שמועות מרושעות

../images/Emo123.gifשמועות מרושעות

הרגע קראתי שהפיצו על ניקול אהובתינו שהיא סובלת מהפרעת אכילה , ובמילים האלו נכתב: "בהוליווד מי שלא ברכילות לא קיים , אבל ניקול קידמן ממש לא תשמח מהרכילות הזאת הטוענת כי היא מרעיבה את עצמה למוות , ניקול אמרה בתגובה שהיא תמיד היתה רזה וגבוהה והאנשים הקרובים אליה יודעים שהיא אוכלת שוקולד ועוגות" בשתי מילים:"גועל נפש!" ניקול מושלמת היא יפייפיה , אחת השחקניות הכי מבוקשות , מיליוני מעריצים , והיא רזה! אנשים פשוט מקנאים! ומוכנים לרדת בשביל זה כ"כ נמוך...!

shiray

New member
עזבי, ככה זה

קשה לתקשורת להפנים שיש אנשים שהחיים שלהם הם לא טלנובלה מתמשכת ושיש להם חיים נורמלים כמו לכל אחד אחר... וטוב שלא נסחפו עם ה"מרעיבה את עצמה למוות" טוב שלא... ניקול לא מפגרת והיא יודעת בדיוק מה וכמה לאכול ולכל אחד יש תקופות שהוא עולה קצת ויורד קצת, וניקול באמת תמיד הייתה רזה, וזה שהיא גם כזאת גבוהה ועם מבנה כזה צר בכלל גורם לה להיראות יותר רזה... אבל זה מה שמפריע לך? כבר כתבו עליה שהיא הייתה עם לא מעט שחקנים תפוסים (נשואים או שיש להם חברה), כתבו שיש לה סרטן השד (זה לדעתי היה הכי נמוך שאפשר להגיע!!! אישה הולכת לבדיקה, מוצאים משהו חשוד ולפני שניקול מבלת הודעה רשמית שאין מה לדאוג כבר כל העולם מדבר על סרטן השד שלה...), שהיא בגדה בטום העקר וכ"ו... כל הקטע הזה לא חדש.

shiray

New member
חחח כן... אנשים עם הרבה מזל

היא גם עושה ספורט הרי, אבל עדיין! גם רוב אלה שיש להם עכשיו מטבוליזם מהיר מתישהו זה מפסיק (אני מזה לא רוצה להגיע לרגע הזה...). ותצביע לציטוטים!!!! עדי כבר הצביעה, עכשיו זה רק אתה.

shiray

New member
כן!

חחח דווקא אתה לא יודע איך זה עובד? ד"א כולם הצביעו אצלך?

Padme Amidala

New member
טוב נו, לכו תדעו.

אז נכון שניקול מצהירה שהיא רזה ככה באופן טבעי. אבל אל תשכחו שהיא משמשת דוגמא למיליוני בנות מרחבי העולם, אז היא בטח ובטח לא תרשה לעצמה לבוא ולהגיד "אני שומרת על הגזרה שלי בכך שאני מרעיבה את עצמי, נסו גם בבית". אחרי הכל, אנחנו לא מכירים את ניקול באופן אישי, אז מאיפה לנו לדעת מה היא אוכלת או לא אוכלת? אני מצטערת לומר, אבל גם לרזון יש את הגבול שבין יופי למזעזע. רזון זה דבר יפה בעיניי, כל עוד הוא לא מוגזם. ולאחרונה אני רואה יותר מידי שחקניות שהרזון שלהן כבר ממש עבר את הגבול (קחו למשל את לארה פלין בויל, הבחורה היא 1.68 ושוקלת 42 ק"ג). זה לא בריא, זה לא יפה, זה מגעיל. זה ממש עצוב שזה נחשב למודל, שזה מה שמציגים לנו כדבר יפה. אני באמת היחידה שחושבת שרנה זלווגר נראתה הרבה יותר טוב ונשית יותר בגזרה ה"מלאה" מאשר גזרת השלד הרגילה שלה? אז אני לא אומרת לכם בוודאות שניקול מרעיבה את עצמה, אבל מאיפה יש לנו את הביטחון לקבוע מה נכון ומה לא נכון? ולמה אני אומרת לכם את כל זה? כי אני עד לא מזמן גם הייתי מושפעת מכל הקטע הזה, עשיתי דיאטות כסאח, החלטתי שאני צריכה לרדת איזה 20 קילו, וזה היה רע. מה אני אגיד לכם, כל הרעב הזה לא שווה אפילו קילו אחד פחות. פאק, נכון הזכרתי את לארה פלין בויל מקודם? אז אני בגובה שלה, וממש לא אכפת לי להגיד את זה- אני שוקלת 20 קילו יותר. אבל עם כל הכבוד לה, אני לא רוצה להיראות כמו שלד (ראיתם גיא פינס לפני כמה ימים? זה היה מזעזע), ואני בהחלט אסתפק בלרדת פחות מ-20 קילו בדיאטה מאוזנת, וחוץ מזה זה לא כ"כ נורא, נו באמת. חלקיכם ראיתם אותי, ועם כל הכבוד לגברת בויל, אני מרגישה עכשיו בסדר גמור עם איך שאני נראית, ואני לא חושבת שעם 20 קילו פחות אני ארגיש טוב יותר. טוב גלשתי לגמרי מהדיון... ככה אני כשהנושא מתחיל להסעיר אותי
אז לסיכום: אם ניקול לא מרעיבה את עצמה, יפה לה, שתישאר יפה. אבל אני מקווה שהיא לא באמת עושה משהו לעצמה, כי זה ממש לא שווה את זה.

