ezer780

New member
לא אבל

תגיד לי מי אתה אתה עלי תוכל לדעת דרך הכרטיס

../images/Emo123.gif

קודם כל, שוב בלאגנים בנוגע לנסיעת חיילים ברכבת. http://news.walla.co.il/?w=//592062 למישהו יש מושג איך זה תופס לגבי שוחרים? ברכבת אנחנו נחשבים חיילים לא? מחר אני אתקשר לטכני, נראה מה קורה. ראבק, עכשיו נסיעה של שלוש שעות תהפוך לארבע. ממלא אני צריך לקום ביום רביעי בחמש בבוקר

who is this

New member
הייתי אומר שדי נדפקתם...

אם תרצו לנסוע ברכבת תצטרכו לשלם כמו כל אחד... שוחר נחשב לחייל ברכבת... סעו באוטובוסים, זה עדיין חינם, לא?

ezer780

New member
לדניאל

נסעתי להשבוע ברכבת על אזרחי כשהיה כרטיסן ובדק ואמר לי שזה בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה שלך

Lifes Music

New member
וואי באסה!

אומנם אני נוסע באוטובוס....אבל לפעמים ברכבת לת"א מבאס

אחרי יום ראשון אחד כולם יתעוררו

אני רוצה לראות איך עכשיו מעבירים את כל החיילים מהרכבות לאוטובוסים שמפוצצים גם ככה. חברות האוטובוסים יקרסו תחת העומס. ממלא ביום ראשון כל הרכבות מפוצצות. על חלק אי אפשר לדרוך עם הרגל, כל החיילים דחוסים במעברים אחד על השני. תנסו לעלות על בת"א על רכבת שמגיעה מב"ש וממשיכה לחיפה. נסו לעלות בבינימינה על הרכבת לת"א. והכי קטע שמשרד הביטחון אשם. עד שסיכמו על הסדר בינו לבין הרכבת הוא לא מעביר את הכספים. מילא השוחרים, כמה שוחרים יש כבר בארץ. אבל החיילים שלנו?!

whitiger

New member
במקום להלחץ..

חכה מחר בעיתון יהיה כבר כתוב הכל ואולי יפתרו את זה עד ספטמבר... חכה למה סתם להלחץ??

Lifes Music

New member
שונא את רכבת ישראל!

הם כאלה סנובים.......!!!!
לעזור לחיילים הם לא רוצים...רק על הכסף שלהם חושבים....לא אכפת להם מאף אחד!.....שונא אותם

כמה שאתה טועה.

במקרה הזה לא רכבת ישראל אשמה. משרד הביטחון אשם. משרד הביטחון משלם מיליארדי שקלים כל שנה, למימון נסיעות החיילים ברכבת. פשוט משקד הביטחון לא שילם כנראה הפעם, אפילו שלפני כמה חודשים השיגו סיכום בין משרד התחבורה, האוצר, והביטחון שהם יתחלקו בתשלומים. ומה גם, פה זה לא המקום לריב על מה טוב ומה רע ברכבת ישראל.

Lifes Music

New member
אני יודע

אבל רכבת ישראל מתעלמים מהמצב....במקום לתת חופשי לחיילם לנסוע עד שהם ימצאו הסדר עם משרד הביטחון הם פשוט מבטלים הכל......והם לא ערים למצב.

ezer780

New member
עד מחר הרכבת .....

כבר תגיד שהעניין סודר זה לא פעם ראשונה ממה שאני שמעתי ואחרי פחות מ24 שעות הרכבת אישרה את הנסיעה חינם אז לא לדאוג

Flash Button

New member
דפיקה חזקה

אתם תראו מה הולך במדינת ישראל ברגע שיופסקו נסיעות החינם ברכבת. אז חלק מהחיילים ישלמו, אבל חלק גדול מהם פשוט יישאר בבית מהסיבה הפשוטה שהם פשוט לא ייכנסו לאוטובוסים. אין מקום לתיקים, ובטח שאין כבר מקום בגלל כמות החיילים. אנחנו נראה מה קורה כאן ב-1.9 אולי כמה חיילים יעדיפו לחזור לבית הספר הקודם שלהם במקום לבסיס. זול ועדיף.

mogi m

New member
למה? אני ביום שישי...

וביום שבת נסעתי חינם ברכבת ולא הייתה בעיה בכלל

DemonDog

New member
חדשות רכבת!!!! כנסו !!!!!!

http://news.walla.co.il/?w=//592512 ממשיכים לסוע חינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה