../images/Emo123.gif אולי די כבר!
אתם לא חושבים שהגזמתם? שכל השרשור הזה שקשור בירדן יצא מהקשרו?? אני חייבת לאמר לכם שלהיכנס הבוקר ולקרוא את כל מה שהלך פה ממש לא נעים! בלי קשר למה היא, או מי היא, אדם נכנס לפורום ושאל שאלה. נכון, יש פה בפורום שלל דרכים לענות: או שאנו לא עונים, או שעונים בעקיפין, או שעונים ברצינות עם כוונות טובות, או שעונים בציניות עם כוונות טובות. יש אנשים שלא מבינים ציניות, לקשר את זה למצויינות?? וואלה - בו נניח שכן, היא לא עברה את מיכא"ל על מנת שתהיה מיכא"לית מצטיינת שמבינה ציניות! הצורה שבה תשובות ניתנו פה ממש הורידה את רמת הפורום! צר לי, אך מבוגרי מיכא"ל אני הייתי מצפה למשהו אחר! גם אם מדובר ב
ולגבייך ירדן: לא יודעת מה את, מי את, ומה מטרתך, ואולי את בכלל מאותם טרולים משועממים באינטרנט שכל מטרתם היא להרוס, אבל אצא מנקודת המבט שזה לא המצב. שאלת שאלה, מיכאלית ענתה לך ברצינות ובחרת להתעלם מתשובתה. ואז sad clown גם ענתה לך, ועדיין בחרת להגיב בצורת האשמות. מבינה את החששות שלך אם להיכנס/לא להיכנס למיכא"ל, אבל לבוא ולהטיח פה כל מיני טענות על הפורום?? לכל חברי הפורום: הפורום הזה הפך בזמן האחרון למקום ממש לא נעים להיות בו, ומאוד חבל על כך. יותר מידי מכל דבר גורם לפעולה ההפוכה, כפי שאם תאכלו יותר מידי תשמינו, גם יותר מידי ציניות אינה בריאה! אני מאוד מקווה שהמצב פה ישתפר, ושרמת הפורום והאווירה הטובה ששררה בו תחזור למה שהייתה ואף תעלה. חג טו בשבט שמח
אתם לא חושבים שהגזמתם? שכל השרשור הזה שקשור בירדן יצא מהקשרו?? אני חייבת לאמר לכם שלהיכנס הבוקר ולקרוא את כל מה שהלך פה ממש לא נעים! בלי קשר למה היא, או מי היא, אדם נכנס לפורום ושאל שאלה. נכון, יש פה בפורום שלל דרכים לענות: או שאנו לא עונים, או שעונים בעקיפין, או שעונים ברצינות עם כוונות טובות, או שעונים בציניות עם כוונות טובות. יש אנשים שלא מבינים ציניות, לקשר את זה למצויינות?? וואלה - בו נניח שכן, היא לא עברה את מיכא"ל על מנת שתהיה מיכא"לית מצטיינת שמבינה ציניות! הצורה שבה תשובות ניתנו פה ממש הורידה את רמת הפורום! צר לי, אך מבוגרי מיכא"ל אני הייתי מצפה למשהו אחר! גם אם מדובר ב