..

שמעו זה לא הולך ככה...

זה ארוך מידי אני מצאתי את עצמי בשאלון הקודם יושבת שעה ועונה עליו!! אז תשאלו דברים קצרים ולעניין או לא לעניין.... אבל זה נחמד פעם ב... שיש שאלון.. חחחחח

SabrinaMarshell

New member
יאא. ../images/Emo9.gif

על עצמך-
שם- מארי.
גיל- 16 [ביומראשון הבא].
מיקום בארץ- בלאט-ים. [בת-ים, נו.
]
האם אתה-
מאחר הרבה? לא.
עובד? על אמא.
אוהב את המשפחה שלך? כמעט תמיד.
אוכל מילקי? כן.
יש לך אובססיה\סטייה? מן הסתם.
אוהב חורף? הכי הרבה בעולם.
מבריז הרבה מביצפר? ממ..
קצת.
מדבר הרבה בטלפון? לא תמיד.
מקבל ציונים טובים? כשאני רוצה, אז כן.
כותב שירים\סיפורים? יאפ.
משתדל לאכול בריא? לא תמיד.
חושב על עצמך לפני אחרים? לא תמיד.
חוסך כסף? לא.
מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מן הסתם, לצערי.
אכלת כבר סופגניה לכבוד חנוכה? כן, אבל משום מה, הסופגניות השנה יצאו מזוויעות.
קונה מתנות? כןן.
כשיש לי עם מה.
חושב שאתה בנאדם טוב? בהשוואה לזבל שיש בעולם- כן.
האם אי פעם-
שיקרת? המון. בעיקר להורים.
פגעת במישהו כוונה תחילה? חח. כן.
ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? בכל חיי, רק לשני אנשים- אמא ושמוציק.
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לאמא. למרות שבאותו רגע ממש התכוונתי לזה. היום אני כבר לא מתכוונת לזה אפילו בצחוק.
ישנת עם רדיו דלוק? לא, אבל עם טייפ דלוק כן. וזה לא כיף.
עם טלויזיה דלוקה? מלאאא.
לא ישנת יומשלם? ברור.
היית במחשב כל הלילה? המון פעמים.
היית בחו"ל? כן.
אכלת משהו שנשבעת לעצמך לא לאכול? חח. ריבת חלב. כן.
הופיעה תמונה שלך בעיתון? יאפ.
חיבקת מישהו מפורסם? ממ. נמרוד רשף? נחשב?..
הופעת על במה? המון פעמים.
גנבת משהו? חחח.
כן.
תפסת טרמפ? כן, יחד עם ארתור.
אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא.
הלכת לאיבוד? בגיל 7.
ראית 'אקזיט' מהתחלה ועד הסוף? לא..
נשברה לך שן? לא..
עישנת סיגריה? על בסיס יומי.
מה הדבר האחרון-
שאלת? במבה שוש.
שקנית? מסטיק.
ספר אחרון שקראת? משהו באנגלית.
סרט אחרון שראית בקולנוע? אני רובוט, אם אני לא טועה.
הופעה אחרונה שהיית? מר גרין. בקאמרי. מהביצפר.
דיסק אחרון ששמעת? דיסק הנוסטלגיה. ביומשבת.
שיר אחרון ששמעת? I'm walking away- Craig david.
שיר אחרון שנתקע לך בראש? Don't speak- No doubt.
הדבר האחרון שהדפסת? עבודת הגשה בלשון.
אתר אחרון שביקרת בו? ישראבלוג.
אדם אחרון שראית? ארתור.
אדם אחרון שראה אותך בוכה? שמוציק.
אדם אחרון שחיבק אותך? שחר.
אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא.
אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי, בטח. לא זוכרת.
אהובים-
צבע אהוב- שחור, בורדו וסגול.
סרט אהוב- ריקוד צמוד.
ספר אהוב- וואי. יש המון.
להקה אהובה- Evanescence. Sonata arctica.
דיסק אהוב- אני קונה דיסקים. ^^
שיר אהוב- Missing- Evanescence. אחד מתוך אלף האהובים.
תכנית טלויזיה אהובה- שונאת טלויזיה.
מאכל אהוב- סלט פירות של סבתא.
בנאדם שאתה הכי אוהב- פוּפסִיק.
מקצוע אהוב- אנגלית.
זמן ביום- ערב-לילה. הזמן עובר לאט.
ממתק אהוב- ביסלי. סוכריות על מקל. ושוקולד.
אתר אהוב- ישראבלוג.
ערוץ אהוב- 24?
קליפ אהוב- My immortal- Evanescence.
העדפות-
אביב או סתיו? סתיו.
קפה או תה? קפה.
טלפון או פלאפון? פלאפון.
כתום או צהוב? כתום.
סלקום או אורנג'? אורנג'.
שוקולד מריר או חלב? חלב, מן הסתם.
שיער אסוף או פזור? פזור.
ירח או שמש? ירח.
קולה או ספרייט? קולה.
קור או חום? קור.
אילת או חרמון? חרמון.
עיניים ירוקות או כחולות? ירוקות.
קרמבו או גלידה? קרמבו.
לילה או יום? לילה.
דיסקמן או מערכת? דיסקמן.
מוזיקה ישראלית או

