למי שיש מירק...

EMINEM Junior

New member
../images/Emo123.gifלמי שיש מירק...

עשיתי ערוץ לפורום שלנו!!! נכנסים ובשורת צ'ט כותבים /server irc.israel.net ואז כותבים מכבי-חיפה או מכבי-חיפה# רעיון טוב, לא?
אני לא כל כך מבין במירק מתן מבין בזה! למתן: מגיע לך! אתה צריך להסביר להם הכל!, חחחחח.... סתם שלא תחשוב שיש לי משהו נגדך פשוט אתה יודע איך משתמשים, אז עם הם לא מבינים משהו תגיד להם מה עושים. בערך כמו שעושים בזה של סאלבימינל פשוט פה במקום "סאב" כוץבים מכבי-חיפה, תתחברו! ועם אין לכן מירק? תורידו עכשיו!!! כדאי לכם

EMINEM Junior

New member
אמממ.......

אולי בנענע... לך לנענע, אז "תוכנות" אז בשורה של חפש תכונה כתוב mIRC32 זה תוכנה אדירה! אפשר גם להשיג בזה שירים ומשחקים!

agent V

New member
נכון......./images/Emo9.gif

אני מתבייש לומר, שאין לי מושג איך להשתמש בה...הורדתי אותה אבל לא הבנתי מה קורה שם....

EMINEM Junior

New member
אוף...

מישהו את שם הערוץ ל "ספורט" זה משנה לכם? איפה מתן שלי? מתניל'ה? אני צריך אותך! איפה אתה?
בוא לאבאל'ה
חח..... צריכים אותך כאן

בהביבו

New member
../images/Emo32.gif, היום אין-../images/Emo32.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו

מהההה המצב אנשים..?!?! טוב, לא הייתי כאן כל היום, מודה, לא יודע למה, או שביגלל שהמחשב לא היה פנוי וגם ישנתי הרבה-
.. הקוצור מקווה ששלומכם הוא טוווב-טובבב.. בנוגע למירק הזה..אף-פעם לא הבנתי מה אפשר לעשות איתו..(נאי רק יודע שחבר שלי עושה שם רדיו לא חוקי..
(לא אמרתי כלום) ) תגידו, אוליט אני קצת בסוטול אז אני לא שם לב אבל איפההה שתי הבננות של הפורום אודליייייייה (שלא עונה לי באיי.סי) ואפר0ק0ית??? אתן חיות?? (סליחה אם יש עוד בנות שלא מוזכרות..פשוט גולשות..) הקוצור צרו קשר ב-053-7

בהביבו

New member
תודה לאבישי וססליחות גדולות ל...

אוניקס על אי-ההזכרה... (להזכיר)לא מוווווות.. תגידו מה קורה איתכן??? אאייפו אתן נעלמות לנו???? אן פורום בלי אפר' אוד' או'.. (לא, לא-זה לא שמות מהשב"ק..) תחחזרווו ומההרררר..!!!1

agent V

New member
לאנשים יש חיים מעבר לפורום../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

רק לי אין
חחח...

בהביבו

New member
"לאאאא..דווקא לא...כנסו..

לכולם יש חייים.. רק לי אין! המבין יבין!" "" ""

למעלה