....

../images/Emo122.gif....

תן לי לחייך להיות מוקף ותן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד לעוף/ היהודים אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? פעמון מלחמה/ היהודים בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה היא חולמת על שמיים אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה לאן שרק תרצה!!! ג'קי/ היהודים

S u n n y 1

New member
כנפיים...

גמני שמעתי אתמול את פעמון מלחמה והנה את כותבת אותו... הלוואי שכל הקושי יעלה מעלה מעלה אוהבת אותך

Darkmatter

New member
כנפיים! :)

מה קורה איתך, מתוקה? אני גם מאוד אוהבת את היהודים(כמו שאת כבר יודעת..
)... מבינה אותך ומזדהה מאוד...
קרה משהו מיוחד?.. אגב, אם אנחנו כבר בקטע של שירים של היהודים הנה עוד שיר מתאים: היהודים- תענה לי תענה לי עוד פעם תוותר לי עוד פעם... עוד פעם כבר לא אותו דבר זה לא עוזר ורק הפחד בגוף הוא מתפזר זה מתגבר החיים משתנים לך מהר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל זוכרים לנו ועל כן על כן רע לי ככה אבל בכל זאת אם אפשר תגלה לי למה תשקר לי ככה... ככה כאילו אין מחר כאילו לא היינו יחד כאילו לא נגמר הכל אפשר החיים משתנים לך מהר ויש מישהו שסופר יש מישהו שזוכר לנו הכל זוכרים לנו ועל כן על כן רע לי ככה אבל בכל זאת אי אפשר ככה אבל בכל זאת אם אפשר

כן..

קרה.. אבל אין ממש כוח לכתוב או לדבר על זה.. נמאס לי להיחלם בעצמי כל הזמן.. אין לי כוח יותר.. "כבר לא ילדה אבל מצאה עצמה שבגילה השיעור עוד לא גמור ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור הכל סגור... ואת יודעת, כשכואב לך זה כל כך כל כך שקוף אבל את לא מבינה זאת מלחמה שקטה להשתתף והמנצח לא חשוב..." מלחמה שקטה/ תום פטרובר- היהודים תודה לכולכן...

Darkmatter

New member
../images/Emo4.gif

כ"כ מבינה אותך... אני גם מרגישה כל יום שאני נאבקת עם עצמי ואין לי כוחות יותר לכלום... אבל ביחד יהיה לנו קל יותר, לא?
ועוד שיר מדכא לאוסף... אל תקחי רעיונות מהשיר... חחח... אנ'לא יודע, אנ'לא מבין מה קורה לי מסתבר שאני לא חוזר לא נראה לי רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו אנ'לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו היהודים- בסוף תבכו

כן.. חשבתי גם על השיר הזה...

ותאמיני לי שאני לא צריכה רעיונות מהשיר.. הראש שלי מספיק פרוה גם בעצמו.. וביחד בהחלט יותר קל... תודה לך...

למעלה