U z b e k

New member
מכיוון שמשעמם לי ונכנסתי לפה

בטעות אז גמני יעני גם ככה אין לי משו אחר לעשות
על עצמך- 1. שם:BORIA 2. גיל:17 וחודש
3. מיקום בארץ:חדר האם אתה- 4. מאחר הרבה?רק לשיעורי אנגלית
5. עובד?לפעמים 6. אוהב את המשפחה שלך?שאלה רטורית
7. אוכל מילקי?רק את הלמטה
8. יש לך אובססיה\סטייה?יותר מידי 9. אוהב חורף?זה הדבר
10. מבריז הרבה מביצפר?רק אנגלית
11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?ממממ
13. כותב שירים\סיפורים?שירים.. 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?מנסה אבל הוא מתמיד מתבזבז בין הידיים כמו חול
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?בעיקר 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא 19. קונה מתנות?יאפ
20. חושב שאתה בנאדם טוב?אם שופטים אדם על פי המעשים אז לא..
האם אי פעם.. 21. שיקרת?לא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?ישנתי עם סליפנוט
26. עם טלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?לא 28. היית במחשב כל הלילה?לא,אני עליו רק כשאין משו אחר לעשות 29. היית בחו"ל?לא..אם מחשיבים את הקטע שעליתי לארץ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?טונה:-{ 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?יאפ
32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?יאפ 34. גנבת משהו?ממממממ 35. תפסת טרמפ?אמא לא מרשה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא אוהב 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?יאפ פעם אחת מתוך שינה
40. עישנת סיגריה?מעשן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?אגוזים
42. שקנית?סיגריות
43. ספר אחרון שקראת?אחי,היקוזה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?לא זוכר 45. הופעה אחרונה שהיית?זה היה מזמן 46. דיסק אחרון ששמעת?ממ אתם לא מכירים,פיטלורה 47. שיר אחרון ששמעת?מממ לא זוכר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?לא נתקע כלום
49. מה הדבר האחרון שהדפסת?ממ עבודה בהתכתבות עסקית
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?ממ בקרתי בפורום 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אפאחד לא רואה אותי בוכה
53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?קטיוש
55. אדם אחרון שצעקת עליו?מממ אני לא עצבני בדר"כ
אהובים- 56. צבע אהוב?כל הצבעים 57. סרט אהוב?אין משו ספציפי 58. ספר אהוב?חשיבותה של רצינות והמוח 59. זמר\ת\להקה אהובה?שנסון רוסי 60. דיסק אהוב?אין ספציפי כל מה שאני שומע אני אוהב
61. שיר אהוב?כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה?שנות ה70
63. מאכל אהוב?הכל חוץ מטונה וקוטג'
64. בנאדם שאתה הכי אוהב?את כולם 65. מקצוע אהוב?ספורט 66. זמן ביום?ערב 67. ממתק\חטיף אהוב?הכל 68. אתר אהוב באינטרנט?מממממ 69. ערוץ אהוב?פליבוי 70. קליפ אהוב?אפאחד העדפות- 71. אביב או סתיו?חורף 72. קפה או תה?צ'יפיר 73. כתום או צהוב?ירוק 74. טלפון או פלאפון?פל' 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?שקדים 77. שיער אסוף או פזור?קצוץ 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?וודקה 80. קור או חום?קור
81. אילת או חרמון?בת-ים
82. עיינים ירוקות או כחולות?חומות 83. קרמבו או גלידה?ארטיק 84. לילה או יום?צהריים 85. דיסקמן או מערכת?נגן MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?רוסית 87. השיר שלנו או מיכאלה?בעעעע 88. שחור או לבן?ירוק 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?תלוי במצברוח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?בלי 92. פסטיגל או פיטר פן?הא
93. נעלי בית או יחפים?בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בית ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?כולם 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כולם 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?אוה ועוד איך 99. האם נהנת לענות עליו?כיף גדול 100. תן ציון לשאלון-10...מת על שאלונים:)

