<--- ראין
H hitchhiker218 New member 20/4/07 #22 ספידל=שלמות! ראיין= (הכאפיה והליצן לא קשורים בשקל אבל סתם בא לי..)
ר ראניה15 New member 20/4/07 #23 ../images/Emo6.gif פסידי----------- במהירות האור!! עזבו...השעה מאוחרת
H hitchhiker218 New member 20/4/07 #24 השפיות.. השפיות... בעצם למה אני מדברת איתך על שפיות אם זה המושג היחיד בערך שאת לא מבינה אותו?? לכי לישון סטלה!!!
השפיות.. השפיות... בעצם למה אני מדברת איתך על שפיות אם זה המושג היחיד בערך שאת לא מבינה אותו?? לכי לישון סטלה!!!
ר ראניה15 New member 20/4/07 #25 אני?!?! חחחחחחחחח את המסטולה! חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!! את תמיד גורמת לי לבכותתתתת
H hitchhiker218 New member 20/4/07 #26 תרשי לי לצטט גדולים ממני: dont you cry tonight i still mashehoo baby... כל הזכויות שמורות לאקסל רוז המכוער ולסלאש הסקסואלי סליחה שאני גורמת לך לבכות=[
תרשי לי לצטט גדולים ממני: dont you cry tonight i still mashehoo baby... כל הזכויות שמורות לאקסל רוז המכוער ולסלאש הסקסואלי סליחה שאני גורמת לך לבכות=[
ר ראניה15 New member 20/4/07 #27 הי! אקסל רוז נראה מעולהה ולסלאש,מוכשר,אך השיער של נתקע בטוסטר גאנס רולזז
ר ראניה15 New member 20/4/07 #29 דאם יו! טוב, לי יש 2 דיסקים של לד זפליןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!|דגש| ה-שולטים!!