Jagged chaos

New member
../images/Emo122.gif

יותר מידי אירוני.... כבר לא בא לי לצחוק
כמו סבתא רוסיה היא נראת (ושיסלחו לי כל הרוסים..)

Rockamora

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זאת היא?! אוי ווי.. שתעשה משו עם עצמה גאד דמט

AlanisJunkie

New member
בטח יש הסבר, היא בהריון או משהו

וחוץ מזה, שמתם לב שתפוז השתכנעו לבסוף והחזירו את ה
הישן והאהוב?

O r a c l e

New member
הייתי בטוח שזאת

רנה זלווגר... היא ממש לא דומה לעצמה... ואו שהתמונה ממש איומה (מה שנכון), או שאלאניס שמנה נורא, או שהיא באמת בהריון.. אני אישית לא רוצה לראות אותה בהריון עדיין (למרות השעון הביולוגי). תינוק משמע הפסקה ממוסיקה משמע אין דיסק חדש!

Jagged chaos

New member
דווקא הגיע הזמן לפרישה קטנה....

ולא משהו בסגנון של קייט בוש, שנעלמה ל-12 שנים בשביל לגדל את הילד שלה.. משהו יותר שפוי..של שנתיים-שלוש
אולי זה יעשה לה משהו טוב כל ההפסקה הזאת מכל הזוהר ההוליוודי שהיא מתחילה אוהבת גאד דמיט

O r a c l e

New member
היא צריכה הפסקה מהזוהר

אין ספק- אבל לא על חשבון אלבום חדש שצפוי לצאת... גם ככה כולם מחכים לאלבום חדש מאז 2004 ועוד עם האכזבה של SCC. די כמה אפשר לשמוע אוספים וביצועים מחדש? אני אישית מאוד מחכה למשהו רענן מאלאניס... 2005 הייתה שנה כל כך לא טובה, וחבל שעכשיו גם השנים הבאות ידפקו. שתוציא אלבום ואז ילד! חוץ מזה אני בטוח שאף אחד לא רוצה שהמילים של אלאניס יהפכו לעוד יותר אוהבות ואימאיות.. גם ריאן וגם תינוק יקלקלו אותה עד הסוף בתור כותבת! אין ספק!

FroZeN Heart

New member
עדיף שהיא תצא כבר להפסקה...

לא נראה שמתישהו בתקופה הקרובה היא תוציא משהו יותר טוב ממה שהיא הוציאה עד עכשיו. אני אישית חושבת שהיא סיימה את הקריירה שלה ומה שהיא עושה עכשיו רק מבזה אותה וחבל כי יזכרו אותה ככה בסופו של דבר. אז אולי הפסקה תשפר משהו בכתיבה שלה, ואם לא אז פרישה מומלצת בחום.

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

חופשי... אם אלאניס ממשיכה להוציא דברים כמו SCC אולי כדי שתפרוש... ככה לא צריך להתאכזב כל פעם

O r a c l e

New member
אני לא מאמין!!

פרישה??? לעולם לא!!! חזרה למוטב- בבקשה! אני מעדיף דיסקים כמו SCC כל יום על פני פרישה... אנחנו יודעים שגם כיום אלאניס יודעת ליצור מוזיקה מצויינת ואני בטוח שהיא תוכל להוציא עוד דיסק שיראה לעולם כמה היא טובה! ואני ממש נגד הפסקה ובטח שבטח נגד פרישה! אני לא מאמין שאתם אשכרה תומכים בזה...

Rוית

New member
וואו! ../images/Emo2.gif

זה לחלוטין מתחרה בתמונה שבה היא נראת כמו קוף!

UnprodigalSon

New member
די, לא יפה

לא קרה לכם אף פעם שיצאה לכם תמונה ממש רעה? קורה גם לטובים ביותר

A l a n i s

New member
../images/Emo207.gif

למישו יש את הדסקטופ הזה.. של YON שכתוב Are you thinking of me when you fuck her? תודה.

AliceW

New member
היא מזכירה קצת

את המנהלת של הביצפר שלי
והיא לא נראית מי-יודע-מה

למעלה