!

olsen cool

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

כן גם אני חדשה כאן וכן גם אני הגעתי בעקבות השמועה על כך שקלי באה לארץ במרץ-אפריל. אני עדיין מגדירה את זה בתור שמועה כי זה לא בטוח. קצת על עצמי:אפרת בת 15 מחיפה,מנהלת כאן 3 פורומים כפי שאתם שמים לב בחתימה. עדיין לא קניתי את הדיסק החדש של קלי אבל אני אקנה בחודש הבא כי יש לי הנחה של 30 ש"ח לדיסק בכל חודש והחודש קניתי כבר של הילארי דאף. אז זהו מקווה שתקבלו אותי בברכה

vbn9

New member
הי ../images/Emo9.gif אני חדש פה....

לא ידעתי שיש פורום של קלי בתפוז אחרת מזמן הייתי מגיע לכאן.... החלטתי לחפש כי ראיתי בגיא פינס שאולי היא באה לארץ וידעתי שאם יש לה פורום אז פה ידעו מה קורה עם זה...(קראתי כבר את הקישור מלמעלה).... אז זהו... אני מקווה שנחמד פה... חולה על האלבום breakaway

נעMונת

New member
חדשה בפורום =)

היי כולם =] באמת חיפשתי מקום שיוכל לענות לי על השאלות בנושא! אני מטורפת על קלי.. ולאחרונה שמעתי וראיתי כמובן שקלי אולי מגיעה להופעה בארץ! זה נכון? מישהו יודע מתי? כמה? יש פרטים קצת יותר.. ממ....... ברורים!??! אההההעהע זה מטריף אותי.. וד"א ברוכה הבאה לי=)

Rotem Rules

New member
היי אני חדשה פה...:)

שלום לכולם! מישהו יודע לגבי ההופעה בארץ מתי היא באה וזה? אגב זה בטוח? מה אתם שומעים חוץ מזה?

חדשים../images/Emo122.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לכם
[מי יתן ותכתבו פה יותר מ2 וחצי הודעות
] דבר שני, אני ואסי לא כאן כל היום בשביל לשרשר הודעות מסוג: "שמעתי שקלי באה לארץ,זה נכון?" "יאאאאאאאא אני לא נושמתתתתתתתתת,אני אדיקטד שלה!!" "כמה עולה כרטיס?" "יש הנחות לסבתא שלי?" לכן, לכל הגולשים שעדין תוהים מה קורה עם זה, נוספה שורה מעל סרגל הפורום
שמקשרת להודעה שאסי רשם ובה רשום בנתיים כל מה שידוע לנו בקשר לביקור המיוחל של קלי, ולכל חברי הפורום-בשביל לא להתחיל את הסיפור כל פעם מחדש,אנא,כל גולש שבא לפורום עם מטר שאלות בקשר לביקור של קלי בארץ-תפנו אותו לשם
[בכל זאת,יש לנו חצי שנה פלוס/מינוס...אני יודעת שזה מחרפן,אבל אין מה לעשות
]
. [מה הקשר? לאדעת.]

Good 2b Me

New member
הייי ../images/Emo13.gif

שלום..אני חדשה פה... אמנם אני נכנסת לפורומים כבר מלא זמן אבל לא היה לי זמן להירשם עד שהחלטתי לקחת יוזמה...והנה אני כאן... אני חולה על השירים של קלי!!
ועכשיו ששמעתי שהיא יכול להיות באה לארץ..פפפ..הלוואי!!!
בקיצור מקווה להשתלב פה שיהיה לכם אחלה של יום!!

SexyhiLa

New member
היי....

מה שלומכם? תגידו, מתי קלי באה לארץ? אני ממש ממש רוצה ללכת להופעה שלהההההה אתם פורום מקסים למרות שאני בקושי כותבת פה, חעחעחע:p :)

lee122

New member
הייי

אני חדש פה כולי התרגשות על זה שקלי צריכה לבוא 0למרות שדני אמר לי שזה לא 100 אחוז) אז שלום לכולכם@@@!!!!

tamir107

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

השתלבות נימה ומהירה כולנו נחמדים פה
חוץ מדר
סתם
היא ביוטיפול סול
אז קיצר, כולנו מקווים שהיא תגיע לארץ

EliranMaor

New member
שם יפההה../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

ברוכהבאה
כרגע זה עדיין לא בטוח אם היא באה אבל מצד שני פורסם באיזה פורום..אממ...בריטי אם אני לא טועה, שקלי באה בטוח... ותקראי פה קצת הודעות דיברנו על המחירים [שאת זה אי אפשר לדעת בזמן הקרוב בכל מקרה..
אבל בסביבות ה-250 שקל...]

Blue Aura

New member
כרגע...../images/Emo1.gif../images/Emo185.gif

מותכנן שהיא באה במרץ\אפריל. אם היא תבוא גם לא בטוח שהיא תופיע אלא רק תבקר. מקווה שעזרתי

למעלה