shany5

New member
../images/Emo123.gif

נו אז מה גם אני עוד מעט יהיה תרמילאית למופת!!! מה נראה לכם שאתם תגרמו לי לקנא?!!! לא אני אטוס לאוסטרליה ניו זילנד, הודו ודרום אפריקה לפי הסדר הזה!!!

shany5

New member
תיקון

דרום אמריקה..בכל אופן מישהו יכול לתת לי המלצות על מקומות שם.. תודה.

sela v

New member
אוף

ברוב המקומות שציינת עדיין לא הייתי. הייתי רק בהודו מכל הרשימה שלך. באיזה עונה את מתכננת להיות שם? להודו זה די עקרוני, כי מטיילים שם לפי התקדמות המונסונים. אני הייתי בחלק היותר צפוני של הודו.

kogawa

New member
מה השאלה?

1- אין הגיון לזגזג בעולם ללא מטרה - הסדר הגאוגרפי ההגיוני הוא הודו, סינגפור או תאילנד, אוסטרליה, ניו זילנד, ארהב, ומשם לדרומה של אמריקה, וחזרה דרך ארופה. - מכיר אבל לא מבין מה השאלה. 2- להמצא בארצות אלו אינו מושא לקנאה, זה אינו דבר קל, ומרבית האנשים יסבלו קשה מטיול באורך זה (למעשה למרבית האנשים טיול רצוף של מעל 5 חודשים הוא סיוט) 3- את מדברת על טיול של שנה לפחות, שחלקו בארצות יקרות, האם יש לך את המשאבים הדרושים? 4- טיול אינו מעבר בין מקומות אלא מצב נפשי. אותו החופש שמחפשים כולנו אינו החופש מההורים והתיכון והצבא, אלא החופש מהכבלים הקיימים בתוכנו, וזהו תהליך לא קל ופשוט, והשאלה אם את מוכנה להתמודד איתו. 5- אם ברצונך להעזר בנסיונם של אחרים ואם ברצונך לייצג את המטייל הישראלי היפה, חשוב לשמור על צניעות וענווה, וזה מופנה לכלל הישראלים המטיילים - אנחנו אורחים שלהם, ותפקידם אינו לשרת אותנו, ושיהיה דבר זה נר לראשך בכל מקום בו תהיי בעולם 6- ואם בסופו של דבר תרצי עזרה והדרכה בתכנון טיול לחצי עולם אותו הזכרת, אשמח לעמוד לשרותך בפורם זה

eyalush001

New member
תגובה..

זה כל העיקרון של הטיול לטייל בעולם ללא מטרה חוץ מחופש ועצמאות אחרי כל המחויבויות (תיכון,צבא )..אז קודם כל לא ניסיתי לקנא או משהו זה היה בצחוק השאלה שלי הייתה בעצם בקשה לתת לי פלוסים על מקומות שאני אבקר בהם ב"מסע" שלי ..אני בטוחה בזה שאני לא אסבול בטיול שלי כיוון שכבר הכנתי את עצמי עוד בתיכון ועם אנשים שיבואו איתי ואת המשאבים שלי כבר חסכתי בעבודות בחופשים..אני בטוחה בזה שאני לא אהיה ישראלית ממוצעת שם כי מצטערת על הביטוי אבל אני לא סובלת את ההיתנהגות הזאת שאני פוגשת אותה פה בארצנו..בכל אופן תודה על הנכונות והעזרה ואני בטוחה שאני אצטרך אותה בזמן הקרוב..
שני.

sela v

New member
ישראליות בחו"ל

נראה לי שהישראליות נדבקת אלינו גם אם אנחנו לא רוצים בה. מה את לא סובלת בישראליות? לא כל ישראלי מרמה, וגונב. אני מכיר כאלה, שדווקא מקצינים כבר לכיוון ההפוך, ולמשל יחשבו שזה לא יעה להתווכח למשל בשוק בטורקיה על המחירים. מקום שבו אפילו שוויצרי שיגיע יעמוד על המקח.

למעלה