yee..|ג'ירפה|

על עצמך- 1. שם:רוני 2. גיל:13 וחצי עודמעט:) 3. מיקום בארץ:טבעון עיר הקודש הבלתי מעורערת האם אתה- 4. מאחר הרבה?בלאט כע 5. עובד?כע 6. אוהב את המשפחה שלך?חצי חצי 7. אוכל מילקי?זה הדבר היחיד שעוצר אותי מלהפסיק לאכול ג'לטין.מלקי בלי ג'לטין זה פיכסע 8. יש לך אובססיה\סטייה?לכולם יש 9. אוהב חורף?הכי אוהבתת!!ואם לא חורף אז סתיו:) 10. מבריז הרבה מביצפר?כע 11. מדבר הרבה בטלפון?כע 12. מקבל ציונים טובים?תלוי במה 13. כותב שירים\סיפורים?כע 14. משתדל לאכול בריא?חח לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא..*יפת נפש גאע* 16. חוסך כסף?תדמיינו ת'דבר הבא:היה לעי בסוכות 300 שקל.שבוע אחרי זה הלוותי מחברע כסף:] 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כע 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?חנוכה ע-ב-ר 19. קונה מתנות?כע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?נעע האם אי פעם.. 21. שיקרת?כע:[ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?חח כע!!זה היה מוי כיף:) 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כע 25. ישנת עם רדיו דלוק?תמיד 26. עם טלוויזיה דלוקה?כע 27. לא ישנת יום שלם?כע 28. היית במחשב כל הלילה?כע 29. היית בחו"ל?המ בערך 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?חח כע..מלפפון חמוץ עם שוקולד..אבל זה מה שאוכלים שרעבים..חח הקאתי אחרי זה ת'חיים בערך 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?בלעע כע.."בימת המעוצה.." 32. חיבקת מישהו מפורסם?כע 33. הופעת על במה?לצערי:[ 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?חח אני?לעע 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אין מים חמים!!אוכלים בלי..צליל לימדה אותי:) 37. הלכת לאיבוד?כע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?אם הייתי עושה אתזה לא הייתי חיה עכשיו..או שהייתי עם טראומה קשה
39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כע מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?חח כריות רולזזזזזז 42. שקנית?האמ האמ האמ אוכל לדג 43. ספר אחרון שקראת?המ לוזוכרת ת'שם שלו..משו חביב כזה..על ילדה פסימית שמזינת ת'שכל..ובלע בלע בלע.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מדורת השבט 45. הופעה אחרונה שהיית?יהודית רביץ..בטבעון..לפני איזה חודשיים:\ 46. דיסק אחרון ששמעת?היהודים..פחד מוות..רר 47. שיר אחרון ששמעת?משינה-אין מקום אחד 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?"יו יו יו איזה מעולים אנחנו.."חח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?משו שחברה שלי הכריחה אותי להסדפיס לה:| 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלה..נוו אימייל:) 51. אדם אחרון שראית?שקדד איי לאבבבבבב יווווווווווווו:) 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?דור 53. אדם אחרון שחיבק אותך?דור..:\ 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ענת 55. אדם אחרון שצעקת עליו?ינון..:| אהובים- 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב?מלך האריות [1] רולזזזזזזזז 58. ספר אהוב?עזבו אתם אל תכירו:| 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב?די כברר..אם אני יתחיל אני לא יסיים ואוףף..דעיי 61. שיר אהוב?נווווווווו חלאססססססססס 62. תוכנית טלווזיה אהובה?חברים שליטה.:)כל ערוץ 3 שליטעע:) 63. מאכל אהוב?שוקו יטבתהה yee 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אוי זה קשה..יש כה הרבה אנשים שאני אוהפת 65. מקצוע אהוב?מקצוע אהוב[?] 66. זמן ביום?ממ השעות הקטנות של הלילה 67. ממתק\חטיף אהוב?אני מכורע לפסק זמןן..רר..ובמבה אוסם.. 68. אתר אהוב באינטרנט?המ? 69. ערוץ אהוב?3..24 70. קליפ אהוב?למות-בוטןן..נוו יש קטע שכולם שם בבריכהה ומיטלמן עם בוקסר..ררררררררררררררררר העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיוו 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג',רק בגלל הפרסומות הכה שוות. 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?תלוי למי ותלוי איזה סוג שיער.. 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?קרמבו 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה רולזז 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?חח להשאיר מלוכלך!ג'יף גאה:) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?ברור שעם כובעע!!קפוצ'ון רולזז 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?גרביים 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?964 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?97:| 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לע 99. האם נהנת לענות עליו?המ 100. תן ציון לשאלון.בלאט לודת.

למעלה