תיהי בריאהP:
M Miss Independent New member 20/12/05 #74 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לא מבינה, יש הודעה של חדשים למטה,היה אפשר לשרשר לשם...[אל תיקחי את זה אישית ] זה סתם מעיק לשרשר עכשיו כל אחד אניוואי, השתלבות נעימה .
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לא מבינה, יש הודעה של חדשים למטה,היה אפשר לשרשר לשם...[אל תיקחי את זה אישית ] זה סתם מעיק לשרשר עכשיו כל אחד אניוואי, השתלבות נעימה .
B BacKarin Street Girl New member 19/12/05 #31 אממ זה נראה לי קצת מוגזם 250 ש"ח. אני מקווה שהיא תרד במחיר.
S SweetOrSexy New member 19/12/05 #23 ברוכה הבאה, אני מוריה, השתלבות נעימה. ובכן, יש שמועות שהיא תבוא..מי יודע נתפלל. מה את רוצה לדעת [לא שאני יודעת ממש הכל, אבל..אוכל לעזור]
ברוכה הבאה, אני מוריה, השתלבות נעימה. ובכן, יש שמועות שהיא תבוא..מי יודע נתפלל. מה את רוצה לדעת [לא שאני יודעת ממש הכל, אבל..אוכל לעזור]
M Mister Aviv New member 19/12/05 #25 אהלן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo113.gif אני אביב, אין לי מושג כלום על קלי, אבל סופגים את עוד תלמדי ואני איתך ביחד.
אהלן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo113.gif אני אביב, אין לי מושג כלום על קלי, אבל סופגים את עוד תלמדי ואני איתך ביחד.