אבל מה צריך חיים מעבר לפורום?? הפורום הזה ממש מגניב טוב לי עם החיים בפורום הזה...
A agent V New member 29/1/03 #18 אבל מה צריך חיים מעבר לפורום?? הפורום הזה ממש מגניב טוב לי עם החיים בפורום הזה...
ב בהביבו New member 29/1/03 #21 אווי סליחה ערן.. אז לא הייתי היום ולא שמתי לב שאוניקס כאן! אז פרנק ב פרקר הטעה אותי..
ק קלמנטינה המקורית New member 29/1/03 #22 זה ממש מגעיל מה שאמרת!! תקראו כולם! הבנאדם אומר שהוא דוגמן.. נו... שלחתי לו תמונה דרך האי סי קיו .. והוא אמר שלא נעים לו אבל הוא עוד שנייה מקיא על המסך!! ממש נעלבתי , הזהרתי אותו קודם שאני שמנה והוא פשוט אמר לי את זה .. זה יפה לדעתכם??!!!
זה ממש מגעיל מה שאמרת!! תקראו כולם! הבנאדם אומר שהוא דוגמן.. נו... שלחתי לו תמונה דרך האי סי קיו .. והוא אמר שלא נעים לו אבל הוא עוד שנייה מקיא על המסך!! ממש נעלבתי , הזהרתי אותו קודם שאני שמנה והוא פשוט אמר לי את זה .. זה יפה לדעתכם??!!!
ב בהביבו New member 29/1/03 #24 ביניינו קלמטינה.. זה בסיידר.. גם עליי האח שלו עובד לפעצים.. תאמיני לאא... אבל, בן-יש לך חברה!!!אני המום מעעצמך...
ביניינו קלמטינה.. זה בסיידר.. גם עליי האח שלו עובד לפעצים.. תאמיני לאא... אבל, בן-יש לך חברה!!!אני המום מעעצמך...