i hate

New member
../images/Emo122.gif

יש לי שלוש!!!! שעות אפס!!! לשון היסטוריה ומתמטיקה!!

לימור לבנת לא דיברה משהו

על ביטול שעת 0? ותאמין לי ששעות 0 הן עדיפות! לוקח רבע שעה עד שהשיעור מתחיל, ברבע שעה שנשארה אתה קולט יותר ממש שתקלוט בשעה שלמה. וזה עובר בשנייה! וע"י שעות 0 אתה מסיים קודם!

i hate

New member
אמממ

אבל כשזה יום משבע עד חמש...זה לא עובר כל כך מהר....ויש לי שעת אפס יום ראשון שלישי ושישי!!! ויום שישי אני מסיימת באחת וחצי!! איזה מערכת דפקו לנו...

i hate

New member
קודם כל אני בת....

ויש לי משהו בסביבות ה47+ שעות...

i hate

New member
../images/Emo7.gif

איך לעזעזל אני אמורה להחזיק מעמד בבית ספר 11 שעות?!?!?!?!?!?!?!?! ועוד שעת אפס ביום שישי?!

כשאני הייתי בכיתה י' .....

הבית ספר שלנו החליט שמבטלים את שעות 0, אבל משנים לשעות ה0 את השם לשעה ראשונה .... כן ככה הם ......

Snow Yte

New member
גם אצלנו זה ככה...

במקום להתחיל ב-8:30 מתחילים ב-8:00... בלע...
... אנחנו לומדים השנה 42 שעות... כמה אתם

תיקון .....

עכשיו על הרגע גיליתי שיש מערכת באינטרנט !! אז יש לי חמש שעות 0 (1) !!!!!!

ואני לומד 41 שעות שבועיות

ואני בי"א... העיקר תמיד אמרו לי שבכיתה י' לומדים הכי הרבה שעות ...

Moondust

New member
זה מה שעושים בתיכון שלי השנה../images/Emo41.gif

אוי, תודה, כמה אתם נחמדים, תתנו לי ללמוד משעה שנייה פעמיים בשבוע.

בע. ../images/Emo16.gif

אני אדע את המערכת שלי ביום ראשון... כרגע אני רק יודע מערכת של היום הראשון- חינוך, כינוס, מדעים-מדעים ומתמטיקה (7:45 עד 12:20).
ניר

i hate

New member
...

לי ביום הראשון יש כינוס\טקס כלשהוא, מטמטיקה, ספרות ספרות, אנגלית ואז הבייתה(משמונה ורבע עד אחד וחצי נראה לי). אבל יום ראשון רגיל אמור להיות לי משעת אפס(7) עד 3 ורבע...וזה עוד במזל כי יש לי כמה חברות שלומדות גם במגמת מחשבת ישראל והן ישארו באותו יום עד 5 בבית ספר

Snow Yte

New member
לנו יש הופעה של דנה ברגר בבצפר../images/Emo70.gif

ביום שלישי...
איזה מגניב לנו...
ולתיכון השני יש הופעה של היהודים כנראה (אבל לא בטח להם...) וביום הראשון, יש לנו גיבוש, אחרי זה טקס כזה, אחרי זה מתמטיקה ומחשב או משו כזה, ואחרי זה הולכים הבייתה.....

Mr Invisibilety

New member
גררר מערכת חרא יש לנו...

ביום הראשון אנגלית מתמטיקה מתמטיקה חינוך חינוך מ8.10 עד 12.35 לעזאזל ביום ראשון ב7 בבוקר אני כבר צריך להיות בתחנת רכבת!!! עד היום הייתי קם רק ב 7.45!!!! ויש לנו 40-45 שעות... אבל אולי מקצצים לנו ל36 :) אגב, אני עולה ל ט'

Mr Invisibilety

New member
בגלל שכל כך משעמם לי...

הרי לכם פירוט המערכת שלי ושעות הלימוד כל יום; יום ראשון: חנ"ג חנ"ג מתמטיקה מתמטיקה תנ"ך מחשבים מחשבים 8.10-14.15 יום שני: תנ"ך לשון לשון אנגלית ספרות פיזיקה 8.10-13.20 יום שלישי: חשמל חשמל מעבדת פיזקיה - כימיה מעבדת פיזיקה - כימיה אינטרנט אינטרנט מעבדת מחשבים מעבדת מחשבים 8.10-15.05 יום רביעי: פיזיקה ביולוגיה ביולוגיה כימיה מחשבים אנגלית משפטים משפטים 8.10-15.05 יום חמישי: ביולוגיה מתמטיקה מתמטיקה אנגלית אנגלית פיזיקה 8.10-14.15 יום שישי: חינוך מורשת?! פיזיקה היסטוריה - יש לנו רק שעה היסטוריה בשבוע!!!!!!!!! :) ספרות תנך 8.00-13.20 רק ביום שישי מתחילים בשמונה כל שאר הימים 8.10 ואין שעות אפס כי באים לבצפר הזה ילדים מכל הארץ.. איזה מתחשבים? הא?! סה"כ 41 שעות.. וכיין, מאוווווווווד משעמם לי :(

rAmikube

New member
תגידי תודה...

יש לי בבית ספר אנשים שיש להם כ-ל י-ו-ם שעת אפס! אין חיים?! או נגיד 5 פעמים בשבוע...נו, זה גם הרבה!לי היה ארבע...זה היה סיוט... אני מעדיף לחזור יותר מאוחר הביתה מאשר לקום עם הזריחה כל יום..ובחורף, לגלות שעדיין לילה (?)... משהו פה מסריח בכל ה"משרד חינוך" הזה...הם לא יכולים לעשות משהו שלא יהיה ניתן להפר את החוקים?...נו, טוב.

zvozda4ka

New member
אני מתחילה כל בוקר ברבע לשמונה....

אבל- ההסעה אוספת אותי בשבע,אז אני בביה"ס כבר בשבע ורבע.... ואני מסיימת ב3 וחצי....

למעלה