shiray

New member
אז ככה:

אני לגמרי מסכימה איתך לגבי זה שיש רזון שהוא כבר מגעיל, אין פה בכלל ויכוח. וכן, רנה נראתה הרבה הרבה יותר טוב בברידג'יט ג'ונס מאשר בשיקאגו- אין ספק בכלל! שם זה היה מפחיד וחשבתי שהרגליים שלה יתפרקו באמצע הריקוד. ולהרעבה יש לא מעט השפעות, ולא רק זה שרואים עוד צלע אחת מרוב שאת רזה... זה גורם לעייפות, לנשירת שיער, להתעלפויות ולבלאגנים, ואחת שמצלמת רצוף כבר שנים בלי כמעט לנוח, מאוד מאוד קשה לי להאמין שהיא ממש מרעיבה את עצמה. חוץ מזה שהיא גם אמא. מישהי רווקה בלי ילדים עוד יכולה לצאת ולהתפרע לה ולקחת סמים ומזה להיות רזה באופן מפחיד והכל, אבל מישהי שהיא אמא לשני ילדים נראה לי שזה הרבה פחות מעשי- הרי תמיד יש אוכל בבית בשבילם לפחות, ויש ארוחות מסודרות וכ"ו... ואפשר גם לרזות המון ע"י זה שנגיד במקום סלט עם שמן וכ"ו פשוט אוכלים את הירקות בלי כלום, ואם שותים אך ורק מים ולא מטנגנים כלום ופשוט הופכים כל אוכל לכמה שפחות משמין, אמנם זה יהיה הרבה פחות טעים אבל אין מה לעשות- אפשר לרזות עם זה הרבה, בעיקר אם משלבים את זה עם ספורט... מה שאני מנסה להגיד זה שאי אפשר לקפוץ למסקנות רק לפי המראה עצמו כי יש כמה דרכים להשיג אותו, וברור שהרעבה לא שווה את זה, הרעבה לא שווה כלום! ואני רצינית איתך שיצא איכשהו שבזמן האחרון ירדתי איזה 3 קילו איכשהו- ממש לא ע"י הרעבה או משהו כזה, פשוט איכשהו יצא, ובאמת שהיה יום שהרגשתי פתאום יותר חלשה (וחזרתי לקחת ברזל לפני שבוע וקצת גם כן בגלל זה...), ואני לא מתקרבת (למזלי) למצב של לארה פלין בויל. וגם התחילו עם כל הקטע הזה של "ניקול אנורקסית! היא מרעיבה את עצמה!" לפני איזה שנה או שנה וחצי כבר, ומאז היא לא מפסיקה לעבוד ויש לה מרץ בכמויות שרק לאדם בריא יכול להיות! וד"א אני מההתחלה לא הבנתי למה את בכלל בדיאטה...

Padme Amidala

New member
תודה ../images/Emo9.gif

חחחח איך הצחקת אותי בזה שהרגליים שלה יתפרקו באמצע הריקוד. LOL. וכן, האמת היא שגם אני לא חושבת שניקול מרעיבה את עצמה, אבל אני לא יכולה להגיד דבר כזה בביטחון. ניקול רזה באופן היפה, אבל לצערי היא נמצאת קרוב מאוד לגבול. רנה זלווגר היא גם דוגמא טובה לאחת שכבר מעבר לגבול, באוסקר בשנה שעברה, כשהיא הייתה עם השמלה האדומה, כל יד שלה נראתה כמו קיסם שיניים, ממש ככה. זה ממש לא יפה.

לי ניקול

נראית יותר רזה מרנה! ואני ממש לא מאמינה ש"ניקול מרעיבה את עצמה למוות" , ברור שהיא לא אוכלת המון , ואין עם זה שום בעיה! היא באמת רזה מאוד אבל נראית מושלם , אחרי שהיא זכתה באוסקר היה כתוב עליה שכל מעצבי העל חולמים להלביש אותה!

shiray

New member
ניקול יותר רזה לדעתי מרנה עכשיו

אבל בשיקאגו רנה הייתה רזה באופן מפחיד... עכשיו היא יותר בסדר... וזהו, ניקול ממש רזה אבל באופן שעדיין נראה יפה ולא מגעיל... ובאמת שלכל אחד יש תקופה שהוא יורד במשקל ותקופות שהוא עולה במשקל וזה נורמלי, אני לא מאמינה (ומאוד מקווה) שזה לא איזה משהו קיצוני.

N i c o l e

New member
השמועות האלו מפגרות...

בעיקר בגלל שמאז שיצא לעולם להכיר אותה וזה כבר יותר מעשור, היא היתה רזה כזאת....אם היא באמת היתה מרעיבה את עצמה היא לא היתה עוברת בשלום את כל השנים האלו...

למעלה