מכירים את זה?

giulietta

New member
../images/Emo123.gif מכירים את זה?

שעתיים אני מנסה להתקשר לאיזה משרד ממשלתי. לא עונים לא עונים לא עונים. אני מנתקת ומחייגת שוב. אופס! הפלא ופלא!! פתאם תפוס! מחכה דקה ומחייגת שוב. לא עונים לא עונים לא עונים. מחייגת שוב - אופס! נכוןןןןןןן "פתאם" תפוס
יש מאמר בפרקי אבות: "הוו זהירים ברשות (= רשות שלטונית כלשהי) שאין מקרבין לו לאדם אלא לצורך עצמן (ראו את החנפנים מכל קשת המפלגות); נראים כאוהבין בשעת הנאתן ואין עומדין לו לאדם בשעת דחקו (ובעברית: כשהכושי סיים את שלו , הוא בהחלט יכול ללכת )". אז נכון, רואה החשבון המליץ לנו למשוך את כספי הקרן שמוחזקת אצלכם. למה פתאם אין עם מי לדבר??!!

חניבעל.

New member
ואני שעתיים

מנסה להשיג את בית לסין, עד שעונה לי בחורה נחמדה - היא אומרת לי "המחשבים נפלו תתקשר עוד שעה". המלצתי לה על סבל שיעזור להם להרים את המחשבים. היא לא הבינה את ההומור...

נעמי 1

New member
ג´ול... אני מתקשרת

למשרדים ממשלתיים בלילה... ואז תמיד מרימים את הטלפון ואומרים... סליחה, אבל אני רק מנקה כאן
אני מאמינה לך שזה מעצבן... כי גם אני מתעצבנת אחת לכמה ימים. והכי אני אוהבת את זה... שלום. הגעת ל..... אם אתה רוצה את שולה אז הקש 1 ואם את יוספה אז הקש 2 ואם את יוסף אז הקש 3 נו... אז אני מקישה 1 ואז... שלום הגעת לשולה... היא כרגע אצל יוספה... אז הקש 2 ואז בטעות אני לוחצת 5 וזה אומר לי... הקש על ה5 ביטוח ישיר. חחחחחחחחחח תאמיני לי רק בשביל ההקשות האלה צריך לגמור אוניברסיטה. ולפעמים אני חושבת מה עושים זקנים... שלא מבינים את הטכנולוגיה החדשה... אז ת´אמת... יש ממה להתעצבן. נעמי

giulietta

New member
חזרתי למרכזיה

אז אמרו לי שהפקידה לא נמצאת כי זה "יום האישה".
עכשיו זה יום האישה?? זה לא בפברואר???

חחחחחחח ג´ולייטה

את לא יודעת שלאישה כל יום יש לה חג משלה פעם זה הילדים פעם זה הבכל פעם זה פעם החודש...... ופעם כי ככה בא לה ועל כן זה נקרא יום האישה חחחחחחחחחחחחחח

ת´אמת...............

כאשר אני מתקשרת... ומתחילים אם כל השאלות איזה שלוחה וכדומה אני פשוט לוחצת לא משנה על איזו שלוחה ואז אני שואלת לאן הגעתי?...... אופס סליחה....רציתי את ........ ואז מעבירים לי ישר ובלי כל בילבולי השכל

ידוע ומוכר

הדבר הזה יותר גרוע שמתקשרים ממשרד ממשלתי אחד למשרד ממשלתי אחר ושם הבעיה הרבה יותר רצינית וחמורה .

עד כמה שידוע לי הם

בשביתה הייתי הולך על המלצתה של חן, מי שעונה שיעביר! חחחח

למעלה