חוצפנים !

shugi28

New member
../images/Emo123.gif חוצפנים !

שלום לכולם ! אני בקופת חולים לאומית .. ביקרתי השבוע את הרופא שלי כדי לקבל מרשמים חודשיים ..ומה הוא אומר לי ? שמהחודש הנחו אותו בקופה לא לתת יותר משתי חבילות סטיקים לחודש ..??? וזה אחרי שבפעם הקודמת שביקרתי אותו הסברתי לו שאני עושה הרבה פעילות גופנית בזמן האחרון ומבצע בין 7-9 בדיקות ביום . והוא הסכים לתת לי "כמה שתרצה" ... עכשיו הקופה כובלת אותו .. אין לי כח למלחמות עם הקופה הזאת . איך ולאיו קופה כדי לי לעבור ? שבוע טוב לכולם ותודה שוגי .

M a x

New member
גם בכללית...

יצאה לפני כחצי שנה הוראה האוסרת מכירה של יותר מ חבילה אחת של סטיקים לחולה לחודש. אין הרבה מה לומר על זה ...למעט שזה עוד ניצול ציני של קופות החולים והפקרת החולים שבאמת זקוקים לטיפול. בקש ממנו שיפנה לרופא מחוזי...בכללית זה יכול לאשר קבלת עד 3 קופסאות לחודש...אני מניח שגם בלאומית תוכל לעשות זאת..... נראה לי שמעבר לקופת חולים אחרת לא יועיל לך בדבר....הרי גם שם רוצים לחסוך וכל קופה מוצאת לה את הדרכים לעשות זאת...כמובן , על חשבון החולים.

kiticat

New member
בלי עין הרע0

אני מאושרת מהשירותי האספקה שמכבי מספק לי, אם כי שירות הרופאים עצמו נוראי. אני יכולה לקבל 5 קופסאות שזה די הגיוני בהתחשב בעובדה שאם דוקרים 7 פעמים ביום.... למרות שאני לא דוקרת אפילו פעם אחת ביום לפעמים... נו, טוב.....

10shosh

New member
4 קופסאות בכללית ואף אחד לא מניד

עפעף לא שמעתי על הוראה כזו גם הרופא שלי והרוקח לא שמעו עליה... ממליצה לך לבדוק טוב !!!!

King of pain

New member
קופ"ח כללית ...

גם אני חבר בקופ"ח כללית , ומקבל כמה סטיקים שאני צריך - מכיוון שאני לא מבצע כל כך הרבה בדיקות , אני אפילו לא מנצל את כל הפוטנציאל ... בזבוז משווע ... בהצלחה לך - תנדנד , תדרוש ואני מקווה שתקבל בסוף את המגיע לך ... אל תיתן לאף אחד לחסוך על חשבון בריאותך - מגיע לך הטוב ביותר . חג שמח , ושנה טובה וממולאה בבריאות ובכל טוב ...
...
Jingle bells , jingle bells Jingle all the way Oh , what fun it is to ride In a one horse open sleigh

כח הארגון

אנני עוסק בשאלות פוליטיות אולם אני צריך לשאול את השאלות הבאות: מדוע הדתיים מקבלים יותר... מדוע החקלאים מקבלים מים בחינם המחסור העצום במים... מדוע בזמן גרושים הנשים מקבלות יותר... שוב אני חוזר אנני מתכוון להכנס לשאלות הספציפיות ולא מעונין לדון אם זה צודק או לא. הסיבה לכל ההעדפות הללו הינה כח ההתארגנות! הדתיים מאורגנים לכן הם מקבלים יותר. החקלאים כנ"ל וגם לנשים לא חסרים אירגונים - ויצו וכד´ מה המסקנה? מי שמתארגן יש לו כח להשפיע. כואב לך שמקפחים אותך מצא עוד חבר´ה במצבך ותלחצו במלא הכח התוצאה לא תאחר לבא. למנוע מחולה סוכרת אמצאים למדוד רמות סוכר משמעו לפגוע בבריאותו. אם אתה לבד מי ישמע את צעקתך? תתארגן פנה לתקשורת לשר הממונה והתוצאות לא יאחרו להגיע. בכל מקרה שתצתרך את עזרתי בנושא אני כאן.

רק מכבי!!!

הם מספקים פשוט ה-כ-ו-ל!!!! גם יש מן הנחה כזאת שאתה צריך לקחת אישור מהרופא שאם יש לך מחלה כרונית מגיע לך החזר מכול הכספים של הסטיקים והציוד למשאבה...בערך בין 200-300 ש"ח סה"כ... אני לא בטוחה כול-כך בזה...יכול להיות שזה רק אם יש 2 מחלות כרוניות במשפחה...אצלי גם לאחותי יש מחלה כרונית [לופוס].... תבדוק את זה! בהצלחה!

חברה , אני לא מבין אתכם בשביל

מה אתם קונים מדפסת ? חוץ מזה אפשר להשיג עד 8 קופסאות בחודש על ידי קבלת מרשם אחד מרופא הסוכרת מרופא המשפחה. נכון?

למעלה