ערב טוב לכם.

ענת71

New member
../images/Emo123.gifערב טוב לכם.

מה שלומכם איך אתם מרגישים? אצלי הכל בסדר. יום שלישי פעמיים כי טוב.

hashy

New member
ערב טוב ענת

משום מה נראה לי שקר לך...
אצלי הכל טוב, מרגישה מצוין [אולי קצת עייפה]. סוף סוף קצת יציבות בחיים מלאי התהפוכות האלה... התבאסתי כשפיספסתי את האייטם בערוץ 2. במיקרה פתחתי ממש בשניה האחרונה והספקתי רק לשמוע את הבת אומרת משהו על התקפים ברחוב כל יומיים. חבל רק שהם העלו את זה אחרי שאי"ל כבר עשו את שלהם ולא הודיעו על כך כלום... מקווה שבקרוב תרגישי גם את טוב יותר ותמצאי את האיזון המיוחל... הילה

ענת71

New member
../images/Emo13.gifבקר טוב לך ולכולם.

היום סוף סוף אני חוזרת לשיגרה. יש הפוגה בהתקפים (אבל עדיף לשתוק זה רק עושה עין הרע) גם אני פיספסתי את האייטם שהיה בערוץ 2 אני לא אוהבת את הערוץ הזה בגלל הפירסומות שמאוד מעצבנות אותי. לא נורא אולי היו עוד תוכניות.

qt1

New member
ערב טוב נעים וחמים ../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

גם כאן בסדר, היום היה לי יום חופש וגם מחר יש, אני מאוד מקווה לנצל נכון את מחר, אין לי מושג איך עף לו היום- הצטברו לי המון המון סידורים ודי מרגיש לי שבזבזתי יום אם כי הייתי ממש עייפה משום מה. ערב נעים לכולם

hashy

New member
קיוטי, במה את עובדת?

באופן כללי - אם את מוכנה...

qt1

New member
../images/Emo98.gif בשירות לקוחות...

יפטרו אותי על עודף אדיבות, קורים לי דברים מוזרים ביותר

qt1

New member
א68 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

הבאתי את מקל ההליכה שלי, את משקפי הראייה המיוחדות שלי - אלה עם הצילינדר ואלה בלי וגם בריסטול גדול שעליו אני רושמת הכל כדי לא לשכוח כלום. אז לא עשו בעיות נשמה...

qt1

New member
א68 תשובה רצינית יותר../images/Emo24.gif

במקום שאליו אני התקבלתי לעבודה ישנם נציגים מגיל 20 ומעלה ,שאר הקריטריונים דומים למקומות האחרים לפי מה ששמעתי,כך שאני יודעת למה כוונתך. אם תרצה אני אכתוב לך במסרים, בכל אופן זה עוד יחוד של המקום- מעסיקים שם אנשים בני כל הגילאים - שעוברים את המבחנים בהצלחה כמובן. יום נעים וחיבוק.

ענת71

New member
../images/Emo13.gifערב טוב לך ולכולם.

היום אני מרגישה שחזרתי לעצמי הכל היה בסדר. הלכתי להתנדב כולם שמחו לקבל אותי היה ממש כיף!!!

למעלה