../images/Emo122.gif

בזמן האחרון, לא משנה כמה אהיה מגורה ממש ממש יכאב לי אחרי הסקס.. הרופאה שלי קצת עמה, אני לא סומכת עליה במיוחד.. היא נתנה לי כבר פעמיים נרות כאלה נגד פטרייה בלי לבדוק אותי בכלל
יש למישהי מושג מה זה? (יש בעיה עם הקופ"ח ואני לא יכולה לגשת לגניקולוג אחר עד סוף הרבעון..) תודה, וזה

יכולות להיות מליון סיבות, מציעה לך

לפנות לפורום 385 טיפול מיני ומיניות ולא לסמוך יותר מדיי על תשובות שלנו פה. וככלל את יכולה להתקשר לכל מרכז בריאות לאשה בקופ"ח בו את חברה ולבקש להתייעץ עם גניקולוג בטלפון
בהצלחה!

זו הבעיה..

שהגניקולוגית שלי אבחנה את זה בלי לראות מה הולך שם וסתם נתנה לי כדורים שלא עזרו לי במיוחד:/ אבל תודה בכ"א:)

b0redavid

New member
נראה לי שאת לא מחדירה את...

למה כולם נכנסים להודעה הזאת? מצפים שאני אכתוב משהו גס ושנון? לא בא לי!

(-: רגע, תני לי להבין :

אז את מעדיפה שבפורום ווירטואלי יאבחנו אותך אנשים חסרי השכלה בנושא? יותר טוב מלשאול גניקולוג אחר או ללכת לגניקולוגית שלך, לומר לה שהטיפול שלה לא עזר ואם היא מוכנה לעשות לך בדיקה קצת יותר מעמיקה לפני שהיא נותנת לך טיפול אחר? טוב, כל אחד והדרכים שלו לטפל בעצמו...

חח לא..

הגניקולוגית שלי זה בערך כמו לשאול ילדה בכיתה ט'. היא פשוט נוראית, ואני אומרת את זה אחרי 5-6 פעמים שהייתי אצלה. אגב, היא גם אבחנה את אמא שלי לא נכון פעם. תהיתי אם זה קרה למישהי, זו לא דרך הטיפול שלי. פשוט, לצערי, אני צריכה לחכות עוד כמה שבועות עד שאוכל ללכת לרופא אחר..

daniella1980

New member
תחליפי אותה מן הסתם. לכי לרופא

נשים שהמליצו לך עליו. תתענייני ותמצאי אחד טוב (אם רוצים אין זו אגדה). בעינייני בריאות לא מתפשרים. אני בעצמי כשאני הולכת לרופא שלי מחכה לפחות שעה כל פעם בתור, כי הוא מאווד עמוס כי כולן פשוט הולכות אליו. אבל זה שווה את זה, כי הוא הכי טוב.

מי ה ולך לרופאת נשים הן רעות ...

ונטולות רגש , רק רופאים גברים יטפלו בך ברצינות ובעדינות

חופ שיה

New member
יכול להיות שפשוט שורף לך ?

כמה זמן זה נמשך , נסי לתת כמה שיותר פרטים על האופן שאתה עושה סקס, אולי נוכל לראות את התמונה כולה ואפשרי שנעלה פה כמה השערות שאולי יעזרו לך , עד שתבקרי אצל גניקולוג/ית אחרת. בכל קופת חולים יש רופא נשים תורן כל יום , אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה לקבוע תור ולקבל חוות דעת נוספת.

../images/Emo26.gif

לא משהו פרוע מדי, לרוב זה שקט ורגוע. הבעיה היא בעיקר אחרי שהוא גומר, זה ממש שורף. כשאני הולכת לעשות פיפי אח"כ זה בכלל ל"ג בעומר שם
הכאב נמשך בסביבות השעתיים בד"כ, אבל לפעמים זה יכול להמשיך עד לבוקר למחרת:/

חופ שיה

New member
אני באמת מציעה שתלכי

לחוות דעת נוספת , זה יכול להיות הרבה דברים. את לא ממש שופעת מילים, מקווה שזה לא קורה לך גם אצל הרופא/ה, כי רצוי שהוא ידע כמה שיותר, כדי לראות את התמונה כולה ובאמת להבין את שורש הבעיה. לכי לרופא תורן - חבל על הזמן שאת מבזבזת פה.

למעלה