אחרי 98 זה מן אוף דה אאור ובושלוגר

מה עם

האלבום החדש? וורלד וייד סואיסייד ולייף וייסטד היו ממש טובים לדעתי. שמעתי את כל האלבום?

הוד11

New member
יצא לי לשמוע קטעים מכל שיר

לא הלהבתי מי יודע מה אבל תשמעי זה בגלל שאני כלכך מחובר לשירים הישנים שלהם תמיד כל שיר שהם יוציאו אני ישר ישווה אותו לשירים מלפני 15 שנה אז אני לא כלכך אובייקטיבי

אני

ממליצה לך לשמוע אותם עוד, כמו הרבה שירים, אחרי כמה שמיעות הם נעשים יותר טובים. ובכל הביקורות כתבו שהם "חזרו לשורשים" וזה נשמע כמו חומר ישן שלהם. ויאיר אם אין לך רעיון לראש בראש השבוע, אז אתה יכול לעשות תסינגלים, לייף וייסטד ווורלד וייד סואסייד.

cold metal ass

New member
חחח גם אצלי זה ככה .

השירים ששמעתי באלבום החדש מייד השוותי אותם ל TEN כמו איזה אמה זה מבאס כי אני לא יכולה לקבל חידושים ככה :|

nothingman1

New member
ועוד עליי ירדו בגלל הראש בראש...

זה באמת שפל המדרגה
סתם! זה דווקא נחמד אני אומר rival מהדיסק binaural שמעתי את riot act ויש שם המון שירים שלא סבלתי אבל אני לא זוכר אותם, לכן בחרתי במה שבחרתי

הוד אל תמחק תהודעה הזאת.

תפוז ממילא לא ייראו את זה... אז ממה שאני מכירה זה pilate כל פעם שהשיר הזה מתחיל להתנגן אני חושבת" בואנה השיר הזה כזה גרוע.." וגם כי בהתחלה כשהורדתי את Off He Goes אז זה היה כתוב פיילט ולא אוף הי גואוס, וכשהוא נמחק לי בטעות ורציתי להוריד אותו שוב זה הוריד לי תשיר המכוער הזה.. ואז הייתי צריכה לחפש איזה שיר זה על פי כמה מילים שזכרתי ממנו. עד שגיליתי איזה שיר זה... סיוט.

הוד11

New member
למה שאני יימחק את ההודעה הזו?

אנשים נראה לי אתם מפחדים ממש שאני יימחק כל הודעה שאתם מעלים ותדעו שזה ממש לא ככה אני מוחק רק הודעות שממש לא קשורות לפורום וזו הודע השקשורה מאוד לפורום

אבל הייתי

חייבת כדי להסביר למה אני שונאת תשיר חח.. ממילא הם לא קוראים פה ובכל הפורומים לא מקפידים על זה(גם תפוז לא נראה לי מקפידים על זה)

הוד11

New member
תתפלאי לדעת

אבל הם קוראים בכל הפורומים, לרוב הם לא עושים כלום אבל

psychoit

New member
אוי אל תגזימי...

נכון,תפוז אנשים הם נגד הורדות וקישורים לא חוקיים אבל אם תכתבי שהורדת שיר אז לא יעשו לך כלום.

למעלה