כנס וינטר....

ShAkaTArShA

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo98.gif כנס וינטר....

סתכל בהודעות שמתחת להודעה הזאת בכללללללל צבעיייי הקשתתתתתת
למרות שכבר עשו את זה פעם, יש שם צבעים שלא גילו סתכלו בהודעות שמתחת להודעה שקישרתי אליה

ShAkaTArShA

New member
להכניס צבע לחתימה../images/Emo70.gif

אז ככה קודם כל להכניס את השורה הזאת <font></a/>|תושקוף|משתרוצים< 'a><font color= 'תכתבו פה צבע> ועכשיו בעיקרון רשמתי 195 פעם את המילה שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם ככה 195
ובקישורים: מחרוזת מתוכן ההודעה1: תו שקוף במחרוזת בקישור למחוק הכל מחרוזת מתוכן ההודעה2: מה שכתבתם ב |תושקוף|משתרוצים בקישור סתם לכתוב משהו מחורזת מתוכן ההודעה3: את המילה שם, ולקשר לאן שאתם רוצים זה אמור לעבוד
אולי התו השקוף מיותר, אין לי מושג, אבל זה עבד מצורפת תמונה לנוחיותכם
אה, ובשורה של ה"קוד" אפשר לשנות את השם של הצבע וזה משתנה איכשהו

ShAkaTArShA

New member
בעע השורה של הקוד התפחלצה

פשוט תסתכלו בתמונה... תעתיקו משם.

S H I L G I

New member
ניסיתי גם לפי התמונה

וכמו שאתה יכול לראות בניסוים לא הלך לי איך בדיוק עושים?

De-Panther

New member
טוב אז הנה גם אני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מנסה את זה <a><font color= 'green' >‏‏באוו</font></a> שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם <a href

De-Panther

New member
ושוב אני מנסה לעשות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

<a><font color= 'green' >‏‏באוו</font></a> שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם

De-Panther

New member

<a><font color='green'>‏‏באוו</font></a> שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם <font color=blu

De-Panther

New member

<a><font color='green'>‏‏באוו</font></a> שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם

De-Panther

New member
לי יש גירסא שהיא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תיהיה קצת שונה שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם</a

De-Panther

New member
טוב אז צריך לשנות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קצת מהמספר של התוים לפני השם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם ש

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif אז אכן אני גאון|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

והבנתי למה כל זה קורה
זה כמו כששמים יותר מידיי אייקונים ואז יש X כזה בתוך ריבוע יש מקסימום של תוים שאפשר... וככה גם כשמקשרים... כשמקשרים זה כותב את הקישור וגם כותב פונט ופשוט במקרה שלנו זה לא גומר לשים את כל הקוד שקובע איזה צבע שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם

De-Panther

New member

והבנתי למה כל זה קורה
זה כמו כששמים יותר מידיי אייקונים ואז יש X כזה בתוך ריבוע יש מקסימום של תוים שאפשר... וככה גם כשמקשרים... כשמקשרים זה כותב את הקישור וגם כותב פונט ופשוט במקרה שלנו זה לא גומר לשים את כל הקוד שקובע איזה צבע
שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם <a href=http://www.t

De-Panther

New member

והבנתי למה כל זה קורה
זה כמו כששמים יותר מידיי אייקונים ואז יש X כזה בתוך ריבוע יש מקסימום של תוים שאפשר... וככה גם כשמקשרים... כשמקשרים זה כותב את הקישור וגם כותב פונט ופשוט במקרה שלנו זה לא גומר לשים את כל הקוד שקובע איזה צבע יהיה שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם שם <font c

למעלה